Az origo.hu antiszemitázza Gyöngyösi Mártont, mert utóbbi azt találta irni egy e-mailben, hogy Orbán “egy cionista bérenc, a lubovicsi szekta foglya“, holott mindenki tudja, hogy pontosan erről van szó. Lásd Az okkult hatalom az NWO mögött: a Chábád Lubavics szekta c. irást. Az “antiszemitázás” egy kommunikációs trükk, mellyel még az olyan gátlástalan gazemberek irányába tett kritikát is el szeretnék fojtani mint Netanjahu. A Chabad egy veszedelmes szekta, mely nem habozná atomkonfliktus szélére sodorni a világot csak azért, hogy “megmentőként” behozhassák a világ szinpadára a hamis messiásukat (a bibliai hamis prófétát). Ebből a célból próbálták tavaly októberben egymásnak ugrasztani Izraelt a muzulmán világgal, ez volt a célja a 2020-as bejrúti “műtrágyarobbanásnak”,  az MH370-es járat eltéritésének 2014-ben és még sorolhatnám. Magyarország jelenleg kvázi ennek az erőnek a kezében van, de nekik dolgozik nemcsak Orbán hanem Netanjahu, Trump, az új argentin elnök, Putyin, Tucker Carlson, Greg Abbott, és egy csomó más világvezető és médiaszemélyiség is a “jobboldali konzervativ” oldalról.

https://pokolraveluk.info/


Ennél érdekesebb Orbán 1982-es jellemzése, amihez képest azóta csak romlott a mentális állapota:

"…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik... Nem az észérvekkel próbálkoznak hatást gyakorolni vitapartnereikre, hanem érzelmi alapon vitatkoznak... ( orbán és felesége)"



Az 1989. június 23-án készült, szigorúan titkos minősítésű, „Értesítés" című irat címzettje a Belügymisztérium (BM) III/III-as csoportfőnökségének 2. osztálya. A feladó a BM Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség ÁB Operatív Nyilvántartó Osztálya (nyilvántartó). Ez utóbbi arról értesíti a címzettet, hogy a BM III/IV osztálya operatív célból prioráltatta a „Győri Gábor" fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki az 1963. május 31-én Székesfehérváron született Orbán Viktor.

Az egyoldalas iratból kiderül, hogy „Győri Gábor" a katonai elhárítás hálózati személye, azaz ügynöke volt. Az viszont nem derül ki, hogy miért készült az Értesítés, így Varga László egy életszerű történettel világította meg a lehetőségeket: „Arról lehetett szó, hogy a III/III rendszeresen kapott rövid tájékoztatókat a katonai elhárítástól a »Győri« jelentéseiben előforduló, a Fidesszel kapcsolatos részletekről, és - mondjuk - három ilyen jelentés után felfigyelt »Győrire«: érdekelni kezdte, hogy honnan szerzi az információkat." A dokumentumban olvasható, hogy a III/IV prioráltatta Győrit: ez azt jelenti, hogy a nyilvántartótól tájékoztatást kért „Győriről", többek között azt tudakolva, hogy ki „Győri" „kapcsolata", azaz: kitől szerezheti az információit. Az ügynököknek több kartonjuk volt, ezek közül az egyik azoknak a személyeknek az adatait tartalmazta, akiktől az információkat szerezhették.

A „kapcsolat" azonban nem az állambiztonság embere volt, hanem olyan állampolgár, akinek talán fogalma sem volt róla, hogy bizonyos emberek a vele folytatott beszélgetésekből jelentéseket készítenek valamelyik csoportfőnökség számára. A „kapcsolatok" nyilvántartása azért volt hasznos, mert ha az állambiztonság meg akart figyelni valakit, akkor első lépésben azt vizsgálták, szerepel-e a „kapcsolatok" között. Ha szerepelt, „ráindították" azt a besúgót, aki addig is kapcsolatban állt vele, vagy megpróbáltak beszervezni valakit a környezetéből.

A dokumentumban tehát arról értesítik a belső elhárítást, hogy „Győri" kapcsolata Orbán Viktor. Varga szerint elképzelhető, hogy azért kellett ez az információ, mert meg akarták figyelni Orbánt. Ami nem lenne meglepő, hiszen más dokumentumokból kiderül, hogy a jelenlegi miniszterelnököt már évekkel korábban is figyelték.