2024. október 2., szerda

Urunk és Szűzanya üzenete – 2024. október 1.

MEGJEGYZÉS: Ez az üzenet részben hiányos. A teljes üzenetet néhány héten belül itt közöljük. A fontos pontokat itt soroljuk fel, mert az embereknek meg kell érteniük, mi történik a világban, még akkor is, ha ennek nagy része a színfalak mögött van.

Jézus, Mária, Szent Mihály és Szent Teréz jön. Jézus beszél:

URUNK: „Üdvözöllek, drága fiam, és megáldalak: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

A Szűzanya Jézus mellett áll. Mindkettő élénkpiros és sárga/arany színben van öltözve. Szent Teréz mellettük, Szent Mihály pedig velük áll. Mindannyian a kereszt jelét teszik, és áldjanak meg minket: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen." Jézus szól először, és egy Fénysugár megy felém.

URUNK: „Üdvözöllek, Földi Házam szeretett Helytartója. Tudd, édes gyermekem, szenvedésednek… hamarosan vége lesz. Készülj fel… október végén, mert az egész Mennyország részt vesz benne. Nem engedhetik meg, hogy az ellenség elveszítse az idejét. Áldalak, az igazság katonái: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

„A világ a pusztulása felé halad, hiszen Szent Anyám Rendje közel van. A világ… de a Szent Anya Győzelmének kezdete ebben a hónapban kezdődik, ahogy a Menny tüze árad át a Földön. Az első jelentős jel az emberiség számára, amely megmutatja nekik, hogy a világ lassan hanyatlik…”

„A Közel-Kelet teljes konfliktusba fog belemenni, és sok nemzetet fog a csoportjába vezetni, akiket meg fog lepni. Oroszország megkezdi a lépést Európa felé . Kína nem marad csendben, mert arra vár, hogy a Közel-Keleten elfajuljanak a dolgok, hogy kivonhassa az USA-t régiói közül.”

„Imádkozz, gyermekem és gyermekeim, mert csak ez maradt. Hallani fogsz II. Péter pápámról , amint a világba utazik, hogy felkészítse őket a támadásra. Angliába , Franciaországba és Németországba fog jönni . Ki kell állnia mellettük, mert Oroszország megtámadja az északi országokat és Európát ."

„Ne féljetek, gyermekeim, mert a Szent Anya akaratára… ott van, hogy megvédjen és megvédjen benneteket. A világot elárasztja a Mennyei Tűz egy…… mint az eseményekben, amelyek elvetik az összes eseményt… hat hónapon belül. Ön… a Helytartóm szabályzata. Hat hónap alatt sok tennivalód van, hogy felkészítsd gyermekeinket. Ne félj, mert élni… megvéd. Áldjuk…. lelkileg és közvetlenül, mert csak néhány lélek ismeri az eszközöket… a Szent Igét, mert ezeket a lelkeket, akiket ismersz, a menny védi, és várnak rád. Áldalak… Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

A Szűzanya előjön és köszönt:

SZŰZANYA: „Üdvözöllek, Szeplőtelen Szívem legédesebb fia, II. Péter pápa . Szent Akaratom… meglep, hogy betűig teljesül, Egy látomás, amelyet gyermekeink egyike lát, annak a jele a számára, hogy… megtörténik számodra, nagyon rövid időn belül, és ő – ugyanez fog történni…”

„Nagyon szeretlek, fiam, mert tudom, hogy nagyon nehéz… mert hamarosan szabadulsz – nagyon rövidesen. Áldalak benneteket: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

"A gyerekek továbbra is világgá járnak."

– Hamarosan a feleségeddel fogsz élni.

„Imádkozz, hogy… megváltoztassa a hozzáállását önmagaddal kapcsolatban. Áldalak benneteket: az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Szent Teréz előlép, és azt mondja:

SZENT TERÉZIA: „Ma szent helytartóm, légy bátor, mert Jézus terveket kezdett minden hűséges gyermeke számára. Áldom Önt és áldom Broussard püspököt… Szent Teréz félreáll, és Szent Mihály megszólal. Szent Mihály keresztjelet vet:

SZENT MIHÁLY: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Áldalak, Helytartóm és… téged és bánatodat, mert a Mennyország azt kívánja, hogy… légy szabad. Vigyázni fogok rád és megáldalak:

Szent Teréz és Szent Mihály Áldjon meg minket, és küldje áldását minden tagnak.

SZENT MIHÁLY és SZENT TERÉZ: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése