Mária üzenete: JÖN A GYŐZELEM! | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.04
Drága gyermekeim, a legnehezebb pillanatokban, amelyeket Jézusom Egyháza átélt, a Szentlélek munkálkodott a hívő férfiakon és nőkön keresztül, és az igazak győztek. Az Egyház győzelme a Szentlélek Hatalmas Műve által lesz. A kereszt nehéz lesz, de a győzelem Jézusom egyetlen igaz Egyházáé: a Katolikus Egyházé. Nyisd meg szívedet, és engedd, hogy a Szentlélek vezessen. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr győzelmet ad neked. Keress erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Add nekem a kezeidet, és én elvezetlek Őhozzá, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Az ellenségek dolgozni fognak, de az Úr az Ő népével lesz. Felbátorodik! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NYERHETSZ | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.07

Drága gyermekeim, Jézusomnak szüksége van a ti bátor és őszinte tanúságotokra. Ne csüggedj! Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. A hamis tanok sötétsége sok papot és Istennek szentelt embert bemocskol. Sokan visszavonulnak, de ti, akik az Úréi vagytok, elhozjátok az igazság világosságát mindazoknak, akik lelki vakságban élnek. A hit a te nagy kincsed. Vigyázz a lelki életedre. Ne hagyd, hogy a hit lángja elhaljon benned. Legyőzheted a démont az ima és az Eucharisztia erejével. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és minden győzelem lesz az életedben. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: "Ne éljetek az imádságtól elszakadva" | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.11.

Drága gyermekeim, ne éljetek elszigetelve az imától. Amikor elszakad tőle, Isten ellenségének áldozatává válsz. A szent dolgokkal szembeni nagy megvetéssel és sértésekkel teli jövő felé tartasz. A nagy igazságokat elutasítják, és Nagy Babilon jelen lesz Isten Házában. Ne térjen el az igazságtól. Bánj meg őszintén bűneidet, és keresd Jézus Irgalmasságát a Gyónás Szentsége által. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az Eucharisztiában, és Isten győzelme eljön hozzád. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Felbátorodik! Ebben az életben, és nem az eljövendőben, kell tanúskodnotok arról, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete "Őbenne a te üdvösséged" | Pedro Regis (Anguera Brazil) Corpus Christi 2022

Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és tárt karokkal vár rátok. Gyere vissza hozzá, aki a te abszolút jód, és név szerint ismer téged. Ne feledd: győzelmed az Eucharisztiában van. Bármi is történik, maradj Jézussal, mert csak Őbenne van az üdvösséged. Egy nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartasz. A Sátán füstje lelki vakságot fog okozni Isten házában, és sok dogmát megtagadnak. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Hajlítsd meg térdeidet imában. Bízz Jézusban, és győzni fogsz. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete "Sokan visszavonulnak a félelemtől" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.18

Drága gyermekeim, legyetek becsületesek tetteitekben. Ne feledd: ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy megtérésre hívjalak. Térj vissza ahhoz, aki a te utad, igazságod és életed. Vigyázz a lelki életedre. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Egy nagy üldöztetéssel teli jövő felé tartasz. Sok hitbuzgó elvonul a félelemtől, de akik hűségesek maradnak Jézusomhoz, azokat az Atya áldottjának fogják kiáltani. Nehéz idők jönnek, de nem leszel egyedül. Veled leszek. Felbátorodik! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében
.
Mária üzenete "Áldás szálljon rád" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.21

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok, és szeretlek titeket. Arra kérlek benneteket, hogy mindenben próbáljátok Fiamat, Jézust követni. Ő minden áldás forrása, és csakis Őbenne van az igazi szabadulásod és üdvösséged. Én vagyok a Kegyelem és Irgalmasság Anyja. Nyisd meg szívedet, és fogadd el az Úr Akaratát életedre nézve. Tudja jól, hogy egy anya mennyire szereti a gyermekeit. Légy alázatos, és engedelmeskedj Hívásomnak. Nehéz idők jönnek az igazak számára, de az Úr azok mellett lesz, akik Hozzá tartoznak és szeretik Őt. Ne hátrálj meg! Az Úr elhívott téged, és sokat vár tőled. Ha szereted és megvéded az igazságot, üldöznek és elutasítanak, de ne csüggedj. Az ég figyel rád. Jelenleg, mint a Kegyelem Anyja, a Mennyország áldásait árasztom rátok. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Ezért vesztette el az emberiség a békét | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.23

Kedves gyerekek, bátran! Jézusomnak szüksége van a nyilvános és bátor tanúságodra. Az emberiség elvesztette a békét, mert az emberek eltértek Jézus tanításaitól. Szegény gyermekeim vakokként járnak, hogy más vakokat átvezessenek a gonosz pásztorok bűnösségén. Gyere vissza gyorsan. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Nagy és fájdalmas üldöztetés felé haladsz. A hívő férfiak és nők elhallgatnak, és az igazság csak néhány helyen lesz jelen. Az igazság hangja terjedjen mindenhol. Sok szívnek szüksége van Jézusom Szeretetére. Segíts mindenkinek. Ne hátrálj meg. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: "Megszabaduljatok minden rossztól" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.25

Szeretett gyermekeim, térjetek vissza ahhoz, aki a ti Egyetlen és Igaz Megváltótok. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elválasszanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Az Igazságos Bíró mindenkinek az életben tanúsított magatartása szerint fizet. Igazságos. Ebben az életben, és nem az eljövendőben, kell tanúskodnod a hitedről. Szabaduljatok meg minden gonosztól, és szolgáljátok az Urat örömmel. Olyan jövő felé tartasz, amelyben nagy nézeteltérések lesznek Isten Házában. Állj ki az igazság mellett. Istenben nincs féligazság. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Tölts egy kis időt Isten Igéjének hallgatásával, és gazdag leszel a hitben. Ne csüggedj. Aki az Úrral van, soha nem fog elbukni. Menj előre azon az úton, amelyet mutattam neked. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: MINDENT MEGMUTATTANAK NEKED | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.29.

Drága gyermekeim, a szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de nem vagytok egyedül. Felbátorodik! Jézusom veled jár. Péter nem Péter; Péter nem lesz Péter. Amit mondok neked, azt most nem tudod megérteni, de minden kiderül előtted. Légy hű Jézusomhoz és Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Ebben a pillanatban a kegyelmek rendkívüli esőjét okozom rátok az égből. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében
.