Bergoglio néhánynapos kanadai turnéjának egyetlen fő célja volt: megdönteni a katolikus egyházban uralkodó közfelfogást és elfogadtatni, hogy a démonok tisztelete és segítségül hívása, az előttük való megnyílás és a nekik való odaszentelődés ugyanazon, sőt még magasabb szinten van, mint az egyedüli és igaz Isten tisztelete. Bergoglio célja a tízparancsolat első parancsolatának eltávolítása, amely így hangzik: „Én az Úr vagyok, a te Istened… Senki mást ne tekints Istennek, csak engem. Ne csinálj magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt. Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket.” (Ex 20,1-5) Az apostol óv a pogányságtól: „Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak. A halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával. Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt.” (Róm 1,22-23.25)

 

 

Bergoglio sokkoló és abszurd célt követ: kitörölni a katolikusok tudatából az Isten és az ördög összeegyeztethetetlenségét! Eltörölni azt a különbséget, ami a világosság és a sötétség, az üdvösség és a kárhozat között létezik! Ez nemcsak aposztázis (hittagadás) és Isten elleni lázadás, hanem ez Szentlélek elleni bűn is.

Kanadában a pogány rituálé közben a sámán felszólította Bergogliot és a jelen lévő püspököket és az ott lévő embereket, hogy tegyék a kezüket a szívükre. A sámán akkor hívta a démonokat, hogy jöjjenek és vegyék át a hatalmat az elméjük és a szívük felett. A sámán eközben rituálisan vadpulyka csontjából készült sípot fújt.

Sok pogány rituálét, amelyen Bergoglio részt vett, hangos dobolás és kerepelés kísért. Az azt bemutatók fején madártollból készült fejpánt volt és különböző madarakat jelenítettek meg. A sámán elvégezte a beavató szertartást a tollas fejpánt felett, amelyet aztán Bergoglio fejére helyezett a sátánnak és a démonoknak való alávettetés jeleként, akiket a pogányok tisztelnek (vö. 1Kor 10,20).

A tánc és a rítusok mögé rejtett pogány lelkiség nem ártatlan dolog. Gondoljunk csak az aztékok ún. kultúrájára és hagyományára. Minden reggel pirkadatkor a sámán kitépte a még élő ember mellkasából a szívét és feláldozta a pogány istenségeknek. Évente ezeknek az istenségeknek mintegy 20 000 emberi életet áldoztak fel. Ha nem jött volna a kereszténység az Isten és az ember iránti szeretet kultúrájával és az igazságosság elvével, ez a pogány rémuralom elpusztította volna az egész emberiséget. A tragédia az, hogy a démonok mai szolgáinak a világban árnyékkormánya van és az emberiség létszámának csökkentésén munkálkodnak. Bergoglio számukra Isten elárulásával és a démonokkal való egységével átkot vonzva megteremti a feltételeket. Már van tapasztalatunk abból az időszakból, amely Pachamama démon általa történt trónra emelését követte. Ezután következett a kísérleti mRNS oltás, mégpedig az egész bolygóra kiterjedően. Mit várhatunk most ez után a hittagadó gesztus után Kanadában?

A II. vatikáni zsinat lelkét hordozó keresztények vajon már elfelejtették, hogy valamennyi – különösen pedig az első három századból származó – vértanú inkább halálra adta magát, mintsem hogy egyetlen szem tömjénnel is a pogány istenségeket, tehát démonokat tisztelte volna. A példa erre szent Ignác, Antiochia püspöke. Péter és János apostolok tanítványa volt. Amikor Trajánusz császár (98-117) tudomást szerzett Ignácról, megparancsolta, hogy vezessék hozzá és kényszerítette őt arra, hogy a pogány istenségeket tisztelje. A szent ezt válaszolta: „Még ha oda is vetsz engem a vadállatoknak vagy keresztre feszítesz vagy megégetsz, soha nem fogok a bestiáknak – démonoknak áldozni!” Szent Ignácot elítélték és elküldték Rómába, hogy az éhes oroszlánok elé vessék őt. A Rómába vezető útja során figyelmeztette az efézusiakat: „Ha valaki rossz tanítás által pusztítja Isten egyházát, amelyért Krisztust megfeszítették, az ilyen ember, mint megbélyegzett, az olthatatlan tűzre megy és vele együtt az is, aki hallgat rá.”

Ez a megállapítás teljes mértékben vonatkozik Ferenc álpápára. Ő rossz tanítás által pusztítja Isten egyházát, ezért – ahogy szent Ignác figyelmeztet – az olthatatlan tűzre megy. Vele együtt megy oda az is, aki hallgat rá. Bergoglio az egész egyházat sátánista bálványimádásba rántja és Isten átkát vonja az egyházra és a világra!

Szent Ignác ezt mondta a császárnak: „Még ha oda is vetsz engem a vadállatoknak, soha nem fogok a bestiáknak áldozni!” Szent Ignácnak ez a hozzáállása a Szentírás tanításából, az apostoli és az egész egyházi hagyományból következik.

Szent Ignáchoz hasonlóan viselkedett Eleuntherius püspök is Hadriánusz császár uralkodása (117-138) alatt. Szent Eleuntherius Rómából származott és pogány istenségek tisztére kényszerítették. Ő ezekkel a szavakkal utasította el: „Sírni kell a bolondságotok miatt. Kaptatok eszet Istentől…, de elhagytátok az igaz Istent, aki mindent megteremtett, és harcba kezdtetek ellene. A ti isteneitek valójában démonok, akik el akarják pusztítani a lelketeket a pokolban. Őket istennek tartani és áldozatot hozni nekik és tisztelni őket, a legnagyobb bolondság! Én csak az egyetlen Istent tisztelem, mégpedig Jézus Krisztust!” A püspök kegyetlen kínzások sorozatán ment keresztül, hűséges maradt Krisztushoz és végül Hadriánusz császár azt parancsolta, hogy vágják le a fejét karddal.

Az álpápa 2019-ben trónra emelte Pachamama démont a Vatikánban. Kanadában Bergoglio egy pogány rituálé során alávetette magát egy varázslónak – sámánnak – és vele együtt minden jelenlévő püspök is. A beavató rituálé által a démonoknak való odaszentelődés, amelyen Bergoglio átesett, káros precedenst ad minden katolikus számára. Eleuntherius szent püspök neki és a jelenlévő püspököknek azt mondaná: „„Sírni kell a bolondságotok miatt. Kaptatok eszet Istentől…, de elhagytátok az igaz Istent! Ti a teremtményeket tartjátok isteneknek és olyan démont tiszteltek, akit földanyának hívtok.” Továbbá a vértanú Bergogliot és ezeket a püspököket szembesítené tettükkel: „Elhagytátok az igaz Istent, Aki mindent megteremtett, és harcba kezdtetek Ellene. A hittagadás gesztusa miatt, amit elkövetett, Isten átka hullott rá a Gal 1,8-9 alapján, tehát ki van tiltva Krisztus Titokzatos Testéből – az egyházból. Ha ezek a püspökök elutasítják a bűnbánatot, a pokolban végzik.

Aurelianus császár ideje alatt (270-275) szent Karitont a városi tanács elé vezették, az pedig kényszerítette őt a pogány istenek tiszteletére. Kariton így válaszolt: „A pogányok minden istene démon. Anélkül, hogy Isten megengedné, még a disznók felett sincs hatalmuk.” Kariton Krisztushoz való hűsége miatt a legkegyetlenebb kínzásnak lett alávetve.

Az ún. földanya megistenítése bálványimádás. A pogányok a Teremtő helyett a teremtményt tisztelik. Pál apostol így szól: „Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak. A halhatatlan Isten fölségét hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt.” (Róm 1,22-23.25)

Bergoglio Kanadában a démonok tiszteletét a bennszülöttek ún. kultúrája és lelkisége elismerésének megnyilvánulásával leplezte. A II. vatikáni zsinat és a katolikus hierarchia bűne, hogy ezek a pogányok, noha meg voltak keresztelve, még a katolikus templomokban is bálványimádó rituálékat és mágiát mutatnak be. Ezzel a démonokat tisztelik, nem pedig az Istent. A II. vatikáni zsinat Nostra aetate aposztata programját teljesítik be. Már II. János Pál ugyancsak Kanadában, de máshol is pogány rituálékon vett részt. A II. vatikáni zsinatot ezért olyannak kell nevezni, amilyen volt, tehát eretneknek. A zsinat utáni pápákat a programozott aposztázis miatt nyilvánosan és haláluk után is ki kell zárni az egyházból, mivel Krisztus Titokzatos Testéből már kizárták magukat a pogányság notorikus propagálása miatt. Enélkül a radikális lépés nélkül nem állhat be lelki ébredés és az egyház megújhodása! Máskülönben folytatódni fog az önfelszámoló folyamat, amelyet most gyorsít fel a hamis pápa Bergoglio a sátáni rituálékon való közvetlen részvételével, úgy a templomban, mint a templomon kívül.

Bárcsak Bergoglio égbekiáltó provokációja ébresztőleg hatna a lebénult katolikusokra!

Drága katolikusok, tudatosítsátok a legalapvetőbb hitigazságokat és kezdjétek megkülönböztetni, hogy ki menetel Krisztus zászlója alatt és ki az antikrisztus zászlója alatt! A valóság az, hogy az érvénytelen pápán, Ferencen Isten sokszoros anathémája, az egyházból való kizárás és átok van. Mindenkire átterjed, aki csak aláveti magát neki és hallgat rá.

Drága püspökök, papok és hívek, Isten előtti kötelességetek radikálisan elhatárolódni az érvénytelen pápától!

Illés próféta a Kármel hegyen erre szólítja a népet: „Meddig akartok még kétfelé sántikálni? Ha az Úr az Isten, akkor őt kövessétek; ha meg Baál, akkor kövessétek azt!” (1Kir 18,21) A próféta így imádkozott: „Hallgass meg, Uram, hallgass meg! Engedd, hogy ez a nép fölismerje: te, az Úr vagy az Isten, te téríted meg a szívét.” (37.v.)

 

A keresztelési eskü aktuális megújítása a kanadai botrány után:

Legyen jelen két tanú. Minden katolikus tegye a szívére a kezét ezeknél a szavaknál:

Megtagadom a sátánt és az ő démonait.

Megtagadok minden hitszegő és pogány praktikát, amelyek a jóslással és a mágiával kapcsolódnak össze.

Megtagadom a sátán szolgáját, Bergoglio Ferencet.

Hiszek a Teremtő Istenben és az Ő Fiában, Jézus Krisztusban, az egyedüli Üdvözítőben.

Elfogadom most Jézus Krisztust Uramnak és Istenemnek. Ámen

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód             + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 7. 30.

 

Letöltés: BKP: Bergoglio Ferenc Kanadában pogány rítus által átvezeti az egyházat a démonok uralma alá. Mit tehetünk? (2022. 7. 30.)