2013. december 14., szombat

Erősödik a homoszexuális propaganda Németországban

Az Európában elszaporodó buziellenes atrocitásokra hivatkozva komoly médiapropagandába kezdett a homofóbia ellen a GQ nevű szennymagazin. Véleményük szerint Európában - főleg természetesen Oroszországban, ahol törvényt is hoztak a buzik ellen - tombol a homofóbia. A világ számos országát felsorolták, ahol (szerintük) nincsenek kellőképpen tolerálva a szerencsétlen védenceik. Európából még mint különösen homofób országot Oroszországon kívül, kiemelték Magyarországot és Szerbiát. Továbbá, szerintük a homofób megnyilvánulások rossz színben tüntetik majd fel a jövő évi téli olimpiát is. Ennek megfelelően a fent említett médium országszerte közlekedési eszközökön, köztereken jelentet meg plakátokat, melyeken csókolózó férfiakat láthat az utca embere. A képen látható alanyok hivatalosan nem homoszexuálisok, csak "felvállalták" a szegény, szerencsétlen, elesett buzikkal a közösséget. Ismert színészekről, sportolókról, zenészekről van szó. Érdekességképpen megemlíthetjük, hogy a reklámsorozatban szereplők valamennyien férfiak, nők nem szerepelnek a képeken.
Hídfő.net | Erősödik a homoszexuális propaganda NémetországbanHerbert Grönemeyer és August Diehl. Egyikük egy ismert zenész, a másikuk színész Németországban. Mindenkit besoroznak és megvesznek, csak hogy a szodómiát népszerűsítsék.
Németországban jelenleg a nemzeti megnyilvánulás legcsekélyebb formáját is brutális büntetéssel torolják meg, Európában itt a legerősebb a holokausztvallás, ám ez nem volt elegendő, most egy másik vallást kreálnak. Az agymosott többség pedig "ha nem értek vele egyet nem nézek oda" alapon viselkedik. Megteheti, hiszen a pénztárcájával befogják a száját. Ha a német nép nem méri fel, hogy mi történik vele, egyenes az útjuk a történelem süllyesztőjébe.
A témában érdemes elolvasni korábbi elemző írásunkat is.
Dévai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése