2022. december 28., szerda

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától



Szent Mihály arkangyal üzenete Luz de Maria de Bonilla: A KÖZÖSSÉGEK BIZTONSÁGOS HELYEKRE költöznek 2022. december 5-én



Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

KRISZTUS MISZTIKUS TESTÉNEK TAGJAIKÉNT ARRA VAGYTOK HIVATOTTAK, HOGY MEGTARTSÁTOK A HITET ÉS AZ IMÁDSÁG TEREMTMÉNYEI LEGYETEK, NEMCSAK SZÓBELI, HANEM BIZONYSÁGTEVŐ IMÁDSÁG.

Legyetek a Hit, a Szeretet teremtményei, és ugyanakkor legyetek tudatában annak, hogy a gőgös, a gőgös, a gőgös, az, aki nem tudja, hogy mit jelent Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekének lenni, könnyű prédája az Ördögnek; a Gonosz állandóan arra vezeti, hogy "testvérei számára botránkozás köve legyen" (I Kor 8,9).

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus nagy szomorúsággal viseltetik ezekért az ostoba gyermekekért, akik félszívvel élnek, rosszat hozva magukra. Az emberi ostobaság, a szabad akarattal való visszaélés gyümölcse, az emberiséget a szenvedésbe sodorja, amelyet ők maguk vonzanak magukhoz, és amelyből nehéz kikerülniük, amíg fel nem ismerik, hogy "Isten az Úr" (Zsolt 100,3; Jel 17,14).

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Amikor az emberi teremtmény átadja magát az emberi élvezeteknek, szellemileg hanyatlik, és megbünteti magát, a sötétségbe megy, amelyet a világiak világosságnak tekintenek, hogy a bűnben tartsák.

KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS NÉPE,
EZ AZ IDŐ NEM A FÉLSZÍVŰ LELKI ÉLETRE VALÓ.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Arra hívlak benneteket, hogy tegyetek biztos lépéseket. Ez nem az az idő, amikor értelmetlenül kell töltened az életed, de elengedhetetlen, hogy hiteles legyél a belső életedben.  Isten népe, áldások állnak előttetek, de ugyanakkor féktelen tetteitekkel és cselekedeteitekkel magatokhoz vonzjátok a rosszat.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, emberiségként szenvedtek a vulkánok folyamatos reakciója miatt, amelyek nagy kitöréseket okoznak, és megakadályoznak benneteket abban, hogy folytassátok e pillanat normalitását.  Egész közösségeket telepítenek át biztonságosabb helyekre, hogy a vulkánkitörésből származó gázok ne okozzanak helyrehozhatatlan károkat.

A föld továbbra is reng mindenütt, megállás nélkül.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a természet és az árulás miatt szenvedő Mexikóért.

Imádkozzatok Brazíliáért, a teremtmények elkeseredettek, zavargásokat és ártatlanok szenvedését okozzák. A víz megtisztítja ezt a nemzetet.

Imádkozzatok Japánért, amely súlyosan szenved a természettől és az emberi teremtményektől.

Imádkozzatok Indonéziáért, amely nagyon szenved a természet keze által.

Imádkozzatok Argentínáért, ez a nemzet próbára van téve; a betolakodók nézeteltérést terjesztenek és káoszt teremtenek azzal, hogy egymás ellen uszítanak. Imádkozzatok ezért a nemzetért.

Imádkozzatok Közép-Amerikáért, szenved a természettől. A szíveddel kell imádkoznod.

Imádkozzatok az Egyesült Államokért, imádkozzatok, hogy vezetői óvatosak legyenek tetteikben és cselekedeteikben. Imádkozzatok, mert a természet továbbra is erőteljesen cselekszik abban a nemzetben.

Imádkozzatok bizalommal és igazsággal, imádkozzatok azokért a testvéreitekért, akik langyosak a hitben, és nem tanúi a szeretetnek, a szeretetnek és a testvériségnek.

Fogadjátok a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Testét és Vérét.

Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért a Királynőnk és Anyánk iránti szeretet jeleként.

Legyetek hűségesek Istenhez és szeressétek az egységet.

Legyetek hűségesek, mindenki a saját állapotában, mert a hűségből áldás és szilárdság származik a hitben.

VÁRJÁTOK SZENT TÜRELEMMEL A BÉKE ANGYALÁT, AKI FELÉLESZTI A REMÉNYT, AMELYET NÉHÁNYAN KÖZÜLETEK NEM VESZÍTETTEK EL, DE MEGGYENGÍTETTE ŐKET ANNYI MINDEN, AMIVEL SZEMBE KELLETT NÉZNETEK.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Legyetek szeretettel embertársaitok iránt (I. Pet. 4,8; Ef. 4,32). A jótékonyság az a kötelék, amely összeköt benneteket. Az emberi teremtmények megkeményedett szívvel gyakorolják magukat a szeretet ellen, hogy megosztottságot okozzanak, amelyet az ördög jelenleg Krisztus misztikus teste ellen szít.

Imádkozniuk kell, imádságteljesítőnek kell lenniük, a gyakorlatban kell megvalósítaniuk, hogy Királyunk és Urunk gyermekei legyenek, azáltal, hogy Krisztus módjára dolgoznak és cselekszenek.

Mint egy ilyen isteni Megváltó gyermekei, folytassátok félelem nélkül, bizalommal és hittel, hogy az isteni akarat teljesítőiként elnyeritek jutalmatok.

Isteni parancsra megvédelek benneteket, megáldalak benneteket a kardommal.

HIT, HIT, HIT.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


LUZ DE MARIA MEGJEGYZÉSE:


Testvérek:

Abban az egységben, amelyhez a Szentháromságba és a Szűzanyába vetett hit vezet bennünket, továbbra is becsüljük meg minden egyes Hívást, amely utat nyit nekünk, hogy az utat járva ne legyen többé nehéz, hanem érezzük Szent Mihály arkangyal és légióinak, valamint szeretett őrangyalunknak, Útitársunknak a kíséretét az úton.

Nagy bizonyossággal legyünk teljesen tisztában azzal, hogy az Isteni Fény mindannyiunk előtt áll, hogy Krisztus és a Szűzanya megáldjon bennünket.

Szent Mihály arkangyal a hit és a szeretet erejével az Atya Háza felé hirdeti nekünk, hogy mindannyiunk lelki felkészülése azzal kezdődik, hogy magunkba nézünk. Ehhez kérjünk a Szentlélektől alázatot, hogy olyannak lássuk magunkat, amilyenek vagyunk. Akkor tisztább lesz az út, amelyen követhetjük Krisztus és a Szűzanya keresését.

Az emberi teremtmény nem a magasságból találkozik Krisztussal, hanem a megtört és megalázott szív alázatából. Nem a büszkeség a legjobb tanácsadó, hanem az alázat, amely arra készteti az emberi teremtményt, hogy leboruljon Isten előtt, és kijelentse, hogy Isten a Mindenható, és hogy Isten nélkül semmik vagyunk.

Ámen.
Jézus üzenete: A TENGEREK VÍZE FÖLDRE FORDUL. Luz de Maria de Bonilla 2022. DECEMBER 9-én.


Szeretett gyermekeim, fogadjátok el az Irgalmas Szeretetemmel egyesült Áldásomat.

A NYOMORÚSÁG KÖZEPETTE, AMELYBEN ÉLTEK ÉS AMI KÖZELEDIK, ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY SZERESSÉTEK LEGSZENTEBB ANYÁMAT, AKI KÖZBENJÁR MINDEN EGYES GYERMEKEMÉRT.

Szűzanyám mindnyájatokat szeret, és azt kívánja, hogy mindenki üdvözüljön.

Népem, anélkül, hogy elfelejtenétek a FIGYELMEZTETést, (1) amelyben minden emberi teremtmény részt vesz, azonnal felül kell vizsgálnotok az életeteket, és jóvátételt kell tennetek az elkövetett gonoszságért.

Szeretteim, nem csak az emberi teremtmény fog szenvedni lelkileg, hanem a Föld is megtisztul a Mennyei Test csapása által, amelyet a Föld kap, és amelyet a magasban való kitörésként fogtok látni. Az a robbanás, amely megvilágítja majd a Földet, és amelyből tűz fog hullani a magasból, a tengerek vizeit fogja a Földre zúdítani.

Szeretett Embereim, EZEN A PILLANATBAN PÁNIK NÉLKÜL, úgy kell cselekednetek és cselekednetek, hogy elszakadtok a hétköznapoktól.

Az én népem:

NEM ENGEDELMESKEDNEK NEKEM, NEM HAJLANDÓK ALÁZATOSAK LENNI ÉS ELFOGADNI, HOGY KÖTELESSÉGÜK MEGVÁLTOZNI, ÉS NEM ENGEDIK, HOGY A ROSSZUL HASZNÁLT EMBERI ÉN BÜSZKESÉGBEN TARTSA ŐKET.

Ők az Én Népem, az egész emberiség az Én Népem, mivel mindenki az Én gyermekem. Az Én Népem nem a gyermekek különleges kiválasztása, akik többet imádkoznak vagy jobbak, mint a többi testvérük. AZ ÉN NÉPEM AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Így szeretlek titeket, én népem. Ne felejtsük el, hogy a háborús folyamat erjedésben van. Jön a háború, és gyermekeim szenvednek. Ebben az időben több nemzet is készen áll arra, hogy elsőként támadjon meg egy másik nemzetet, és a háború onnan fog elterjedni az egész Földön.

AMIKOR A LEGKEVÉSBÉ SZÁMÍTOTOK RÁ, AMIKOR A LEGKEVÉSBÉ GONDOLJÁTOK, A HÁBORÚ CSAPÁSA BEKÖVETKEZIK, ÉS AZ EMBERISÉG KÁOSZBA KERÜL.

A háború az a büntetés, amelyet az emberiség maga fog magára mérni:
Büntetés, amely az emberi önzés terméke....
Annak a felsőbbrendűségnek a terméke, amelyről a legtöbb uralkodó azt hiszi, hogy a nép felett rendelkezik.....
Büntetés abból a tényből fakadóan, hogy nem hisznek Bennem ...
A megvetésről, amelynek folyamatosan ki vagyok téve...
Az ellenem elkövetett sérelmekről, a gyalázkodásokról és szentségtörésekről, amelyeket folyamatosan kapok...

ANYÁMMAL MEGVETÉSSEL BÁNNAK, LEGSZERETŐBB SZÍVE VÉRZIK A SOK SÉRELEM LÁTTÁN, AMINEK NÉPEM ALÁVETI ŐT.....

Legszentebb Szeplőtelen Anyám azt kívánja, hogy Népem, az Ő gyermekei a hit teremtményei legyenek, alázatos teremtmények, mint Ő, teremtmények, akik egyesítenek és nem szétválasztanak.

EZ A GENERÁCIÓ MEGVESZI AZ ANTIKRISZTUST; (2) követni fogják őt, mert nem ismernek Engem, mert nem engedelmeskednek Nekem és annak, amit Anyám kinyilatkoztatott nekik. Elfogadják majd az új tanítást, amelyet bemutatnak nekik, és elfelejtik, hogy "Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet" (Jn 14:6).

Azért ragaszkodtam a büszkeséghez, mert ez az, amivel az emberi teremtmény telítve van, és az Antikrisztus már most elveszi a büszkéktől, és egy vagy más helyen hatalmat ad azoknak, akik büszkeségből úgy érzik, hogy felsőbbrendűek a testvéreiknél.

Gyermekeim, zűrzavar lép be Egyházamba, és ahol zűrzavar van, ott nem Én találom magam, hanem a lélek ellensége lépett be.

TI, GYERMEKEIM, ISMERJETEK MEG ENGEM, HOGY FELISMERHESSETEK ENGEM. ÓVAKODJATOK AZOKTÓL, AKIK ARRA HÍVNAK BENNETEKET, HOGY CSELEKEDJETEK ÉS CSELEKEDJETEK ELLENTÉTESEN AZZAL, AMIT TANÍTOTTAM NEKTEK.

Legyetek résen, "farkasok báránybőrben" (Mt 7:15) sokan vannak ebben az időben.

Népem, szeretett népem, továbbra is a Hitben járjatok, nem a hagyományok miatt, hanem azért, mert ismertek Engem, és azáltal, hogy ismertek Engem, szeretnek Engem.

Készüljetek fel arra, ami a Földre, az emberiségre vár.  Anélkül, hogy azt gondolnánk, hogy a betegséget legyőztük, legyünk óvatosak, és a szervezet védekezőképességének magas szinten tartásával előzzük meg.

ÉN VAGYOK AZ ISTENED, ÉS FELKÉSZÍTELEK ARRA, AMI AZ EMBERISÉGRE VÁR.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a vulkánok továbbra is aktivizálódnak, szenvedést okozva az emberi teremtményeknek.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Görögországért, szenvedni fog a természet miatt.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Nepál megrendült.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért, akik nem hisznek Hivatásomban.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért, akik nem szeretnek Engem.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a figyelmetlenségért, amellyel népem ebben a pillanatban él, amely a béke pillanata, és nem a sok zűrzavaré vagy a sok bűné, mert az emberiséget váratlanul érik majd.

Megvédelek benneteket, segítek nektek, hogy spirituálisan a helyes úton tartsátok magatokat. Kérjetek tőlem segítséget, legyetek a hit, a szeretet, a megbocsátás, a szeretet és a testvériség teremtményei.

Szeretteim:

FOGADJÁTOK ÁLDÁSOMAT, ÉS FÉLELEM NÉLKÜL LEGYETEK BIZTOSAK ABBAN, HOGY MEGVÉDELEK BENNETEKET.  EZÉRT HÚSBÓL VALÓ SZÍVRE VAN SZÜKSÉGED, NEM PEDIG KŐBŐL. TARTSÁTOK MEG A HITET AZ ÉN SZAVAMBAN, AZ ÉN ÍGÉRETEIMBEN, ÉS ÉN NEM HAGYLAK EL TITEKET.

Megáldom gondolataitokat, elméteket és szíveteket, hogy példám szerint cselekedjetek és cselekedjetek.

Szeretetem végtelen, ahogy Áldásom is végtelen.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

(1) Isten figyelmeztetéséről olvassa el...
(2) Az Antikrisztusról olvassa el...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI

Testvérek:

Meghívlak benneteket, hogy gondolkodjatok el Urunk Jézus Krisztus e szaván.

Gondolkodjunk el mélyen ezen a felhíváson, és ahogyan Urunk kéri, tegyünk jóvátételt tetteink és cselekedeteink megváltoztatásával.

Uram és Istenem, hiszek benned, de növeld a hitemet.

Ámen.

Szent Mihály arkangyal üzenete: EXTRÉM TÉL EURÓPÁBAN. Luz de Maria de Bonilla 2022. december 16-án.


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

A SZENT HÁROMSÁG KÜLDÖTT, HOGY MEGISMERTESSEM VELETEK AZ IGÉT, AMELY ISTEN AKARATA.

A Királyuk és Uruk nyomdokain járó nép egységében továbbra is ismerjétek a jót, amit tennetek kell, és így kerüljétek a rosszat.

Az emberi teremtményben meg kell maradnia annak a tudatának, hogy "Isten az élők Istene" (Mk 12,27), csak akkor fog az emberiség arra törekedni, hogy szellemibb legyen, annak teljes tudatában, hogy Isten nélkül semmi.

Éljetek abban a fáradhatatlan törekvésben, hogy közelebb maradjatok a Szentháromsághoz, Királynőnkhöz és Anyánkhoz, az Arkangyalokhoz és Angyalokhoz, hogy az Isteni iránti vágyakozással éljetek, és a jóban cselekedjetek és cselekedjetek.

Isten gyermekei:

A VÁRAKOZÁS PILLANATÁBAN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT, MIELŐTT BETELJESEDNEK A PRÓFÉCIÁK, AMELYEKET EGYÉRTELMŰ JELEKKEL HIRDETTEK MEG, AMELYEK ELŐRE JELZIK, HOGY MI FOG BEKÖVETKEZNI:

Nézd meg, hogyan viselkedik a természet...
Az emberi teremtmény elfordult a templomoktól, és nem imádja a mi Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust.....
Halálos bűnben fogadják a Szent Eucharisztiát....
Megvetik és nem hajlandók imádkozni a Szent Rózsafüzért ...
Gúnyt űznek a szentségekből...

A Legszentebb Szentháromság arra kéri papjait, hogy méltóképpen öltözzenek papi ruhájukba, mert a fel nem szentelt teremtményként való öltözködés oda vezetett, hogy nem tisztelték és összetévesztették őket a papi szolgálatra fel nem szentelt teremtményekkel.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népének folyamatosan fel kell készülnie az elkövetkező élelmiszerhiányra és az éghajlat drámai változására, különösen Európában.

A Föld magjára egy, a Földhöz közeledő égitest mágnesessége hat.

Európa ezt az időszakot extrém havazásokkal és korábban nem tapasztalt hideg időjárással fogja átvészelni.  Amerika éghajlata megváltozik, a hőmérséklet csökken, és hidegnek érezzük majd, de nem szélsőségesnek.

EZ A FIGYELMEZTETÉS IDEJE, HOGY HIGGYENEK ÉS JAVÍTSANAK AZ ÚTJAIKON.

Ahol homok van, ott víz jelenik meg, és ahol víz van, ott homok jelenik meg. A vulkánok a Föld különböző országaiban dübörögnek. A sivatagot víz szállja meg, és ahol víz van, ott sivatag lesz.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Jézus Krisztus Urunk és Királyunk gyermekei az emberiség megtéréséért, imádkozzatok Ázsia kontinenséért.

Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei az élelmiszerhiányért.

Imádkozzatok, imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a társadalmi felkelésekért és az üldöztetésért az országokban.

Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, hogy azokból az országokból, amelyek befogadtak benneteket, előjönnek a keresztény hit ádáz üldözői.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, a Szent Rózsafüzér imája által tartsátok Királynőnket és Anyánkat figyelmesnek minden egyes ember szükségleteire, hogy az emberi teremtményben növekvő büszkeséget meggyengítse és legyőzze az alázat.

A gőg a gonosz természete, a lelkek elnyomója, a teremtményt elárasztja, gonoszságba és irigységbe burkolja. A büszkeség eltorzítja az emberi lényt a tetteiben és cselekedeteiben, elvakítja és felismerhetetlenné teszi.  Cselekedjetek alázattal, de ne hamis alázattal, ne erőltetett alázattal, hanem a Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól származó világosság alázatával.

HIGGYETEK, HIGGYETEK, HAJOLJATOK MEG A BŰN ELŐTT, TÉRJETEK MEG HATÁROZOTTAN, GYÓNVA ÉS A VÁLTOZTATÁS HATÁROZOTT SZÁNDÉKÁVAL, HOGY AZ ISTENI KEGYELEM ÚJ ÉS MEGÚJULT TEREMTMÉNYEI LEGYETEK.

Legyetek szellemileg éberek, legyetek egyszerű és alázatos szívű teremtmények. A tudást nem mutogatni kell, hanem cselekedni, mint annak tanúbizonyságát, ami mindannyiótokban lakozik. Az Óvatosság nagyszerű társa az Ajándékoknak. A megfontoltak nem teszik ki magukat annak, hogy megdöntsék őket (Mt 10,16).

Komoly időket élünk, nagyon komoly időket, amikor a gonosz szellemek sietve terjesztik a kísértéseket, az elégedetlenséget, a megosztottságot és az élvezeteket.

AZ EMBERI LÉNYT, AKI BŰNBÁNATOT TART, AKI ELISMERI ISTENT URÁNAK ÉS MEGVÁLTÓJÁNAK, ÉS ÚJ ÉLETET KEZD, ŐRANGYALA VEZETI, KÍSÉRŐJE AZ ÚTON, HOGY NE TÉVEDJEN EL.

Menjetek előre, Isten gyermekei, menjetek előre, egyesülve a megjövendölt dolgok beteljesedésének várásában. Tartsátok meg a békét és legyetek testvériesen.

Légióim továbbra is kísérnek benneteket, Királynőnk és Anyánk védelmez benneteket, és az Isteni Bárány vére ment meg benneteket.

Ne féljetek, növekedjetek a hitben!

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvérek és nővérek:

Erős felhívás a hitre és hűségre az Egyetlen és Háromságos Istenhez és a Szűzanyához.

Szent Mihály arkangyal arra vezet bennünket, hogy tudatában legyünk annak, hogy Isten valóban jelen van mindannyiunk életében. És éppen a Szentíráson keresztül történő megismerés vezet el bennünket Isten és az emberiség számára készített Tervei megismeréséhez. A tudás arra vezet bennünket, hogy felismerjük Istent, aki bennünk van, de ha nem ismerjük, akkor nem ismerjük fel.

Szent Mihály arkangyal azt akarja, hogy tudatában legyünk annak, hogy Isten létezik, és hogy az imádsággal, valamint a mindennapi cselekedeteink és cselekedeteink felajánlásával közelebb kerülünk hozzá, de vigyázzunk, nem összpontosíthatunk az intellektualizmusra, hanem tovább kell lépnünk Isten keresésére, aki elmegy, hogy találkozzon gyermekeivel.

Ahogy Szent Mihály arkangyal biztosít bennünket, nem vagyunk egyedül! Látni kell Isten jóságát, amikor nagy tettekre hívja gyermekei közül a leghaszontalanabbat, amikor mindent megad annak, aki az utolsó pillanatban jön dolgozni, amikor bölcsességet ad annak, aki hisz, és amikor bölcsnek nevezi az okosokat.

Ámen.

Jézus üzenete – A HÁBORÚ EURÓPÁBAN TERJESZIK. A HIDEG JÖN. Luz de Maria de Bonilla  Luz de Maria de Bonilla, 2022. december 19.:

Szeretett népem:

Szent Szívem gyermekei:

ÁLDÁSOM SZERETETTEL, ÁLDÁSOM HITEL, ÁLDÁSOM HITEL, ÁLDÁSOM HITEL, ÁLDÁSOM IGAZSÁGOM, hogy mindenkor tudatában legyetek annak, hogy szeretet nélkül nem fogjátok legyőzni az emberi önzést, sem ennek gyümölcsét, ami a gyűlölet, és gyermekeim jelenleg gyűlölettel vannak telítve.

Befelé kell néznetek, még ha ez nehéz is nektek. Büszke gyermekeim nem hallgatnak Rám, testvéreiket nézik anélkül, hogy önmagukra néznének, és ezeknek az emberi teremtményeimnek meg kell változniuk, hogy megtanulják felajánlani Nekem a fájdalmat, és megtanuljanak alázatosak lenni.

AZ ALÁZATRA VAN SZÜKSÉGÜK EBBEN AZ IDŐSZAKBAN, MERT A JÓTÉKONYSÁG NEMCSAK A RÁSZORULÓK MEGSEGÍTÉSÉT JELENTI, HANEM EMBERTÁRSAIK SZERETETÉT ÉS TISZTELETÉT IS, HIBÁIVAL ÉS ERÉNYEIVEL EGYÜTT.

Az emberiségből hiányzik mindaz, amit említettem nektek... Ezért olyan fontos és nélkülözhetetlen, hogy mindegyikőtök imádkozzon és ajánlja fel Nekem az eucharisztikus közösséget jóvátételként azokért a hibákért, amelyekkel Egyházam megsért Engem. És ne feledjétek, hogy a kegyelem állapotában, méltóképpen felkészülve fogadni Engem, és a Szent Rózsafüzér imádkozása, ha az Én Akaratom, csökkentheti az elkövetkezendő események némelyikének intenzitását.

Népem, gyermekeim közül néhányan kérdezik maguktól:

Miért nem következik be a legerősebben az, amit az Ég e próféciákban bejelentett? Gyermekeim, ha gondolkodnátok, ha meggondolnátok, hogy mire vágytok, visszafordulnátok és megbánnátok.

Népem, a nagy tragédia akkor jön el néhány országra, amikor a legkevésbé számítanak rá, mivel a modern ember torz karácsonya elvonja a figyelmüket.

Születésem ünnepe pogány ünneppé vált, a Születésemet ábrázoló, egyes esetekben szégyenteljes ábrázolásokkal.  Engem bele akartak kényszeríteni a kor pogány áramlataiba, még Egyházamon belül is. LEGYEN ÁTKOZOTT (1), AKI GÚNYT ŰZ SZÜLETÉSEMBŐL.

Szeretett Népem, a jó és a rossz közötti harc egyre nagyobb erővel folytatódik. Szeretett Szent Mihály arkangyalom minden Mennyei Seregével védelmez benneteket, különben háborúban találnátok magatokat.

MINDEN EGYES GYERMEKEMNEK SZEMÉLYESEN KELL FELELŐSSÉGET VÁLLALNIA AZ EMBERISÉG IRÁNT, HOGY VILÁGOSSÁG (VÖ. MT 5,13-15) LEGYEN AZ ŐT KÖRÜLVEVŐ SOK SÖTÉTSÉG KÖZEPETTE.

Dél-Amerikát, a szellemi gyümölcsök és nagyszerű erőforrások földjét a lázadások igázzák le, amelyek Dél-Amerika több országában is megismétlődnek.

Szent Szívem gyermekei:

NE VEGYÉTEK FÉLVÁLLRÓL A SZAVAMAT, A HÁBORÚT AZOK KÉSZÍTIK ELŐ, AKIK AZT HISZIK, HOGY ŐK VEZETIK AZ EMBERISÉGET, A POLITIKUSOKAT ÉS A NEMZETEKET.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Brazíliáért, az ima sürgős ezért a veszélyben lévő nemzetért. Az Isteni Irgalmasságomhoz délután három órakor minden országban felajánlott ima ezért az általam és Anyám által szeretett földért; és a Szent Rózsafüzér imádkozása, a szentáldozás felajánlásával együtt, áldás az Én szeretett Földemre.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Argentínáért, ez az általam szeretett ország nem tisztelt Engem és nem tisztelte Anyámat, akit néhány gyermekem annyira szeret.  Kértem, hogy Argentínát szenteljék a Szent Szíveknek, és ezt a kérést könnyedén elfogadták.  Anyámnak, aki közbenjáróként jött, nem engedelmeskedtek. Amit Anyám teljes szívéből kívánt, hogy hagyja abba, azt hitetlenkedve fogadták. Ezért át fognak menni a tisztuláson, amit ez a nép megtermékenyül.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Peruért, ez a nemzet belső viszályoktól szenved.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Európáért, a háború csapása egyre terjed. A hideg fenyegetően jön gyermekeimre.

Imádkozzatok Olaszországért és Spanyolországért, ők szenvednek.

Imádkozzatok ott, ahol a háború miatt ártatlan emberek pusztulnak el.

Népem, társadalmi felfordulások terjednek a Földön, amelyek fokozzák az éhínséget, a betegségeket, az üldöztetést és az igazságtalanságot.

A föld folyamatosan nagyobb intenzitással remeg. Néha a föld belsejéből remeg, máskor az ember keze avatkozik közbe, és megbűnhődik a vétkeiért.

Mindenki szívéhez úgy megyek, mint a Szeretet Koldusa.....
Egy helyet keresek, ahol felmelegíthetem a védtelen kis testemet.....
Én vagyok a Szeretet Királya, aki húsvér szíveket keres, hogy befogadjon Engem.

Gyermekeim, nem félelmes teremtményekre vágyom, hanem a hit teremtményeire, olyannyira, hogy tisztában vannak azzal, hogy "én vagyok az ő Istenük" (2Móz 3:14, Jn 8:23), és nem hagyom el őket.

Tartsd meg a hitet az állandó növekedésben. A testvériségre szükség van ebben az időben, és a tisztelet elrettentő erő a gonosz ellen.

Legyetek a szeretet teremtményei, nagylelkűek a türelemben, és vágyakozzatok felebarátotok jólétére.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, szeretlek benneteket.

SZENT SZÍVEM MINDANNYIÓTOK IRÁNT SZERETETTEL ÉG.

Megáldalak téged.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) Anatéma: görög eredetű kifejezés, jelentése kiűzés, elhagyás.  Bibliai értelemben az Újszövetségben ez egyenértékű azzal, hogy valakit kiközösítenek a hitközségből, amelyhez tartozik.


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

A legfinomabb pillanatban élünk az emberiség elleni gonosz támadás előtt, amely jeleket és jelzéseket ad nekünk arról a pillanatról, amelyben élünk.

A mi Urunk Jézus Krisztus áttekintést nyújt nekünk azokról az eseményekről, amelyek testvéri országainkban történhetnek, és amelyekkel szemben nem lehetünk közömbösek.

Urunk Jézus Krisztus arra hív minket, hogy legyünk tudatában a körülöttünk megállíthatatlanul fejlődő valóságnak, amely a kinyilatkoztatások összefolyásához vezet bennünket.

Nagyon sok természeti esemény zajlik az egész Földön, amelyeket már korábban is bejelentettek nekünk. A háborút, amely aláássa és fenntartja, nem felejthetjük el.

Ahogyan a dél-amerikai országokért szóló imakérések sem hagynak bennünket félelemmel, hanem bizalommal és erővel imádkozni, abban a tudatban, hogy az ima nagy csodákat ér el.

Urunk arra hív minket, hogy legyünk kitartóak, és ne tántorodjunk meg a hitben vagy a zavarodottságban az Egyházból érkező hírek láttán.

Ne feledjük, hogy az éghajlat egyre inkább változik, és az emberi szükségletek is.

Fogadjuk el ezt a hívást, és legyünk megfontoltak tetteinkben és cselekedeteinkben, félelem nélkül, de hittel. Ha Isten velem van, ki van ellenem?

Ámen
"

Szent Mihály arkangyal: NAGY JEL JÖN A MAGASSÁGRÓL. Luz de Maria de Bonilla. 2022. december 23

„Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:
Azért küldött a Szentháromság, hogy elérjem az egész emberiség szívét, akiknek Isten népeként meg kell menteniük a lelkeket.
KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS SZÜLETÉSÉNEK MEGEMLÉKEZÉSÉVEL MINDEN EMBER EGÉSZ TESTI ÉS LELKI LÉNYÉT EME ISTENI GYERMEK ELÉ HELYEZHETI, HOGY AZ EMBER BUZGÓ VÁGYAKOZÁSÁVAL ÁTFORMÁLÓDJON A SZERETET, AZ IGAZSÁG, A JÓSÁG, A SZERETET ÉS MINDAZOK AZ AJÁNDÉKOK ÉS ERÉNYEK ÁLTAL, AMELYEKKEL A GYERMEK JÉZUS FELÉKESÍTI GYERMEKEIT.
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az emberiség továbbra is a megállíthatatlan erőszak káoszában él, amely egyik emberről a másikra terjed, néha beleegyeznek ebbe anélkül, hogy tudnák miért, csupán azért, hogy utánozzák testvéreik viselkedését.
EZ AZ ERŐSÖK SZÁNDÉKA: gondoskodni arról, hogy az emberi faj erkölcsi, társadalmi, spirituális, élelmezési és gazdasági szempontból önpusztító legyen, hogy a helytelen cselekedetek ilyen súlya miatt az emberek megtagadják a Szentháromságot, Királynőnket és Anyánkat, és megvetnek mindent, ami az Istenire emlékezteti őket, és Istent hibáztatják mindenért, ami történik.
MIKÖZBEN A GYERMEK JÉZUS SZÜLETÉSÉRE EMLÉKEZÜNK, A GONOSZSÁG EZEKBEN A NAPOKBAN ERŐTELJESEBBEN TÁMADJA AZ EMBERISÉGET, MINT A MÚLTBAN, TEKINTETTEL ANNAK KÖZELSÉGÉRE, AMIRE KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK OLY RÉGÓTA FIGYELMEZTET BENNETEKET.
Az emberi lények azok, akik szabad utat engedtek emberi akaratuknak, különböző rossz utakon járva, amelyek elvezettek ehhez a pillanathoz. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:
MIKÖZBEN A SZÜLETÉSNAPRA EMLÉKEZÜNK, AZ EMBEREK ÜGYEI NEM ÁLLNAK MEG: A KONFLIKTUSOK FOLYTATÓDNAK, AZ ÜLDÖZTETÉSEK FOKOZÓDNAK, ÉS A VÁRATLAN ESEMÉNYEK A FOLYAMATOS HÁBORÚSKODÁS A GONOSZ RÉSZÉRŐL, AMELYNEK AZ EMBERISÉG ENGEDI, HOGY ALÁÁSSA AZ ÉLETÉT.

Imádkozzatok, imádkozzatok Mexikóért: szenvedni fog a természet miatt.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok megállás nélkül Brazíliáért: testvéreiteknek szükségük van az imáitokra.
Imádkozzatok, imádkozzatok erőért az egész emberiség számára.
Imádkozzatok, imádkozzatok Európáért: sürgősen imádkoznotok kell Európáért - szenvedni fog a természet és maga az ember miatt.
Köves út áll előttetek...
Egyetlen vallás fogja ráerőltetni magát az emberiségre, amely könnyen átadja magát az újításoknak.
Az emberi teremtmények elfelejtik, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Keresztje minden ember Üdvösségével van átitatva, és hogy csak az Igazság és a bűnbánat útján találhatjátok meg az Üdvösséget.
ELFELEJTITEK, HOGY KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ELŰZI AZ ÖRDÖGÖT; FÉL TŐLE, ÉS KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ODAFIGYEL FIA NÉPÉRE.
Egy olyan úton jársz, amely tele van minden kísértéssel, a gonoszság csapdáival, a gonoszság célzásaival, és a gonoszság tudja, hogy itt az ideje, hogy a lelkekből zsákmányt szedjen... ERŐSNEK ÉS SZILÁRDNAK KELL LENNETEK, HOGY NE ESSETEK EL.
Isten gyermekei, maradjatok figyelmesek és ne legyetek figyelmetlenek, mert egyik pillanatról a másikra egy előre eltervezett konfliktus következhet. Anélkül, hogy kitennétek magatokat a viszály közepette, mindegyikőtöknek meg kell őriznie a nyugalmát, és ott kell maradnia, ahol van, amíg nem talál egy biztonságos lehetőséget a távozásra, ha ezt kell tennie. Légióim figyelmesen várják hívásotokat, hogy siessetek, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei.
EGY NAGY JEL ÉRKEZIK A MAGASBÓL.
Mindegyikőtök tudja, hogy az isteni védelem az emberiség felett áll. Az Isteni Irgalom végtelen: kérjétek Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust, hogy hatoljon belétek, és adjatok neki engedélyt, hogy mindegyikőtökből új teremtményt faragjon, hogy sikerüljön legyőznötök azt a sok megpróbáltatást, amelyet az emberiség magára hozott.
IMÁDJÁTOK A GYERMEK JÉZUST A JÁSZOLBAN, MINDEN OTTHONBAN, MINDEN OLYAN HELYEN, AHOL HELYESEN ÁBRÁZOLJÁK.
Légióim mindannyiótokról gondoskodnak. Magasra tartott Kardommal áldalak és védelmezlek benneteket. Szent Mihály arkangyal
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA! ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA! ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
LUZ DE MARIA KOMMENTÁRJA Testvérek és nővérek: Szent Mihály arkangyaltól kaptuk ezt az üzenetet, amely lelki átalakulásra hív bennünket, amely a megtéréshez vezet a javunkra, mivel szilárdnak kell lennünk a hitben és meg kell őriznünk lelki erőnket, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül, és nem hagy el bennünket a Szentháromság és a Szűzanya sem. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy szilárdan álljunk és ellenálljunk a gonosz támadásainak. Akár akarjuk, akár nem, el vagyunk merülve az erőszakban, amelynek sikerült behatolnia a társadalom minden rétegébe - nemcsak a fegyverek erőszakja, hanem a gondolkodásunkban is, a nyugalom szintjén és a tudomány visszaélésszerű használata által jelentett fenyegetések, a politikai és vallási szférában jelentkező fenyegetések... Az emberi faj minden területen próbára van téve. Világosan kell látnunk, hogy nincs szükségünk új Szentírásra, sem a parancsolatok megváltoztatására, mert ahogyan csak egyetlen Kereszt volt, amelyen Krisztus megváltott minket a bűnökből, úgy csak egyetlen Szentírás van, amely nem fogadhat el újításokat. A hitben való szilárdság olyan feltétel, amely nélkül nem nevezhetjük magunkat keresztényeknek. Meghívást kaptunk, hogy térdre boruljunk az Isteni Gyermek Jézus előtt, hogy vele szembefordulva kérhessük, hogy vezessen minket jobbá, szilárddá és erőssé, hogy ne botoljunk meg a gonosszal szemben. Imádkozással és jóvátétellel, munkával és gyakorlati cselekvéssel Krisztus hasonlatosságában teszünk bizonyságot arról, hogy a betlehemi pásztorokhoz hasonlóan, gondolkodás nélkül az Isteni Gyermekünk elé járulunk, hogy átadjuk Neki azt, amit Ő vár: az "egót", amely megakadályoz minket abban, hogy átadjuk magunkat Neki..
Készülj fel! JÖN A SÖTÉTSÉG PILLANATA. Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla. Mária Luz de Maria de Bonilla-nak adott üzenete 2022. december 27-én.
Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:
AZÉRT JÖTTEM HOZZÁTOK, HOGY MEGÁLDJALAK BENNETEKET, ÉS ELHOZZAM NEKTEK ANYAI SZERETETEMET.
A hit nélkülözhetetlen (Mt 17:20; I Jn 5:4-5), gyermekeim, ahhoz, hogy Isteni Fiammal egységben maradjatok. Lelkileg felkészülve az emberek képesek lesznek megállni mindannak közepette, ami beteljesedni fog.
AZ EMBERI IDŐ SZEMPONTJÁBÓL BESZÉLEK HOZZÁTOK...
Készüljetek fel, gyermekeim, legyetek spirituálisabbak: ez sürgős.
Készüljetek fel, gyerekek, azzal, ami a rendelkezésetekre áll.
Ne várjatok a felkészüléssel, tegyétek meg most.
A SÖTÉTSÉG IDŐJE JÖVŐBEN, és mégis, a Hit megtartásával és egymás iránti testvériességgel gyermekeimnek sikerül segíteniük egymáson.
Isteni Fiam szeretett gyermekei, a háború egyre nagyobb erővel fog folytatódni a Földön, éhínséget hozva, amely megállás nélkül terjedni fog.
Kicsinyeim, az állandó felhívásokban, hogy készüljetek fel, az Atya háza ragaszkodott ahhoz, hogy megnézzétek a jeleket és jeleket, amelyek bejelentették, hogy mi lesz az emberiség szomorú valósága.
Mutassatok előrelátást: hideg fog jönni, felváltva a hőséget, és a meleg fogja felváltani a hideget.
Legyetek éberek: az országok közötti feszültségek országok közötti háborúkká fognak válni.
Az emberiség a szorongás állandó állapotában marad.
Sötétség fog jönni különböző országokba a háború közepette.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiségért.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Indiáért, annak népe szenvedni fog.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, ne várjatok; figyeljetek, gyermekeim.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, hogy Hitetek növekedjen az események előrehaladtával.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok; a földrengések folytatódni fognak nagyobb mértékben.
Gyermekeim!
Édesanyátokként azt tanácsolom nektek, hogy erősítsétek meg a hiteteket (Ef 6,16) a legszentebb Szentháromságban, hogy csendben maradjatok, meditáljatok, és legyetek olyan emberek, akikben Fiaim szeretete uralkodik, hogy ne vétkezzetek azzal, hogy bántjátok a szomszédotokat.
Szeretett gyermekeim, nehéz lesz szembesülni a saját bűnetekkel... Ne súlyosbítsátok azzal, hogy vétkeztek felebarátotok ellen.
Isteni Fiam szenved az emberiség gonosz cselekedeteinek és viselkedésének súlya miatt.
Legyetek testvériesek, segítsétek egymást, tiszteljétek egymást és imádkozzatok, hogy ne essetek bűnbe.
Legyetek a béke teremtményei, és használjátok nyelveteket a Legszentebb Szentháromság imádására.
A jóság teremtményeiként imádjátok Fiamat "lélekben és igazságban" (Jn 4:23-24).
Szeressétek testvéreiteket és nővéreiteket úgy, ahogyan Fiam és én szeretjük őket.
Ne féljetek: "Nem én vagyok itt, aki a ti Anyátok vagyok?". Én megvédelek benneteket. Mária Anya
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA! ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA! ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MARIA KOMMENTÁRJA

Testvérek és nővérek: Szentséges Anyánk eme áldott szavát tekintve egy nagyon komoly és szívszorító forgatókönyvvel állunk szemben. Az idő múlása sok olyan esemény közelségét hozza szemünk elé, amelyek villámgyorsan bekövetkezhetnek. Az emberiségen belül oly sok lelki akadály gyökere éppen a legszentebb Szentháromságtól való elszakadás, a szent iránti közömbösség, a felebaráti szeretet hiánya és a vágy, hogy valaki több legyen testvérénél. Dolgoznunk kell azon, hogy istenfélőbbek legyünk, hogy megerősödjünk, és mélyebb ismeretre jussunk Urunk Jézus Krisztusról, hogy jobban szerethessük Őt. Ne tagadjuk meg azt, amit a korábbi üzenetekben előre elmondtak nekünk, amelyeket talán félvállról olvastunk. Testvérek, ez nem az az idő, amikor a "talán" mondattal élünk: ez inkább a felkészülés ideje az aratás előtt. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése