2010. január 2., szombat

Prófécia Magyarországról

Ez a prófécia egy hódmezővásárhelyi római katolikus testvértől jött hozzám levélben, Azt írta: "Az Úr Jézus kéri, hogy ezt az üzenetét minél gyorsabban terjesszük, mert közel van az Ő áthaladásának napja." 


A Szentlélek üzenete magyar népünknek

Örüljön a szívetek és ujjongjatok, mert elérkezett az idő, hogy tiszta gyolcsruhába öltözzön nemzetetek és letaszítsák a trónról a félrevezetőt.
Ne félj te kicsiny nyáj, elérkezett megváltástok napja, mint felékesített menyasszonyt foglak titeket bemutatni a Vőlegénynek, aki oly rég óta vár már rátok. Örüljetek, újra mondom, örüljetek!
Szeretetem csodát művel a szívekben, leoldom rólatok a bűnök köpenyét, és mint felékesített menyasszonyt viszlek benneteket Uratok és Megváltótok örömére. Újra mondom, ne félj te kicsiny nyáj, örüljetek, végtelenül örüljetek!
Elérkezett a nagy nap, már itt van a küszöbön, mikor ajtót nyittok és befogadjátok, aki oly régóta kopogtat. Ne félj hát, csak dicsőíts, mert elérkezőben az Úr nagy napja, már itt is van.
Nyissátok meg szíveteket és érezni fogjátok, hogy igaz minden szó, ami ajkamról elhangzik, mert én vagyok a Szent, akit küldtek, a Lélek, aki elárasztja nemzeteteket, és az szétválik, mint konkoly és a búza. Itt az idő kedveseim, dicsőítsetek hát, dicsőítsetek, újra mondom, dicsőítsetek!

Jézus Krisztus üzenete

Gyermekem, szeretlek, épp ezért meg szeretnélek kérni, szedd össze minden bátorságod és írjad:
Az Isten, aki olyan régóta könyörög ennek a nemzetnek, hogy boruljon le előtte, most megsokallta az ellene elkövetett vétket és arra készül, hogy e kiválasztott nemzetet visszavezesse aklába. Éppen ezért most, nem holnap, most kezdjetek bele a lelkek összegyűjtésébe!
Egy csongrádi testvér által 2009. július 28.

Jézus Krisztus üzenete a magyar néphez


Szegény magyar népem, meddig követed még a hazugság atyját, az ellenség hangja miért kedves néked?
Én örök szeretettel szeretlek, irgalmas szívem rád vár, mikor térsz már vissza hozzám, hogy meggyógyítsalak, hogy a sötétség leplét levegyem rólad és meglásd a Világosságot, a fényt, mely felülről árad rád.
Nyisd ki szemedet és figyelj, áthaladok köztetek, hogy felébresszem szíveteket, hogy a halál árnyékából az életre vezesselek. Ha felismered látogatásom idejét, és hozzám térsz, kiemellek a sötétségből, a hazugság útját eltörlöm, és az Élet útját mutatom néked, hogy megmenekülj.
De ha te újból a sötétséget választod, én sem tudok segíteni rajtad.
Édesanyám szüntelenül könyörög értetek, nem hagyom, hogy anyai szíve hiába esedezzen értetek.
Felkelek, és cselekedni fogok!
Nyissátok ki szíveteket és fogadjatok be, hogy átalakítsam és termővé tegyem életeteket, hogy gyümölcsötök maradandó legyen.
Térjetek vissza hozzám és megváltozik történelmetek! Az Igazság fog uralkodni, és békesség lesz köztetek.
Kiálts hozzám te szegény és meghallgatlak, és jóra fordítom sorsodat. De ha te hallgatsz, ha változni nem akarsz, akkor miért segítsek rajtad? Önmagamért segítek, hogy sokan meglássák, élő és szerető Istenetek vagyok, aki irgalmas és hosszan tűrő.
Az idő letelt, felkelek, és cselekedni fogok. Szétválasztom a juhokat a kosoktól, a búzát a konkolytól, hogy kitűnjék, ki a megbízható, ki tart velem és ki van ellenem.
Alázatos és bűnbánó szívet adjatok, és én hozzátok költözök. Ámen.
Igei üzenet: Izaiás 62,1-12; 40,1-11; 1Kor. 14,1-5
Kedves Testvér! Az Úr Jézus kéri, hogy ezt az üzenetét minél gyorsabban terjesszük, mert közel van az ő áthaladásának napja.


--
Isten áldása legyen rajtad és a szívedben!
m.

„Ti, akik dolgoztok, azt hiszitek, hogy minden csak a ti munkátoktól függ. De ha betegség, vagy szerencsétlenség ér? Sőt még kisebb bajok is megteszik a magukét. Több kárt okoznak, mint a vasárnapi munka hasznot. Zivatar, jégeső, dér, tűz, árvíz, mind Isten kezében vannak, és akkor büntethet velük, amikor akarja.”
VIANNEY SZENT JÁNOS
"Új Égre és Új Földre várunk, amely az Igazság hazája.” (2 Péter 3,13)
Maranatha!

Szalóki Katalin által 2009. július 29.

Jézus Krisztus üzenete a magyar néphez


„Emelkedjetek föl kapuk,
Emelkedjetek föl örök kapuk,
Bevonul a dicsőség Királya.
Kicsoda ez a dicsőség Királya?
A seregek Ura, Ő a dicsőség Királya.”
Ne legyetek értetlen szívűek, ne zárjátok be fületeket és szíveteket, hogy meghallhassátok Szavamat, melyet e hűtlen nemzedéknek adok.
Nyisd meg kapudat, hogy bevonulhasson a dicsőség Királya.
Istened akar hozzád költözni, lakást venni nálad, ne zárd hát be kapudat előtte, nehogy tovább menjen és a te zárt házad üres maradjon.
Bízz az Érkezőben, az Úrban, aki nem késlekedik, mert eljön, mint a hajnal, és fénye elűzi a sötétséget és bezárja kapuját.
Tisztítsátok meg szíveteket, a hamis utaidat hagyd el, hogy szentségben és igazságban járj majd színem előtt és kegyelmet találj jövetelem napján. Mert eljövök és ítéletet tartok a nemzetek fölött és minden lélek fölött, hogy meglássa bűneit és megtérhessen, és ne vesszen el, ha megbánja bűneit.
Aki nem tart bűnbánatot, már elítéltetett!
Gyermekeim, térjetek meg, hogy megmeneküljetek!
Igei üzenet: Szofóniás 3,9-20.
Kedves Testvér! Az Úr kéri, hogy imádkozzunk, hogy nyitott szíveket találjon, ha áthalad közöttünk.
Szalóki Katalin által 2010. január 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése