2024. március 19., kedd

TEMPLOM FALAI KÖZÖTT KEZDŐDIK. Jennifer (USA)

Jézus üzenete 2024.03.18. 19:40

Gyermekeim, azt mondom a gyermekeimnek, hogy a hit nem félelemben cselekszik, hanem az imádságon keresztül mindent az igazság fényébe hoz. Gyermekeim, legyen szemetekben hit, remény és végtelen bizalom az én irgalmamban, mert ez a legnagyobb szeretet, amit az emberiségnek adtak. Irgalmasságom végtelen, és sokan nem látják, hogy mi történik a zárt ajtók mögött. Maradjatok közel hozzám, gyermekeim, és az ima és a böjt által elkezdtek gyógyulni. Maradjatok közel hozzám, mert amint ez a föld elkezd meginogni és remegni, az első ilyen dolgok Egyházam falain belül kezdődnek, és az egész világra kiszivárognak. Atyám szeretete nem lenne, ha nem engedné meg, hogy gyermekei számára mostanáig ilyen idő legyen a bűnbánatra.

Gyermekeim, a gonoszság felgyorsul, és a ti időtök ezen a földön csak egy szempillantásnyi idő. Legyetek figyelmesek, mert az ellenség azt keresi, amiért váltságdíjat fizettem értetek. Amikor leeresztitek az őrségeteket és átadjátok magatokat egy ostoba világnak, akkor kezdi el átvenni a lelketek felügyeletét. Amikor az emberiség manipulálni akarja a napot, a holdat és a csillagokat, és újra akarja tervezni teremtésem bonyolultságát, akkor hamis prófétává válik önmagának.* Jaj azoknak, akik örömüket lelik az élet pusztításában. Jaj azoknak, akik hagyják, hogy a gonoszság építői legyenek. Az idő múlik, és a kegyelem órája közel van. Arra hívom gyermekeimet, hogy lépjenek be a Szent Hét ezen időszakába, az igazi szentségre törekedve. A szentség azt jelenti, hogy osztozunk szenvedésemben, és a szeretet és irgalom eszközeivé válunk. Menjetek, gyermekeim, és tápláljátok lelketeket és testeteket a bűnbánat és az Eucharisztia által. Egy új óra adatott nektek, hogy jóvátételt tegyetek és a Mennyországra törekedjetek. Most menjetek, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert irgalmasságom és igazságosságom győzni fog.

Lábjegyzet Fr. Davidtől (Jennifer lelki tanácsadója)

*A mi Urunk Jézus a teremtés bonyolultságáról beszél, ami a Teremtés könyvében található teremtési beszámolóra utal.

És monda Isten: "Legyenek világosságok az egek égboltozatán, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától; és legyenek jelek, évszakok, napok és évek, és legyenek világosságok az egek égboltozatán, hogy világítsanak a földön". És így történt. És Isten megalkotta a két nagy fényt, a nagyobbik fényt, hogy uralkodjék a nappalon, és a kisebbik fényt, hogy uralkodjék az éjszakán; megalkotta a csillagokat is. (1Mózes 1:14-16)

A Nap, a Hold és a csillagok egy időmérő darabot jelentenek a naptár felállításához, jelezve az évszakok változását. Az időjárási minták egészen a közelmúltig követték az évszakokat. Az emberiség beavatkozik Isten tervezésének bonyolult részleteibe, megváltoztatja az időjárást, hogy beteljesítse az éghajlatváltozással kapcsolatos hamis próféciákat. A Nap, a Hold és a csillagok idődarabja többé már nem megbízható "évszakjelző".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése