2022. május 24., kedd

Az Én harcom!

 

„Szeretett fiaim! Engedjétek, hogy vezesselek titeket. Az én harcom már megkezdődött! Ellenfelem már biztos győztesnek érzi magát! Sikerült elcsábítania benneteket a KEVÉLYSÉGGEL! Értett hozzá, hogy igen értelmesen készítsen elő mindent! Tervében bevonta a TUDOMÁNY és az emberi TECHNIKA minden ágát! Mindent az Isten elleni lázadás érdekében rendezett el! Most már kezében van az emberiség nagy része”! Ezt igazolja világszinten a Covid-19 terv kidolgozása, levezénylése, amelyben nemcsak a kormányok, hanem még az „egyházak” is tökéletesen közreműködtek! Csupán kevesen kérdőjeleztük meg, hogy ez nem az aminek feltüntetik, hanem sátáni konyha terméke, amelyet földi ügynökei révén törekszik ránk erőltetni, a jó látszata alatt!
„Értett hozzá, hogyan nyerje meg ,magának csellel a TUDÓSOKAT, a MŰVÉSZEKET, BÖLCSELŐKET, a HATALMASOKAT! Miután megtévesztette őket, ma SZOLGÁLATÁBA ÁLLTAK, hogy Isten nélkül és Isten ellen dolgozzanak”! Vagyis konkrétan Isten ellenségének, a lázadó, bukott angyaloknak oldalán harcolnak Isten ellen és a Hozzá hűséges teremtményei – elsősorban a hithű EGYHÁZ és tagjai ellen ádáz üldözést szabadítottak ránk! Templomok bezárását, szenteltvíz eltávolítását, helyébe fertőtlenítő szereket biggyesztve, megtiltva a nyelvre áldozást, kikényszerítve a SZENTSÉGTÖRŐ KÉZBE ÁLDOZÁST! Kötelező maszkviseletet! És számunkra döbbenetes volt tapasztalni, hogy egy mukk nélkül, minden egyházközség, püspökség BEHÓDOLT! Persze feltevődött a kérdés, hogyan volt ez lehetséges? De a választ az „értő szívűek” megkaptuk: előkészítették a terepet idejében, Szentatyánk, XVI. Benedek pápánk lemondásra KÉNYSZERÍTÉSÉVEL! Tény, hogy egyből nem értettük meg, miért engedte meg ezt Isten? De nemsokára erre is megjött a válasz: miként Szent Fiát kiszolgáltatta kétezer évvel ezelőtt, ellenségeinek, ugyanaz történt most a Misztikus Testtel, az Egyházzal is! Mert az Írásoknak is be kell teljesülniük, Jel 13, 11. – szárazföldi vadállat, EGYHÁZI SZABADKŐMŰVESSÉG – hisz ezáltal válik el a tiszta búza és a konkoly, derülnek ki sokaknak „titkos gondolatai”! A többi már rajtunk múlik, mert a magvető elvégezte faladatát, de az események kibontakozásával derül ki, hogy a magok hová- milyen talajba jutottak, és mennyi termést hoznak! Százszorost, hatvanszorost, harmincszorost, vagy köves talajban kerülve elsorvadtak, kihaltak! Akik az első vizsgatételen elbukva beoltatták magukat, azok pótvizsgára szorulnak, kezdve püspökeikkel! Szerény véleményem szerint majd az „új Egyház” vezetői csakis az oltatlan papok, hívek közül fognak kikerülni! Mert Bergoglio „egyháza” már hamis egyház, két szarvat visel, mint a „bárány”, de úgy ordít, mint a SÁRKÁNY! Jel 13, 11.
Tehát érdemes átelmélkedni az utóbbi száz év eseményeit, amelyben beteljesedett a XIII. Leó pápa látomásának lényegi eleme! A sátán valóban megpróbálta teljesen legyőzni az Egyházat, gyökerében kipusztítani lelkünkből az IGAZ HITET, hetven év alatt, majd jött a rendszerváltás, Jel 13, 1 – 10. vagyis a szabadkőműves páholyok – sátán egyháza – nagyszerűen álcázott tevékenységének pártok színeiben, jelöltjeiben burkolt hatalmi ténykedése! Befejező szakaszához most már elérkezünk, az Antikrisztus világszintű uralmával! Egyébként kelet és nyugat közt különbség nincs, kommunista – kapitalista, ugyanazon érem két oldala! Ugyanez érvényes a „nagyhatalmakra” is, USA, EU, Kína és Oroszország egyazon „úr” alattvalóiként Isten ellen dolgoznak! Tehát épp ezért a „hadkötelesség” kötelezettsége egy keresztény számára ÉRVÉNYTELEN! Isten nem kötelezi teremtményeit, hogy imádják, és emberek merészelik embertársukat KÖTELEZNI, hogy egymást gyilkolják? Ez a sátán tulajdonsága, és közvetve a szolgái, földi ügynökei által ebbe akar mindannyiunkat belerángatni, ha engedelmeskedünk!
De nincs okunk az aggodalomra, félelemre, mert égi Vezérünk ekként nyilatkozik:
„Megtámadom őt felhasználva a KICSINYEK, a SZEGÉNYEK, az ALÁZATOSAK, a GYENGÉK EREJÉT! Én az Úr kis szolgálója állok az alázatosak nagy seregének élére, hogy megtámadjam a kevélyek harcra-kész erődítményét! Minden gyermekemtől csak azt kívánom, hogy ajánlják fel magukat Szeplőtelen Szívemnek, hogy engedjék magukat birtokba vennem! Így Én magam leszek az, Aki bennük cselekszik! Emiatt fél ma annyira Tőlem a Sátán”! 1978. 05. 18.
Tehát kedves Testvéreim! Akik átelmélkedik égi Édesanyánk ezen üzenetének utolsó mondatát megértik, felismerik, hogy nem sült galambok várását vagyunk hivatottak „lesni”, hogy mikor érkeznek, hanem éljük meg minél teljesebben az ÖNFELAJÁNLÁSUNKAT, Szűzanyánk Szeplőtelen Szívének örömére! Ez bennünk különböző fokozatokban megtörtént, akiknek sikerült ellenállni a „védőoltásoknak” teljesebb mértékben, de ne bizakodjunk el, sőt alázatosan ismerjük el, hogy egyáltalán nem a mi érdemünk, hanem valóban több talentumot kaptunk Urunktól!
Ellenben nagyon óvakodjunk a vitáktól, a versengések szellemétől, mert könnyűszerrel elbuktat az ellenfél, ha elbizakodottakká válunk! Sőt, legyünk még éberebbek, mert még dühödtebben fog ránk támadni a közeljövőben! Mégpedig elsősorban szeretteink által, de a hatalmat gyakorló, birtokoló politikai, egyházi vezetők révé is!
Ami az üzenet elhangzásának dátumát illeti, láthatjuk IDEJÉBEN voltunk tájékoztatva, 44 azaz negyven négy éve! Tehát legyünk nagyon éberek továbbra is!
Mindent Isten nagyobb dicsőségére, és Szűzanyánk Szeplőtelen Szívének mielőbbi DIADALÁÉRT! Áve Mária!

https://gloria.tv/Kapisztr%C3%A1n

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése