2022. május 30., hétfő

Alázd meg magad

 

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 6

Alázd meg magad

A templomban térdeltem, amikor a fehérbe öltözött Jézus Urunk sokszor elment mellettem. Aztán megállt, és Szent Ujjával a jobb kezéből rám mutatott, és nagyon komoly hangon azt mondta: „Alázd meg magad!”

Azt mondtam: "Uram, alázatos vagyok."

"Több! Nem vagy elég alázatos – mondta. Ezután a Tabernákulum felé ment, és eltűnt.

Urunk azt akarja, hogy a semmibe alázzuk meg magunkat. Fel kell ismernünk, hogy semmik vagyunk, mert Urunk nem szereti a büszkeséget.

A büszkeség az egyik legrosszabb dolog számára. Urunk azt mondta: „Szenvedtem a büszkeség miatt”.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/6-may-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 8

A Szent Lelkek süteményt és kenyeret kérnek

Ma reggel jött az angyal, és elvitt a Purgatóriumba. Sok lélekcsoportot látogattunk meg, és mindegyik csoportnál más-más feladat várt rám. Beszéltem is velük és vigasztaltam őket.

Ekkor az angyal így szólt: „Van egy másik csoport, el kell mennünk és megnéznünk.”

Kicsit leereszkedtünk, és egy nyílt, nagyon unalmas és sivár mezőre értünk, ahol több várakozó lélekkel találkoztunk. Néhányukkal beszélgetni kezdtünk, amikor észrevettem egy csapat hölgyet, akik nem sokkal mögöttünk állnak.

Rám néztek, és hallottam, ahogy izgatottan mondják egymásnak: „ Ó, ez az a hölgy, aki süteményt és kenyeret ad az embereknek. De láttad? Mindig van vele egy kisfiú, egy nagyon csinos kisfiú. Bárhová megy, Ő is vele megy. Soha nem hagyja el.”

Az angyal és én hallgattuk őket, egymásra néztünk és mosolyogni kezdtünk.

Ezek a lelkek nem ismerték a nevemet. Csak úgy emlegettek, mint „az a hölgy”. Nevettem, és azt mondtam: "Te jó ég!"

Rögtön a szívemben tudtam, hogy a kisfiú, akit láthatnak, az a kisfiú Jézus, aki mindig védelmez és vezet. A Purgatóriumban lévő lelkeknek nem szabad felismerniük Őt, amíg meg nem tisztulnak.

Megkérdeztem az angyalt: "Ó, honnan tudnak a kisfiúról?"

– Láthatják Őt! - válaszolta az angyal.

Azt mondtam: "Köszönöm, Uram, kisfiú Jézus."

Miközben rám néztek, a lelkek azt mondták egymásnak: "Menjünk, és kérdezzük meg tőle, tud-e adni nekünk abból a finom süteményből és kenyérből ."

Bátran odamentek hozzám és megkérdezték: „Hölgyem, kaphatunk egy kis süteményt és kenyeret? Nagyon éhesek vagyunk. Kérlek segíts nekünk."

„Bizony, adok egy kis süteményt és kenyeret” – válaszoltam.

Ez azt jelenti, hogy segítem őket azzal, hogy imádkozom értük, felajánlom őket a mi Urunknak a szentmisén, és felajánlom értük az általam fogadott szentáldozást, mivel ez táplálja a lelküket.

A Purgatóriumban lévő lelkek nagyon éhesek a kenyérre. A kenyér Isten Szent Igéjét jelképezi, amellyel szellemileg táplálod őket, és akkor is, amikor imádkozol értük. A sütemény az édességet képviseli; ez segít nekik a szenvedéseiken.

A szentmise celebrálása közben, amikor Urunk szabadon felajánlja magát áldozatul, ahogyan a Kálvárián a Szent Kereszten tette, látom, hogy a Szent Lelkek jönnek és összegyűlnek az Oltár előtt. Mindannyian letérdelnek, és izgatottan várják, hogy azonnal felajánlják őket. Tudom, hogy Urunk mindegyiket látja.

A felszentelés során, miközben Urunkat feláldozzák a mindannyiunkért adott és felajánlott szentmisén, a lelkek is ott vannak, valóban imádkoznak és várják, hogy megváltsák őket. Abban a pillanatban arra várnak, hogy valaki felajánlja őket Urunknak, legyen az a pap vagy a gyülekezet. A lelkek nem tudnak segíteni magukon.

A felszentelés során, ha a lelkeket felajánlják Urunknak, az nagyon jó nekik, de néha, amikor a papok nem említik őket, várniuk kell. Vannak, akiket felemelnek az Oltárnál, vannak, akik nem, és maradnak. Ez attól függ, hogy milyen bűnt követtek el. Néhányat azonnal megtisztíthatnak. Ez egy nagy rejtély.

Amikor az Oltárhoz közeledünk, hogy szentáldozást fogadjunk, azt is megfigyelem, hogy a Szent Lelkek hogyan mozdulnak el a két oldalra, hogy helyet csináljanak nekünk, mivel tudják, hogy az emberek előjönnek a Boldogságos Eucharisztia befogadására.

A lelkek folyamatosan jönnek az Oltár felé a mise idejére. A szentmise végeztével nézem, ahogy visszamennek a Tabernákulumhoz.

Mindig a Tabernákulum közelében vannak egy templomban, éjszaka és egész nap. Itt virrasztanak Urunk előtt, és várják, hogy valaki felajánlja őket. Tehát állandóan a gyülekezetben vannak.

A Szent Lelkeknek szükségük van imáinkra és áldozatainkra, és szükségük van a szentmisékre, hogy feláldozzanak értük.

Megköszöntem Uramnak, a kisfiú Jézusnak, hogy mindig velem volt és megvédett. Emlékszem, a Boldogságos Anya sokszor azt mondta az Úr Jézusnak kisfiúként: „Fiam, vigyázz, hogy mindig Valentinával legyél, és védd őt, bárhová is megy.”

– Igen, anya – mondta.

Ó, milyen szép látni, hogy Szűzanya anyaként beszél Urunkhoz.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/8-may-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 11

Ismerni Engem a legnagyobb kincs, amit kínálok neked itt a Földön

Ma reggel sokat szenvedtem a Szent Lelkekért. Amikor imádkoztam, megjelent a mi Urunk Jézus, és így szólt: „Mondd az embereknek, hogy ne legyenek kapzsiak, ne gyűjtsenek anyagi javakat, és ne ragaszkodjanak hozzájuk, mert hamarosan mind értéktelenné válnak. A Szememben szemét! Felejtsd el a szabadidőt és a jó időtöltést.”

„Újra és újra ítélem őket” – mondta Urunk.

Ez azt jelenti, hogy amikor meghalunk, Urunk aszerint fog megítélni minket, hogy mennyire ragaszkodtunk az anyagi dolgokhoz, és újra és újra el fog ítélni bennünket.

Azt mondta: „Ehelyett mondd meg nekik, hogy térjenek meg és térjenek meg, hogy jöjjenek közelebb Hozzám és ismerjenek meg Engem, és ez a legnagyobb kincs, amit itt a földön kínálok neked.”

„Most nagyon veszélyes és bizonytalan időket élsz. Minden nap kitárulnak előtted a dolgok. Az Ön gazdasága azonnal hanyatlik, és nem lesz hamarosan jobb. A világ vezetői elmondják, hogy nincs több pénz a bankokban, különösen a Központi Bankban, egy nagyvállalatban, amely az összes többi bankot vezeti. Magas megélhetési árakkal is meg fogják sújtani.”

– Arra is szeretnélek figyelmeztetni, hogy azt fogják mondani, hogy élelmiszerhiány van, és elhitetik veled, hogy ez igaz. Természetesen mindannyiótoknak hazudnak. Bölcs dolog lenne, ha mindannyian kivennének egy kis pénzt a bankból, hogy otthon tartsák megőrzésre, hogy átvészeljék azokat az időszakokat, amikor szükség lesz rá.”

„Jelenleg semmi jó nem áll előttetek a világon. Az Oroszország és Ukrajna között zajló háború nem fog leállni, hanem egy ideig folytatódik. Putyin nem akar megegyezni egyetlen nemzettel sem a béke megteremtésében.”

„Túl sok az ellenőrzés. Túl sok a gonosz a világon, és mindenáron uralni akarnak téged.”

„Imádkozz, népem, és higgy bennem. Én vagyok az életed, a fényed és a vezetőd mindezen keresztül. A világ most teljes sötétségben és bűnben van. Ez felzaklat, mert az emberek nem ébrednek fel, és nincs sok időm.”

Urunk azt mondta: „Valentina, mondd meg az embereknek, hogy ne féljenek, hanem mondd meg nekik, hogy imádkozzanak és bízzanak Bennem. Áldalak benneteket, és legyetek békében. Maradjatok hűségesek Hozzám, és maradjatok Velem, tudván, hogy soha nem hagylak el benneteket, mert mindnyájatokat szeretlek. Légy hűséges maradékom, akit annyira szeretek.”

Urunk azt akarja, hogy olyan lelki dolgokat halmozjunk fel, amelyek hasznunkra válnak lelkünkben, az örökkévalóságban.

[Lásd a webhelyet: https://valentina-sydneyseer.com.au/11-may-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 13

Fatimai Szűzanya

A rózsafüzér imádság alatt Jézus Urunk eljött, és látomásban megmutatta nekem szenvedését. Láttam, ahogy a katonák ostorozzák, és levetkőzték. Könnyes szemmel néztem fehér és vékony Szent Testét, ahogy megkorbácsolják és megverik. Annyi vér ömlött a földre. Urunk azt mondta: „Nézd, gyermekem, hogyan szenvedek az emberiségért, és akkor nem kapok sok elismerést cserébe. De ne légy ideges; ezt meg kell tenni, hogy mindnyájatokat megváltsunk.”

„Testem halálával feltámadtam a megdicsőült testtel. Tiszteld Szenvedélyemet és Sebeimet, és elmélkedj rajtuk, amelyek az egész emberiség számára gyógyítanak.”

A Boldogságos Anya ezután így szólt: „Gyermekeim, a Cenacle Rózsafüzérrel sokkal többet érsz el, mint csak a Szent Rózsafüzérrel, mivel több imát mondanak el a Cenákulumban. Sokkal erősebb, és több kegyelmet kapsz.”

Köszönöm, Édesanyám, Szűz Mária.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/13-may-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 15

Egy nő eldobja a petíciókat más gyerekekért

Egyszer elvittek egy templomba valahol a világon, ahol Szűzanya, Mária legszebb szobra állt. Sok fotót láthattam a szobor előtt sorakozó gyerekekről. Az emberek odajöttek, petíciókat és gyermekeik képeit hagyták a Szűzanya előtt, és imádkoztak hozzá, hogy közbenjárjon gyermekeikért.

Hirtelen néztem, ahogy egy nő felsétált a folyosón, és a Szűzanya szobra elé lép. Dühében megragadta a gyerekek fényképeit, és erőszakosan oldalra dobta őket. Ezután saját gyermekei fotóit helyezte el oda, közvetlenül a Boldogságos Anya szobra mellé. Úgy gondolta, hogy a Szűzanya csak a gyermekeiért tud imádkozni, a többiekért nem.

A Boldogságos Anya sírt, amikor azt mondta: „Nézd! Erőszakosan azt akarja, hogy csak a gyerekeiért járjak közben, a többiekért ne. Ez nagyon felháborít, mert minden gyerekemet szeretem.”

„Szomorú voltam, amikor ezt csinálták, és még sírtam is. Vannak olyan emberek a világon, akik annyira kitartóak, hogy csak magukra vágynak, és mindenre gyorsan válaszolnak. Csak a saját gyerekeikre gondolnak, de soha nem gondolnak másokra. Én is szeretem a többieket, és a többiek valószínűleg többet szenvednek.”

Boldogasszony nagyon kiakadt. erre jól emlékszem. Ahogy ez a nő eldobta a többi gyerek fényképét, úgy gondolta: „ Mind semmik vagytok; csak a gyerekeim fontosak . Ez nagyon sértő a Szűzanyára nézve.

A kegyelmekben részesülünk, amikor másokért imádkozunk, mert jótékonykodunk és alázatosak vagyunk.

A Szűzanya minden gyermekéért közbenjárhat.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/15-may-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 22

Legyen békében és ne essen pánikba

Ma reggel imádkoztam, és felajánlottam. Amíg az Úrangyalát imádkoztam, ez volt az utolsó ima, amit felkelés előtt mondok, eljött a mi Urunk Jézus.

Szomorú volt és siránkozott nekem: „Mondd M-nek és Z-nek, hogy nem vagyok túl elégedett azzal, ami ebben az országban [Ausztráliában] történt, és ami a világban történik. Nagyon csalódott vagyok a választások és az emberek által választott eredmény miatt.”

„Látod, az emberek vakok, és üres ígéretekben reménykednek, ahelyett, hogy Bennem, a te Uradban bíznának, és jó eredményért imádkoznának.”

„Mondom önnek, jelenleg olyan nagy a zűrzavar az egész világon. Mindenféle zűrzavar kering, mindenfelé rohangálnak az emberek. Annyi hamis üzenetet adnak ki, hogy az emberek elolvassák, és ezek nem Tőlem származnak, és ezért lettek az emberek mostanra pánikba esnek és összezavarodtak."

„Valentina, azt akarom, hogy mondd meg az embereknek, hogy legyenek békében, és ne kapjanak pánikrohamot. Mondd meg nekik, hogy ne meneküljenek el onnan, ahol tartózkodnak, hanem maradjanak ott, ahol vannak, és imádkozzanak a világért és a bűnösök megtéréséért.”

„Jelenleg az ördög halad előre a világban. Azért jön, hogy sok embert megtévesszen. Mindannyiótoktól megtérést és megtérést akarok, és azt, hogy spirituálisabbá váljatok .”

„Nem kell elfutnod, hanem jobban bízz bennem. Az ima sok mindent megváltoztathat jobbra . Vannak emberek, akik megjósolják, hogy mi fog jönni, és megadják a dátumot, mikor jövök. Azt mondják, mit kell tenned. Ez nem igaz, és nem neked kell tudnod, mert csak az én Atyám tudja, hogy mindez mikor fog megtörténni. Ezt fenntartja magának.”

Köszönöm, Uram, Jézusom szent szavaidat és tanításaidat.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/22-may-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. május 29

Urunk mennybemenetele

Imádkozzál mindig ragyogóan Urunkhoz

Ma a szentmise alatt a mi Urunk szép fehérben jelent meg.

Azt mondta: „Mindig ragyogóan imádkozzatok Hozzám, és mindig bízzatok Bennem, mert én mindig veletek vagyok.”

„De azt is el akarom mondani, hogy sok olyan esemény van még előttetek, amelyeket nem árulok el nektek, mivel nem akarok félelmet kelteni bennetek. Meg fogod tapasztalni őket."

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/29-may-2022/ ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése