Minek az egyháznak a pápaság? Isten célja a hit és az erkölcs alapjainak védelme. Amennyiben a pápa és a pápaság ennek ellenkezőjét cselekszi, ez az egyház öngyilkossága. Ma ennek a lelki öngyilkosságnak vagyunk a tanúi.

 

Bergoglio Ferenc a katolikus egyház hivatalos, de valójában érvénytelen képviselőjeként vesz részt a vallási vezetők kazahsztáni kongresszusán 2022. 9. 13-15. között. A pogány vallási vezetőkkel való találkozások alapját 1986-ban Assisiben fektették le. Ekkortól tartanak világszerte bizonyos időszakonként találkozókat. Amikor II. János Pál először hívta meg a pogány vallási vezetőket az ún. békéért való imádkozásra Assisibe, arra hivatkozott, hogy csupán a II. Vaticanum lelkiségének tesz eleget, konkrétan a más vallások, de facto a pogány vallások démonainak tiszteletéről szóló Nostra aetate deklarációnak. Tehát Ferenc jelenleg csak megvalósítja a II. Vaticanum lelkiségét, amely lelki törést idézett elő és aláásta az első és legnagyobb parancsolatot, amely így szól: „Én az Úr, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok. Ne legyenek néked idegen isteneid Én előttem és ne imádd (tiszteld) azokat.“ Isten Igéje a Rómaiakhoz írt levélben rámutat a pogányság és a szodómia közötti összefüggésre: „Ami ugyanis megtudható az Istenről, az világos előttük (a pogányok előtt) …, nincs hát mentségük. mert fölismerték az Istent, mégsem dicsőítették Istenként,belevesztek bolondságaikba: a halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával.( A buddhisták a dalai lámát istenként tisztelik, mint ahogy a hinduk a gurut Istennek kijáró tisztelettel illetik, a kanadai indiánok pedig istenítik a madarakat, az indiaiak a szent tehenet, a kígyókat, a patkányokat és mindenféle  állatokat.) Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek... férfi férfival űz ocsmányságot...“ (v. ö. Róm 1,19-28)

Bergoglio Ferenc nemcsak jóváhagyja, hanem ráadásul népszerűsíti is a bálványimádást. Trónra emelte Pachamama démont egyenesen Szent Péter templomában. Kanadában (2022) a sámán által a démonoknak szenteltette magát. A sámán felhívására kezét szívére helyezve tette meg a démonok befogadásának gesztusát. A sámán mindeközben a vadpulyka csontján furulyázott. A szent vértanúk életéből tudjuk, hogy inkább vállalták a legszörnyűbb kínokat és a halált, minthogy akár csak egy morzsányi tömjénnel is áldoztak volna a démonoknak.

Ami a szodómiát illeti, Bergoglio népszerűsíti azt szóban és gesztusokkal is, pl. a transzszexuális lábának a csókolgatásával. Minden alkalommal a szodomitáknak és a transzszexuálisoknak szenteli a figyelmét ahelyett, hogy bűnbánatra indítaná őket lelkük üdvössége érdekében. Ferenc eme antikereszténysége valójában az ördög szolgálata és a katolikus egyház átvezetése a New Age antiegyházba.

Mi a célja Bergoglio látogatásának Kazahsztánban? Ha figyelembe vesszük legutóbbi lépéseit, amelyeket az egyház tönkretételének érdekében tesz, látjuk, hogy ez a látogatás is ezek közé tartozik. Mi mást várhatunk egy olyan embertől, akiben nincs Krisztus Lelke, hanem akiben az antikrisztus lelke van? Ő szodómista, kovidista, ekológiai és bálványimádó antievangélimot hirdet, amiért a Gal 1,8-9 szerint Isten többszörös anathemája – átka hullott rá. Ő az antierkölcsöt népszerűsíti és privilegizálja a perverziót.  Az Amoris laetitia exhortációban gyakorlatilag felszámolja az objektíven érvényes normákat és Isten parancsolatait. Nyíltan jóváhagyta az ún. szexuális nevelést, amelyben erőlteti a rabszolgásító és bűnös onániát a gyermekeknek már négy éves kortól és manipulálja a gyermekeket a tragikus nemváltó műtétek irányába. Szuggesztíven nyilatkozott, hogy a gyermekeket a „ rigiditás nélküli szexre“ kell nevelni, tehát a gátlástalanságra. Bergoglio nyilvánosan kiállt a szodomiták házasságkötésének legalizálása (2021) és az ártatlan gyermekek szodomiták általi örökbefogadása mellett. A Vatikán összes alkalmazottjának, de minden katolikusnak is, erőltette a kísérleti genetikai szérumot, amelyet a meg nem született élő gyermekből kiszakított szövetből állítanak elő.

Aki Bergoglio Ferenccel belső egységet alkot, elszakadt Krisztustól. Az ilyen püspök, pap és katolikus már de facto eladta lelkét az ördögnek. Itt érvényes, hogy: „Hogyan hozható össze Krisztus Beliállal?“ és nincs egység Krisztus és Bergoglio között (v.ö. 2Kor 6,15). Bergoglio szektájának új tanítása van és bálványimádó, tisztátalan lelkisége, amit az ökológiával, odafigyeléssel és szinodalitással stb. álcáz.

Bergoglio ezekben a napokban biztosította az egyház genocídiumának hivatalos folytatását, amikor ismét újabb bíborosokat nevezett ki, ezúttal további húszat. Ezekben ugyanaz a lelkiség és ugyanaz az öngyilkos program van, mind őbenne.

Már nyilvánosan beszélnek Bergoglio lemondásáról. Ha ebben a helyzetben lemond, utána a 2., 3. számú Ferenc következik. Bergoglio szektájának antireformjai között szerepel nemcsak a boszorkányok diakonisszákká és papnőkké szentelése (lásd. Amazóniát), hanem a pápaság felszámolása is. Mit lehet tenni a pápaság megmentéséért és a katolikus egyház identitásának megőrzéséért? Különleges feltételek között az igazhitű katolikusok élére igazhitű pápának kell állnia, akit különleges módon kell megválasztani, tehát nem a bergogliánus bíborosok soraiból. Az egyház megmentésének kérdése minden olyan püspököt érint, akik belsőleg elhatárolódnak a bergogliánus szektától. Radikális hitbeli lépés nélkül a metasztázisok ellepik az egész lelki szervezetet. Ma Bergoglióra és a bíborosaira érvényes, hogy: „De ők nem hallják és nem értik ezt, mivel sötétségben járnak; a föld minden erői meginognak.(Zsolt 82,5)

Bergoglio magát Krisztus földi helytartójának hívatja, de ő, az eretnek főpap, nem az. Ő nyilvánosan szembeszegült Krisztus tanításával és az Ő parancsolataival. Péter apostol utódjának is nevezi magát. Azonban ő, a szodómia és a bálványimádás propagátora, aki antievangélimot hirdet és Isten törvényeit ledönti, semmi estre sem az. Ő nem Szentatya. Az ő atyja az ördög. Bergoglio nemcsak törekszik  Krisztus megölésére, hanem Őt a lelkekben már meg is öli (v.ö. Jn 8-37-44). Katolikus püspökök, mire vártok még? Ma az egyetlen kiút, hogy igaz pápát fogadtok el, akit Isten különleges körülmények között és különleges módon választ ki. Ezzel meg lesz mentve a pápaság intézménye. Mergoglio részvétele Kazahsztánban csak egy további szög a katolikus egyház koporsójába, azzal a céllal, hogy a katolikusokat egy antiegyházba, a New Age-be reinkarnálja. Az ő végső célja azonban a katolikusok egyesítése az ördöggel és angyalaival a pokolban.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód           + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2022. 9. 8.

 

Letöltés: BKP: Mi a célja Bergoglio Ferenc kazahsztáni részvételének? (2022. 9. 8.)