2014. január 22., szerda

Többlet engesztelő imaóra

Megjelent a Natália nővéren keresztül Jézus által kért Többlet engesztelő imaóra újabb kiadása.
A füzet pdf-es változata innen tölthető le. A tartalomjegyzék a végén található
Hogy a nyomtatott formához hol lehet hozzájutni, azt később ugyanebben a cikkben ennek a szövegnek a helyén közöljük.
1988. október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén, az Úr Jézus többlet engesztelést kérve kívánt segítségünkre lenni, hogy a gonosz léleknek a magyarságra vonatkozó tervei meghiúsuljanak. Többek között így szólt: „Üzenem, és kérem magyar gyermekeimet, mivel nehéz napok előtt áll az ország, és nem csupán az országnak, hanem az Egyháznak is, szüksége van imára, kilenc hónapon keresztül még nagyobb imaerővel engeszteljenek, kimondottan az ország területén elkövetett bűnökért heti egy engesztelő imaóra többlettel."
Az Úr Jézus az imaórára vonatkozó üzenetét később kiegészítette. Összesen öt imaóra változatot kért. Ezeket, már az egész világon imádkozhatják a magyar mintának megfelelően, azzal a különbséggel, hogy mindenütt a saját hazájuk megnevezése mellett engesztelnek az ország területén elkövetett bűnökért. A többletkegyelmet mindenütt elnyerik, ahol az Úr Jézus útmutatásának megfelelően buzgó lélekkel megtartják a heti egy „többlet engesztelő imaórát”. Nem az addig megszokott engesztelésnek az elhagyásáról van szó, hanem pluszként vállalt engesztelésül.
Az Úr szava: „A kis idő megéri, hogy elhárítsátok a nagy bajt. Az engesztelés nem az én dicsőségemet, hanem a ti javatokat szolgálja.”
A többi már rajtunk múlik, mennyire kapcsolódunk bele abba a mozgalomba, amit az Úr Jézus, Engesztelési Művének részeként a negyvenes években indított el Natália nővéren keresztül.
A Nagy Magyar Engesztelés mozgalmában a magyar nép apraja, nagyja részt vállalt az engesztelők közül. Sok lelkes pap, szerzetes buzgólkodott országmentő, világmentő, lélekmentő céllal.
Ma is nagy szükség van arra, hogy a 15 millió magyarból mindenki összefogjon, aki felismerte a küldetés, a feladatok komolyságát.

http://engesztelok.hu/imak/imagyujtemenyek/764-tobblet-engesztelo-imaora

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése