2018. november 21., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az üldöztetés sokak számára nem egyértelmű

2018. 11. 02, Péntek
A Szűzanya, mint a Világ Győzelmes Királynője megmutatta hazánk határainak védelmét. Láttam, hogy a katonák és rendőrök mellett angyalok álltak, akik szellemi harcot vívtak a bukott angyalokkal szemben. A menekültek többsége mögött egy-egy démon állt, akik arra buzdították őket, hogy rombolják le Mária országát. Itt elsősorban azokról az iszlám hívőkről volt szó, akik kimondottan üldözik a keresztényeket. A Szűzanya szomorúan tekintett rájuk, majd azt mondta:
„Fiam az egész emberiség édesanyjává tett engem. A szeretet az egyetlen út, amely a Szentháromsághoz vezet titeket. A gyűlölet gátolja a szeretet kibontakozását. Az iszlám vallás eszköz a hatalmas emberek kezében, akik el akarják törölni a kereszténységet. Fiam vallása az egyetlen olyan vallás, amely nem hirdeti mindazt, ami az ember természetére romboló hatással van. Az erőszak mindig rossz következményekkel jár. Gyermekeim, a világ támogatja a bűnt ahelyett, hogy figyelmeztetné az embereket cselekedeteik súlyára. Én, mint a világ édesanyja féltő szeretettel gondolok minden gyermekemre. A jó képes meggátolni a rossz útját. Egyedül Isten a Legfőbb Jó, akitől minden ember szüntelen erőt meríthet. Gyermekeim, Mennyei Atyátok lehetőséget adott hazátoknak, hogy újra föl ébredjen és fölismerje a hit ajándékát. Ha ti nem álltok ki a kereszténység mellett lengyel gyermekeimmel együtt, akkor Európa elsüllyed a bűn tengerében. Európa országait nagy veszély fenyegeti és nemsokára elkezdődik a nyílt keresztényüldözés. Ez az esemény már folyamatban van, de sokak számára még mindig nem egyértelmű. A hitehagyás elérte Európát és a világ minden nemzetét. Kevesen vannak, akik még hisznek Fiamban. A Sátán a leghűségesebbekre fogja mérni az utolsó csapását, mert ők akadályozzák a tervét. A vértanúk halála és az Istenhez hűséges lelkek áldozataik által képesek megállítani az ő gonoszságát. Imádkozzatok, mert az ima képes kihatni az események folyamatára!”

Mária Magdolna


Különleges kegyelem a tisztánlátás

2018. 11. 04, Vasárnap
Az Úr megmutatta a Mennyben, hogy az üdvözült lelkek milyen tisztán látnak. Láttam, hogy a szívük sugárzott a szeretettől és a tisztaságtól. A szívükben ezt a feliratot olvastam: „Az elfogadott szenvedés szüntelen tisztítja az ember látását.” Ezek a lelkek még az életük során komolyan vették Isten törvényeit és szentségeit.
Jézus azt mondta: „Gyermekem, nem elég ismerni a Szentírást és a hagyományt. Ezek fölött szükséges állandóan elmélkedni, hogy a szívetekkel megérthessétek a Szentháromság üzenetét. A szentek vágyakoztak arra, hogy megértsék misztériumom titkait. Csakis az Én kegyelmem által kerülhettek közelebb a titkok megértéséhez. Ahhoz, hogy valaki ezeket a titkokat megismerje, annak a személynek teljes szívét és értelmét Nekem kell ajándékoznia. Gyermekem, sokan akarnak tisztán látni, mégis kevesen kapják meg e különleges kegyelmet. Erre a kegyelemre most égetően szüksége lenne minden gyermekemnek. A tisztánlátás közel áll a bölcsesség erényéhez. A bölcs ember mindig tanul a saját és mások hibájából. Nagy alázat és szeretet kell ahhoz, hogy valaki részesüljön e kegyelemben. Bizony mondom minden gyermekemnek, hogy aki ragaszkodik a saját elképzeléseihez és nem képes lemondani róla, az ne várja azt, hogy megkapja ezt a kegyelmet.”
Mária Magdolna


Az Úr legnagyobb fájdalma a közömbösség

2018. 11. 08, Csütörtök
Az Úr megmutatta, hogy milyen sok templom ajtaja be van zárva az éjszaka folyamán, de legtöbbször még napközben is. Láttam az Ő fájdalmát az emberek közömbössége iránt. Az angyalok szüntelen ott virrasztottak a tabernákulum előtt. Hallottam, ahogyan Jézus szomorú hangon így szól:
„Gyermekeim, szívem fáj a közömbös lelkek miatt. Ahogyan az emberek bezárják a szívüket Előttem, úgy zárulnak a templomok ajtói is. Apostolaimtól azt kértem, hogy éberen imádkozzanak. Ez a kérésem minden gyermekem felé is. Az emberiség sötétségben él és a gonosz szorgalmasan munkálkodik Isten ellen. Ha tudnátok, hogy mit jelent számotokra az Eucharisztia, akkor nem lennének üresek a templomok. Én vagyok az élet forrása, a világ világossága. Ahogyan a Nap fénye bevilágítja a Földet, úgy világítom meg Én is a ti lelketeket, amennyiben Felém fordultok és Szent Testemet tiszta lélekkel magatokhoz veszitek. Akik meghaltak, azok látják odaát, hogy mennyi kegyelmet elveszítettek mulasztásaik miatt. A tisztítóhelyen szenvedő lelkek szüntelen kérik tőletek az imát és a szentmise felajánlást, mert ezeknek hatalmas értéke van. Az értük felajánlott szentmise által hamarabb kiszabadulhatnak. Ám nem feledkezem meg azokról a templomokról, ahol örökimádás zajlik. A Mennyországban szüntelen az imádás. Ha nem sajátítjátok el a Földön az imádás gyakorlatát, akkor sok mindent pótolnotok kell odaát. A ti javatokat szolgálja mindig az Eucharisztia méltó hódolatának a gyakorlata. Engeszteljetek azokért a közömbös lelkekért, akik nem akarnak élni a kegyelmek lehetőségével. Gyermekeim, bátran buzdítsátok a papokat a szentségimádásra és kérjétek őket arra, hogy veletek együtt imádjanak Engem, a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Felszentelt szolgáim közül sokan nem tudják, hogy mekkora ereje van annak, ha ők bekapcsolódnak a rózsafüzér mondásába, a szentségimádásba és egyéb közösségi tevékenységekbe. A Sátán olyan, mint egy ragadozó állat. Ha azt látja, hogy a közösségnek nincsen pásztora, akkor a nyájat könnyedén szétbomlasztja. A pásztor jelenléte erősíti a közösséget. Nagyon ritka az a közösség, amely pásztor nélkül megmarad és hűségesen kitart az imádságban.”
Mária Magdolna


Jézus kardja

2018. 11. 14, Szerda
Jézus: „Gyermekeim, az emberiség már túl van a zűrzavar közepén. A zűrzavarhoz nemcsak a természeti katasztrófák tartoznak, hanem az emberek hitetlensége, tudatlansága is. Az ördög homályba borítja az emberek értelmét, hogy nehogy fölismerjék a saját lelki állapotukat és az idők jeleit. Az emberiség hatalmas megtévesztés alatt áll. A hazugságok áradata tartják fenn a félrevezetést. Még választottaim, prófétáim is ki vannak téve e próbatételnek. Gyermekeim, ha nem rövidíteném meg az időt, amely az emberiség életének legsúlyosabb századát jelenti, akkor senki sem maradna életben. Választottaim száma egyre csökken a világban, mert a bűn őket is rossz útra vezeti. Bizonyára föl teszitek magatokban a kérdést, hogy lesz-e egyáltalán néhány ember, aki ennek ellenére hű marad Hozzám? Akik a legkisebbek közületek, azok nem fognak elhagyni Engem. Ők az imádság, böjt és szentségek mellett nagy alázatra törekszenek. Ezek az emberek bűnbánatukban nap mint nap siratják a bűneiket és hálát adnak a szenvedésért, mert tudják, hogy Én formálom őket általa. Ők egyedül az Én társaságomat keresik, hiszen örömüket Bennem lelik. Minél rejtettebb életet él valaki, annál inkább Nekem tudja szentelni magát. Azok járnak jó úton, ahol sok a szenvedés és megpróbáltatás. Ahol ezek nincsenek jelen, ott nagy baj van. A békés körülmények és a gondtalan élet nem feltétlen jelentik azt, hogy ezek a lelkek egyenesen haladnak az üdvösség felé. Én nem békét hoztam nektek, hanem kardot. A folyamatos harcban szükségetek van egy kardra, hiszen kard nélkül elvesztek. A kard az Én igéimet jelenti. A harc csak a halál pillanatában fog lezárulni. Aki Engem követ, annak vállalnia kell minden harcot, hiszen az üdvösség koronáját győzelem nélkül senki nem nyerheti el.”
Mária Magdolna

A Sátán egyetlen akadálya az Eucharisztia

2018. 11. 16, Péntek
Láttam, ahogyan a Sátán a pokol mélyéből kiemelkedik a mi világunkba. Ereje teljességében mutatkozott meg és ez egy templom közepén zajlott az oltárhoz közel. A papok kardot, lándzsát hajítottak felé, de ez mind hiábavaló volt. E fegyverek élénél vércseppek voltak. Azt hittem, hogy Jézus drágalátos vére, ám nem az volt, mert a Sátánt nem tudta megfékezni. Az emberek megrémültek és menekültek, amerre csak lehetett. De a Sátán mindenkit egyesével magához ragadott és számonkérte őket. Egy rejtélyes dolgot keresett minden áron, csakhogy megtalálhassa. Nem számított neki, hogy hányan halnak bele és tudták e vagy sem, ő akkor is kereste. Az emberek között orvosok, tudósok is voltak. Senkit nem kímélt. Engem nem vett észre, mintha az Úr elrejtett volna a gonosz elől.
Jézus: „Gyermekeim, a Sátán már ereje teljességében van. Ő már nemcsak a világ fölött uralkodik, hanem már Egyházam fölött is. Sikerült az egyházi hierarchia legmagasabb szintjéig eljutnia. A Sátán előtt csak egyetlen akadály van, és ez az Én misztikus Testem és Vérem. Minden erejével azt kereste, hogy még hol található átváltoztatott szent ostya és szent vér a világban. Ez a látomás előre utal, mert ez készülődik a háttérben titokzatos módon. Gyermekeim, az átváltoztatás megszüntetésén munkálkodnak mindenhol. Az új egyházi év számos változást hoz a liturgia területén. Ha szavaimat megváltoztatják, akkor tudjátok meg, hogy elérkezett az idő. Ó, mily kevesen fogják felismerni a változás előjelét! Még a hívő katolikusok számára sem lesz világos, ami előttük történik észrevétlenül. Csak a tiszta szívű emberek fogják érzékelni a reform hatását. Sokan nem fognak hinni az ő felhívásaiknak, mert az emberek lehetetlennek tartják, hogy ez megtörténhet. Gyermekeim, egyedül az Én örök áldozatom képes féken tartani a Sátán erejét. Ha áldozatomat megszüntetik, akkor elszabadul a pokol a világ minden területén. Ám ne féljetek, mert gondoskodni fogok arról, hogy ne maradjatok Eucharisztia nélkül! A rossz fölött mindig a jó fog győzedelmeskedni. Imádkozzatok a papokért, akiket az engedelmesség nevében a bűnre köteleznek! Aki mégis ellen fog állni, azt félre állítják az útból. Hűséges szolgáim szorongattatott helyzetben lesznek, mert saját bőrükön fogják megtapasztalni, hogy ezt nem tudják megakadályozni. Rengeteg vértanú lesz, aki felemeli szavát az igazság mellett. Gyermekeim, vegyétek komolyan minden felhívásomat, amely a ti érdeketeket szolgálja. Lelketeket készítsétek fel, mert most a hitetekre kell támaszkodnotok minden pillanatban ahhoz, hogy időben felismerhessétek a jeleket.”

Mária Magdolna


Közel a háború

2018. 11. 18, Vasárnap
Szűzanya: „Drága gyermekeim, ahol megszűnik a hit és a Fiamba vetett remény, ott könnyen úrrá lesz az erőszak, a gyűlölet, a szeretetlenség és a gyilkosság. Európa több országában polgárháború zajlik, amely hamarosan a háború kirobbanásához vezethet.A háború mögött mindig a hatalom iránti vágy rejtőzik. Sok ártatlan ember fog meghalni. Olyan összetett eseményeknek vagytok szemtanúi, ahol a történések egymásba fonódnak.Ahogyan az idegen népek törekszenek megszállni az országokat, úgy fognak kiélesedni egyre jobban a polgárháborús állapotok is. Ezt a folyamatot Isten büntető ítéletének tekintsétek, hiszen Európa népei semmibe veszik az Ő törvényeit. A büntetés ezen formája számtalan helyen szerepel a Szentírásban, ahol a próféták időben figyelmeztették az embereket a bűnbánatra és megtérésre, ám ők nem hallgattak rájuk. Csak kevesen ismerik fel Isten törvényének célját és értelmét. Gyermekeim, közeleg a háború, de ez még nem az atomháborút jelenti!Az atombombákat a végső órákban fogják felhasználni, amikor nem fognak más megoldást látni a harc sikerének érdekében. Imádkozzatok mindazokért is, akik a határaitokon túl élnek és már részesei a háborúhoz hasonló állapotoknak! Sokan aggódtok hazátok miatt, hogy vajon érintve lesztek-e a háborúban vagy sem. Gyermekeim, minden attól függ, hogy Fiam kezét és az én édesanyai kezeimet mennyire fogjátok erősen. Imádkozzatok minél többet Fiam szentséges jelenlétében, aki kegyelmével megsokszorozza imáitok erejét! Az ördög tehetetlenül áll azokkal szemben, akik Fiamhoz közel vannak.”
Mária Magdolna


Az Antikrisztus színre lépése közel van

2018. 11. 20, Kedd
Láttam az Antikrisztust hús-vér emberként, aki a világ vezetői fölött áll. Ő a bűnt testesíti meg, bár kívülről nem látni rajta, hogy ki is valójában. Láttam, hogy már számtalan ember elkötelezte magát arra, hogy szolgálja őt. Először azok mentek elé, akik nagy vagyonnal, tudással, tehetséggel, karizmákkal rendelkeztek. Ők felesküdtek arra, hogy készek mindent érte vállalni és segítenek királyságának felépítésében. Láttam, hogy a vallások legnagyobb vezetői is ismerik az ő személyét és készek arra, hogy létrehozzák az új világvallást. Láttam, hogy az Antikrisztus már sokszor járt Rómában személyesen, ahol a magasabb körökben már számtalan követőre lelt. Az Úr megjelent mellettem és azt mondta:
„Még nem érkezett el az Antikrisztus nyilvános fellépésének az ideje, de titokban zárt ajtók között már építi a hatalmát követői által. Minél többen készek szolgálni őt, annál közelebb van az ő színre lépése.Olaszországot sok katasztrófa sújtja. Ennek az az oka, hogy a hitehagyás miatt Róma az Antikrisztus székhelyé válik. Bizony mondom nektek, hogy minden készen áll arra, hogy a Sátán eszköze átvegye az uralmat Róma fölött. Az Antikrisztus tudja, hogy akié Róma, azé a világ. Egyházam alapjait már megrendítették, de Szentlelkem művét senki sem szüntetheti meg. Ami örökkévaló, az a földön is örökké megmarad. Áldozatomat el akarják törölni, mert ez a lelkek kegyelmi forrását jelenti. Gyermekeim, ahol az Antikrisztus megmutatkozik, ott maga a föld is megrendül. Ő lényében hordozza a bűn minden fajtáját, amit ravaszan elrejt önmagában. Az emberiség megérett arra, hogy hamarosan megismerjék őt. Jeruzsálem ismét megtagad Engem, mert az Antikrisztus lesz az a személy, akit királyként elfogadnak.Jeruzsálem lesz a népek között az első, aki hirdetni fogja az egész világnak a Messiás eljövetelét, aki előtt számtalan nemzet hódolni fog.Az Antikrisztus számára Róma eszköz lesz vallásának megalapításában, míg Jeruzsálem városa királyságát fogja megalapozni. Ez a királyság rövid ideig fog működni, mert ami rossz gyümölcsből jön létre, az hamar elvész. Imádkozzatok, mert csakis az Én áldozatom és szeretetem képes megfékezni az ő erejét és hatalmának kiteljesedését! Éberen virrasszatok, mert közeleg a Sátán órája! Ne féljetek, mert Atyám, Én és Szentlelkem sosem hagyjuk cserben azokat, akik mindvégig kitartanak!”
Mária Magdolna
...........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése