2010. december 20., hétfő

Nemzeti Imanap, hetedszer!


"...A Biblia világában a hetes számnak különleges jelentősége van: a teljesség száma a hét, a Szentléleknek hét ajándékát említik, a Jelenések könyvében a hét gyülekezetnek írnak levelet, stb..."

Immár hetedik alkalommal szervezzük a Nemzeti Imanapot, mindig január 18-ra, Szent Margit ünnepére (ez 2011-ben keddi napra esik). Ma már borítékoljuk - több, mint 600 címre - az újságot és a levelezőlapokat, amin igényelni lehet az új ingyenes elmélkedő-füzetet is, a plakátot, ill. a kedvezményes árú kiadványokat.
A Biblia világában a hetes számnak különleges jelentősége van: a teljesség száma a hét, a Szentléleknek hét ajándékát említik, a Jelenések könyvében a hét gyülekezetnek írnak levelet, stb. Ma különleges időket élünk - nagy nehézségekkel de egyben nagy kegyelmekkel is -, és szeretnénk, ha a 2011-es Nemzeti Imanap is különleges lenne: olyan mély és erőteljes összefonódás imában, ami megmozgatja az egeket is, és Isten minden kegyelmét leesdi hazánkra és nemzetünkre!
Ehhez azonban szükség van a ti segítségetekre is! Kérlek benneteket, bátran kezdeményezzétek, hogy egyházközségetekben, közösségetekben is legyen közös ima ezen a napon! Mi szívesen küldünk plakátot, imafüzetet, de csak ti tudjátok megszólítani azokat, akikkel együtt éltek! Gyűjtsünk imaharcosokat, biztassunk minden keresztény felekezethez tartozó testvérünket, hogy ők is kapcsolódjanak be az imádságba!
Emlékezzetek vissza az elmúlt évek csodáira, amiket megéltünk a Nemzeti Imanapokon! (A honlapon a Nemzeti Imanap rovatban olvashatók.) A közös ima hegyeket mozgat, elmozdítja a válságok, a katasztrófák, a gyűlölködések hegyeit, hogy a kegyelem folyója szabadon ömölhessen ránk, itt a kárpát-medencében!
Köszönöm, hogy segítetek ebben!
Kiadványainkat lehet kérni az e-mail-címen keresztül is (info@szeretetfoldje.hu - kérlek, a tárgyhoz írd be, hogy Nemzeti Imanap). Az imafüzet és a plakát a nemzeti Imanap rovat egy régi beírásában ott van letölthető formában is.
Imával és szeretettel: Sipos Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése