2013. november 25., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Emberek milliárdjai fogják élvezni a dicsőséges örök életet Isten Jelenlétében




2013. november 24. vasárnap, 16:45
Drága szeretett leányom, amikor azért jövök, hogy enyhítsem az emberiség fájdalmát, amelyet az Istentől való elszakadás miatt kellett elszenvednie, mindnyájuknak hálásnak kell lenniük ezért a Nagy Irgalmasságért. Ennek köszönhetően az emberek milliárdjai fogják élvezni a dicsőséges örök életet Isten Jelenlétében.
Az Irgalmasság ezen Nagy Cselekedetével elhozom dicsőséges Ígéretem azon nagyszerű hírét, hogy Második Eljövetelem – nem sokkal a Nagyfigyelmeztetést követően – be fogja teljesíteni Isten Tervét gyermekei számára. Minden lélek meg fogja kapni az Irgalmasság Ajándékát, de nem mindenki fogja azt elfogadni. Azok, akik nem fogadják el, egy rövid időt fognak kapni, mely során eldönthetik, hogy az életnek melyik formáját akarják élni. Választhatnak egy olyan életformát, mely során testben és lélekben egy teljes és tökéletes életet fognak élni Új Paradicsomomban, vagy pedig egy Isten nélküli életformát. Azoknak, akik megértik, hogy mit kínálok fel nekik, soha nem utasíthatnak vissza egy ilyen Ajándékot. Mégis, akik el fognak utasítani Engem, elégedettek lesznek azzal, hogy a sötétségbe merülnek, abban a hitben, hogy ennek nincs jelentősége. Ámde, amit ők nem tudnak, hogy szörnyű fájdalmat fognak érezni, amikor majd végleg elszakadnak Tőlem. Egy koromsötét mélységben fogják találni magukat, ahol semmit sem fognak látni. Semmijük sem lesz. Mindaz, amit érezni fognak, egy tomboló tűz lesz, mely úgy fog keresztülhatolni rajtuk, mint egy kard, melyet egy egész örökkévalóságon át el kell viselniük.
Az Istentől való elszakadás akkor kezdődött el, amikor Lucifer a kevélység bűnével megkísértette Ádámot és Évát. A kevélység (büszkeség) bűne minden más bűnnek a kiváltó oka és egy olyan bűn, amely a Sátánhoz köti az embert. Amikor eljövök, hogy visszaköveteljem a Trónomat, ez az elkülönülés nem lesz többé. Azok, akik Értem, Velem és Bennem vannak, egyként fognak egyesülni. De azon a napon, amikor végre eljövök, és amikor ítélkezni fogok a világ fölött, azok, akik elkülönültek Tőlem, és akik továbbra is el fognak utasítani Engem, a végleges befejezést fogják megtapasztalni, ahol Én már nem leszek többé Jelen. Ahol Én már többé nem leszek képes megvigasztalni őket, vagy, hogy visszahúzzam őket. Akkor majd az örök fájdalmat és szenvedést fogják megtapasztalni a fenevaddal és minden démonával együtt a Pokol tüzében.
Nem akarlak megfélemlíteni benneteket, sokkolni, vagy fájdalmat okozni nektek, de hogy mégis megértsétek a következményeket, el kell mondanom az Igazságot nektek. Közületek nagyon sokan nem hisznek a Pokol létezésében. Nem hisztek benne, mert már oly régóta félrevezettek benneteket. A Mennyország, a Pokol és a Tisztítótűz létezik. A végső napon csak két (túlvilági) valóság fog létezni: az Új Paradicsom, amikor az Ég és a Föld eggyé válik, és a Pokol mélysége.
Az Igazságot nehéz elfogadni, de az Igazság ismerete nélkül nem dönthettek a sorsotok felől.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése