Ebben a csodálatos videóban Dr. Rosanna Chifari, MD és PhD, egy nemzetközileg ismert neurológus, kockára teszi a hírnevét, és kijelenti, hogy Gisella Cardia stigmái, amelyek olajat árasztanak, hitelesek. Közelképes videót láthatnak a sokat szidott hírnök stigmáiról.

Cardiát üldözik, mert az üzenetek, amelyeket Isten és Mária adott neki, kritikusak voltak a Vatikánnal és Ferenc pápával szemben. Néhányan azért rettegnek, mert félreértik, hogy mit jelent "engedelmesnek" és/vagy "jó katolikusnak" lenni. Egy másik ok egy magánnyomozó közelmúltbeli hamis megállapításai (akinek állításait a tudomány nem igazolta). Vajon mi lenne ma Keresztelő János vagy Jézus sorsa?!

A titkos társaságok birtokolják a világ médiáját, és a hierarchia már nem szent; ezek miatt támadják őt is, mint az ószövetségi prófétákat. Ahogy a nagy filozófus, Platón mondta: "Senkit sem gyűlölnek jobban, mint azt, aki kimondja az igazságot". Tanítója "az igazság embere", Szókratész volt, aki szintén nagy filozófus volt, és aki inkább mérget ivott, mint hazudott. Itt a PrivateRevelation.org-on mindaddig ki fogok állni az oldalon lévő hírvivők mellett, amíg jó okom nem lesz rá, hogy ne tegyem. A mai egyházban a hierarchiától való visszalökés aligha jó ok. Nem arra törekszem, hogy népszerű vagy elfogadható legyek, hanem csak arra, hogy a mennyei igazságot tegyem közzé. Ha ez problémát jelent számodra, akkor ez a honlap nem neked való. Jézus mondta: "Én vagyok az út, az igazság és az élet" (János 14:6; kiemelés tőlem). Mi volt a sorsa, hogy állandóan kritizálta a korabeli hierarchiát? Inkább meghalok, minthogy gyáva legyek.

Videófelvétel az állítólagos stigmatikus Gisella Scarpulla Cardia házában Trevignano Romanóban, Olaszországban, 2023. március 24-én. Az eseményeket Peter Bannister és Dr. Rosanna Chifari, nemzetközileg ismert milánói neurológus figyelte meg, aki korábban már vizsgálta Gisella Cardiát, és 18 hónapon keresztül megfigyelte őt. Szemtanúi voltunk annak, hogy Gisella Cardia állítólagos stigmáiból mindkét kezén viszkózus, illatos olaj látszólag kilépett. Megfigyeléseinket Dr. Chifari nyilatkozata követi (1:43). Angol fordítás: "Helló, Gisella otthonában vagyunk, ahol láttuk - számomra negyedszerre - Gisella stigmáit. A szemünk láttára kezdett belőlük olaj szivárogni: egy intenzív mirha illatú olaj, amelynek eredete biztosan nem természetes. Korábban már beszámoltam a stigmákról, és azok tudományosan nem magyarázhatók. Miért? A sebek mélysége ellenére a kéz mozog, és az erős fájdalom ellenére is képes folytatni a mindennapi életben a normális funkcióit, miközben vörösnek és duzzadtnak kellene lennie, ami nem így van. A sebek mindig nyitottak és nem fertőződnek el. Intenzív virágillatuk van, és amikor nagypénteken bezáródnak, nem hagynak hegeket. Ezt én is láttam és csak tanúsítani tudom. A jelenség tudományosan nem lehetséges. Egyházi bizottságot kérek, hogy utólagos tanúvallomást és Imprimaturt adjon arról, ami a kegyelem igazsága". Dr. Rosanna Chifari Negri, MD, PhD

https://www.privaterevelation.org/post/video-of-doctor-declaring-authentic-the-stigmata-of-gisella-cardia