2024. október 4., péntek

Jennifer - „eljön majd az óra, amikor a hitetek, a szeretetetek és az irántam való odaadásotok próbára lesz téve.”

Jézus üzenete Jennifernek KÖZEL AZ ÉBREDÉS IDŐSZAKA, ALÁSZÁLL AZ EMBERISÉG ...

2024. október 3., 12:30.

Gyermekem!

Azt mondom gyermekeimnek, hogy nem a szeretet cselekedete, amikor kompromittáljátok az igazságot. Amikor Egyházam parancsolatait és tanításait megváltoztatják az ember vágyainak teljesítése érdekében, ez nem szeretet - ez a gonoszság, amely igazságként akar megnyilvánulni. Gyermekeim, az emberiség szívébe beszivárgott sötétséget már nem lehet elrejteni, mert a megtévesztés kapui megnyíltak, és az igazság áradatát már nem lehet visszatartani.

Gyermekeim, az ember legnagyobb bukása a büszkeség. A Sátán azért bukott el, mert nem tudott megalázkodni az isteni trón előtt. Amikor engeditek, hogy a bűn úrrá legyen szíveteken és elméteken, és nem vagytok hajlandók a megbékélésre jönni, akkor ti lettetek az a forrás, amelyben a Sátán büszkélkedik. Ne adjátok át neki a lelketek feletti felügyeletet. Ne keressetek bosszút azokon, akik igazságtalanságot okoztak nektek, mert a gonoszság a saját következményeibe botlik. Nem járhattok igazán az én világosságomban anélkül, hogy ne járnátok a Golgotára vezető úton. A világ belépett szenvedésem színpadára. Nektek, gyermekeim, még jobban fel kell készülnetek, mert eljön az óra, amikor hitetek, szeretetetek és irántam való odaadásotok próbára lesz téve. Meg fogjátok-e tagadni hiteteket, mint Júdás, hogy egyetek, hogy belépjetek a kapun, amely a lelketeket a pusztulásba vezeti? Szűk az út a Mennybe, mert kevesen válaszoltak felhívásomra, hogy imádkozzatok és egyszerűségben éljétek az életeteket. Hívjátok segítségül a Szentlelket, gyermekeim, és imádkozzatok az igazság fényéért, hogy vezessen benneteket egy olyan időszakban, amikor a zűrzavar csak szaporodni fog.

Gyermekeim, hamarosan tanúi lesztek az igazság nagyszerű kibontakozásának, amikor meglátjátok, hogy mennyire megtévesztettek benneteket a farkasok, akik báránynak öltöztek. Az ébredés ideje közel van, mert az emberiség túl sokáig szunnyadt. Gyermekeimet egy óra imádságra hívom magam elé imádságban. Amikor imádkoztok, alázattal imádkozzatok, átadva életeteket mennyei Atyám terveinek. Most pedig menjetek, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az én irgalmasságom és igazságosságom győzni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése