2022. május 30., hétfő

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE A HARCOS SEREGÉHEZ LORENA LATIN-AMERIKAI LÁTÓN KERESZTÜL

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE
LORENA-nak - 2022. MÁJUS 5., 2022
AZ EMBER BŰNEI ÁLTAL KIVÁLTOTT ISTENI HARAG NAGYON HAMAR ELJÖN A FÖLDRE.

Az emberiség ki fog halni, ahogyan a dinoszauruszokkal történt, a Tűz Esője véget vet ennek a perverz Emberiségnek, de Királyomnak és Uramnak van egy Terve gyermekei számára, akiket idő előtt elragadnak, hogy megmeneküljenek a Tűz Esőjétől, de ha az Új Emberiség túlélői és előfutárai közé akartok tartozni, akkor Megbánó és megalázott Szívvel Bocsánatot kell kérnetek és MINDENT adnotok kell magatokból, hogy a Mennyország örömmel láthassa Szíveteket.

Sokan lesznek Mártírok, de lesznek olyanok is, akiket Isten Keze megóv, ez az Igazságos és Irgalmas Kéz kiveszi gyermekeit a káoszból, hogy kivigye őket a sztratoszférából, ahol biztonságban maradhatnak MINDENTŐL, ami a Világban történik.

Az Életnek ez a kihalása akkor lesz, amikor a Sötétség 3 napja végbemegy, az Atya Isten kiirtja a Bűn MINDEN foltját, és a Föld, elfordulva és tengelyét megváltoztatva, átalakul egy földi Paradicsommá, ahol Isten gyermekei fognak élni, AZOK, akik követték az Ő parancsolatait és parancsolatait.

Ha a Túlélők közé akarsz tartozni, mint Noé idejében, akkor fel kell szállnod az Üdvösség Bárkájára, ami a Mária Szeplőtelen Szívének való Megszentelés, a Bárka hamarosan elindul, az Irgalom ideje hamarosan lezárul, és azok az emberek, akik NEM szállnak fel rá, NEM lesznek képesek megmenekülni, ezért kérünk, hogy szenteld meg magad.


Sok ember fog elpusztulni, és az emberek millióinak egy nagyon alacsony százaléka fog megmaradni, de mielőtt ez a kihalás globális szinten bekövetkezne, sok természeti katasztrófa fog bekövetkezni, és így a népesség csökkenni fog, amíg CSAK a kiválasztottak maradnak, hogy az Új Égeket és Földeket lakják, ha te is közéjük akarsz tartozni, kövesd az utasításaimat:
1) Szűz Mária Szeplőtelen Szívének és Jézus Szentséges Szívének szentelése,
2) Kegyelmi élet, ima és bűnbánat,
3) böjt és lelki felkészülés,
4) Csütörtökönként végezzétek el a Getszemániát, hogy elpecsételtessetek,
5) Tiszta és gyermeki szívek, gyűlölet és harag nélkül.

És tisztuljatok meg Isten Tüzében, hogy megtisztulva léphessetek be az új Égbe és az új Földre.
MINDEZEKET A JELZÉSEKET FIGYELEMBE VESZEM, HA VÉGREHAJTJÁTOK ŐKET.
Még van idő az Irgalomra, de már nagyon kevés van hátra, készüljetek fel és tanuljatok meg az Isteni Akaratban élni.


Kövessétek az utasításaimat, hogy MINDENKI veszélytől biztonságba helyezlek benneteket, Angyalaim megvédelmeznek benneteket, és mindannyian olyan védelemben lesztek, mintha egy buborék közepén lennétek, ami a Mennyország által nyújtott védelem lesz, mert SEMMI sem lesz képes áthatolni rajta.

Ezért NEM számít, hogy hol vagytok, a Védelmet az Üdvösség Bárkája fogja adni, ami abból áll, amit korábban mondtam, tehát a Teremtő gondoskodni fog, NE próbáljatok meg elbújni egy bunkerben, a Mennyország megvéd titeket, bárhol is vagytok, HA MEGFELELSZ, amit korábban mondtam. Ne feledjétek, hogy ti lesztek az Új Emberiség ELŐSZÖVETKEZETEI, és az Atya Isten Hatalmas Keze fog megőrizni benneteket, és csak fel kell szállnotok az Ő Üdvözítő Bárkájára azzal, ami korábban elhangzott, az utasításaimban.


Ezért öltözzetek fel a Szentlélek Erejével, hogy az Angyalok Myriádjai gondoskodjanak rólatok és őrködjenek rátok, FONTOS, hogy imádkozzatok is:

1) Angyali Koronámat (Szent Mihály káptalanja).
2) És XIII. Leó pápa ördögűzését.

Ezekkel az imákkal a Napi Imáitokban, Rendkívüli módon fogok Titeket Védelmezni, ezért azok, akik követik az utasításaimat, az Új Emberiség előfutárai lesznek.
A Háborús Kiáltással búcsúzom.

Ki hasonlít Istenhez?
Senki sem olyan, mint Isten!!!

https://maryrefugeofsouls.com/2022/06/02/message-from-saint-michael-the-archangel-to-lorena-may-5th-2022/]

2022. május 29.

[Lásd a honlapot: https://maryrefugeofsouls.com/category/latin-american-mystic-lorena/]

Én, a Mennyei Milícia Fejedelme, az egész Ég nevében azért jövök, hogy átadjam nektek az UTOLSÓ FELHÍVÁS-t a MEGVÁLTÁSRA ÉS KÉSZÜLÉSRE Közös Katonáimnak, mint az Én Militáns Seregem Katonáinak.

A Világgömböt fenyegető, megjelenő Pandémiák a Fájdalmak kezdete és a Nagy Nyomorúság kezdete lesz, ez a következő Pandémia, amely az ajtóknál van, a Mennyország által bejelentett MINDEN kezdetét szimbolizálja, mint a Nyomorúság részét, amely rövidesen apránként érkezik a Figyelmeztetésre.

Mivel amikor ez megtörténik, a Világ teljesen Káoszba kerül mindenféleképpen, ezért ez a Pandémia a Fájdalmak Kezdetét hirdeti. A nagy Elitek egy Szörnyű Oltást készítenek elő, amely mindennél jobban megöli az emberek Lelkét, hogy a Szentlélek NEM lakhat többé bennük.

Ezért kérlek benneteket, hogy NEM vessétek alá magatokat ennek a Szörnyű Oltásnak, ami véget vet a Lélek Szellemiségének, kérjétek a Mennyország védelmét, hogy a Mennyország a segítségetekre siessen, és NEM oltassátok be magatokat.

A Mennyország rendkívüli módon nyilvánul meg az életetekben, aszerint, hogy milyen Hittel hisztek a Teremtőtökben, ha ez egy rozoga Hit, akkor az eredmények gyengék lesznek, de ha ez a Hit nagy, akkor Csodákat és Hatalmakat fogtok látni, ezért kérem, hogy mindig imádkozzatok.

Az éhínség lovasa körbejárja a világot, készen arra, hogy kardját lecsapja, ezért készítsétek fel otthonotokat vízzel, élelemmel, gyógyszerekkel és személyes higiéniai cikkekkel, de mindenekelőtt készítsétek fel a Lelketeket arra, ami jön.

Hogyan tudjátok felkészíteni a Lelkeket a jó halálra? Menjetek el hamarosan egy Jó Gyónásra, tegyetek egy Jó Életgyónást, imádkozzatok és böjtöljetek is, de ami a legfontosabb, tanuljatok meg az Isteni Akaratban élni.

A Mártírok a Szentlélek kenete által készítik fel Lelküket a mártíromságra, amely a próbatétel idején megerősíti őket, de ehhez szükség van arra, hogy ugyanaz a Lélek Szívtől Szívig összeolvadjon Teremtőjével, ehhez nagyon FONTOS az imavirrasztás, a Szentséges Szentséghez való imádkozás, tudni kell, hogyan lehet összeolvadni Isten Szeretetével, mély extázisba kerülve, ami a Lelket arra vezeti, hogy érezze Isten Szeretetét teljes teljességében és a vágyat, hogy átadja életét Krisztusért.

Ha érzitek a mártíromságra való elhívást, és még nem éreztétek ezt az Eksztázist Istennel, készüljetek fel arra, hogy érezzétek, kérve a Szentlélek kenetét Lelketekben és Lelketekben, így elérve egy különleges kapcsolatot a Teremtővel, amit sokan már éreztek.

Ha még nem, kérjétek a Szentlelket, hogy ezen a Pünkösdön jöjjön segítségetekre, hogy a Mennyország ajándékaként érezhessétek magatokban a Szentháromságnak ezt a fúzióját, amikor eléritek ezt a pontot, nem fogtok ellenállni, hogy életeteket adjátok Istenért, és ekkor fog megszületni bennetek a Mártíromság Magja.

Ne feledjétek, hogy a Mártíromság egy nagyon Nagy Küldetés, és fel kell készülnötök rá, ez a kínzás idején hősies cselekedetekből áll, ami az embert az extázis állapotába juttatja, és még a Mennybe is felemelkedik a Szentlélek Erőteljes Felkenésén keresztül, ami az egész testeteket átjárja, ez az érzés erősebb lesz, mint maga a Mártíromság. Ezért, hogy a Mártír képes legyen elviselni a fájdalmat, kérjétek ezen a Pünkösdön a Szentléleknek ezt a Felkenését bennetek, amely nemcsak a Mártíromságra, hanem a Nagy Nyomorúság Nagy Bátorsággal való elviselésére is képessé tesz benneteket.



A Szentlélek NEM fog leszállni azokra, akiknek büszke szíve van rá, alázzátok meg magatokat, tisztítsátok meg szíveteket, hogy ÉLŐ TABERNÁKULOMOK legyetek és készítsétek fel magatokat, hogy megkapjátok ezt a PÉNTEKET, a SZENTLÉLEK KIVÉTELÉT AZ ÉLETETEKBEN.

A Háborús kiáltással búcsúzom tőletek,

KI OLYAN, MINT ISTEN, SENKI SEM OLYAN, MINT ISTEN!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése