2016. március 17., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az ősi pálosok és az engesztelők – és a mai magyar egyház

2016. 03. 13, Vasárnap
Jézus imádkozott a Mennyei Atyához, és közben könnyek peregtek le az arcán a bűnös emberiségre tekintve. Egy szeráf angyal kehelybe gyűjtötte a könnyeket, mert Jézus minden egyes könnycseppjének felülmúlhatatlan értéke van. Szemlélődésem alatt az angyal megjelent előttem és a kehelyben lévő könnyeket rám öntötte, miközben így szólt: „Te is rászorulsz Isten irgalmára, mert nem vagy különb másoknál. Az alázatosság erénye vezesse lépteidet, mert csak így haladhatsz egyenesen az üdvösség útján Krisztus példáját követve. Az Úr könnyeit hullatja a nemzetekért és a lelkek sokaságáért, akik elvesznek. Ó, nem is tudjátok, hogy milyen közel van az ítélet napja! Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg mindennap, mert a megtérés egy egész életen át tart bűnre való hajlamotok miatt. De ne féljetek, mert Isten irgalmas azokhoz, akik hallgatnak az Ő szavára és törekednek a jóra! E könnyekkel nemcsak téged mostalak át, hanem veled együtt engesztelő testvéreidet is. Merüljetek el Krisztus szenvedéseiről való elmélkedésetekben, hogy átérezhesseték az Ő fájdalmát a bűnösök iránt. Az együttérzés vezesse gondolataitokat és szavaitokat az imádságaitok alatt, hogy érezzétek felelősségeteket a lelkek megmentésében. Ez a világ érzéketlenné vált Isten és a nyomorultak iránt. Vigyázzatok, nehogy a ti szívetek is keménnyé és közömbössé változzon! Legyetek szelídek és alázatos szívűek, ahogyan a ti Megváltótok, aki irgalmas volt a bűnbánókhoz! Testvéreim – mert mi angyalok is lélekben a testvéreitek vagyunk – az engesztelésetekben nélkülözhetetlen a bűnbánat gyakorlása. Ti az emberiség, nemzetetek és családjaitok bűneiért is engeszteltek, ezért őrizzétek szívetek tisztaságát, hogy engesztelésetek értéke fölemelkedhessen egészen Isten lábaihoz, aki a világmindenség Trónján ül. Mi, angyalok, a velünk való szövetségkötésetek óta különleges módon veletek vagyunk, hogy elősegítsük küldetéseteket.”
A szeráf angyal elvezetett egy templomba, és amikor beléptünk oda, engesztelőket láttam leborulva az Euchariszta előtt. Felfigyeltem arra, hogy a hófehér ruhák mellett csillogó zöld palástok fedték be az engesztelők hátát. A szüntelen imádat és imádság alatt megrendülve néztem, hogy az emberek testéből tömjénfüst árad. Mindenkinek más-más módón, mert különböző a lelkünk. Ott, ahol a füst halvány volt és nem tudott fölszállni az egekig, az angyalok hozzá segítettek. Az Eucharisztia előtt egy hatalmas edény volt, amiből áradt a tömjénfüst. Ezt az edényt a valaha itt élt pálos szerzetesek vették körül, és középen láttam Boldog Özsébet, aki így szólt: „Krisztus tökéletes engesztelő áldozata megnyilvánult kínszenvedése és kereszthalála során. Mi az életünket tettük arra, hogy Őt mindenekfelett szolgáljuk akár halálunk árán is. Az Úr összekötötte szíveiteket a mi szívünkkel, mert küldetésünk egy forrásból fakad. Most is veletek vagyunk – annak ellenére, hogy testünk sírban fekszik a föld alatt –, mert Isten mellett állunk, aki égi megbízást adott nekünk, hogy a magyarokat vezessük Szűz Máriával az élén. Örömmel szemléljük, hogy a magyarok hazaszeretete (ország védelmezése) nem szunnyadt el ellentétben más nemzetekkel. Amíg ez az öntudat élő marad, országotok kifog virágozni. Ez a felvirágzás azonban nem jelenti azt, hogy a megpróbáltatások elkerülik Magyarországot. Még sok harcot kell megvívnotok, mert az akadályok nem szűnnek meg. Az idegen népek nem fognak megállni addig, amíg el nem érik a céljukat, vagyis a honfoglalást. Európára most sötétség száll, és nagy veszedelemben fog részesülni. Isten próbára teszi a kereszténységet jobban, mint Izrael népét. Mert a keresztén nép ismeri az igazságot, ami Krisztus személyében nyilvánul meg. A bálványimádással kivívjátok magatok ellen Isten szent haragját. Vizsgáljátok meg szíveteket, hogy egyedül csak az igaz király uralkodhasson fölötte! Leborulásotokkal megenyhítitek az Atya szívét a bálványimádás bűnei miatt. Imádkozzatok keresztény testvéreitekért, hogy felismerjék a világ tévedéseit, hazugságait és kísértéseit! Imádságaitokhoz mi is csatlakozunk, hogy a veletek való egységünk bőséges gyümölcsöket teremhessen.”
Jézussal, az angyallal és a pálosokkal együtt megtekintettük a magyar egyházat. Az Úr háromszor megtömjénezte a Szentháromság nevében egyházunkat, amelyet egy hatalmas, több tornyos épület jelképezett, hogy a gonosz lelkek sokasága eltávozzon onnan, akik gátolni akarják Isten tervét. Láttam, hogy a tömjén füstje szétáradt az épületben, és a gonosz lelkek menekültek vissza egyenesen a pokolba. Együtt bementünk az épületbe, és a klérus nagy része bűnbánatot tartott. Ám voltak olyanok is, akiknek kemény maradt a szívük. Jézus minden felszentelt szolgáját magához ölelte irgalmával és azt mondta nekik: „Ne féljetek, mert nem elpusztítani jöttem magyar egyházatokat, hanem megtisztítani! Örvendezzetek, mert halottak voltatok és életre keltetek, elvesztetek és megkerültetek (Lk 15, 24).” Akik keményszívűek voltak, őket az Úr meghintette könnyeivel, és szívük átváltozott érző szívvé. Jézus lehajolt a püspökökhöz és azt mondta: „Fiaim, ti vagytok az Én apostolaim és nyájam pásztorai. Az Egyház híveinek nagy szüksége van a vezetésetekre, hisz – ne feledjétek! – minden juhomat rátok bíztam. Az életemet adtam értetek, hogy ti is életeteket adjátok felebarátaitokért és Istenért. Fogadjátok Szentlelkem megújító erejét, hogy tisztábban lássatok, és szilárd hitetek legyen az örök életben!” Néhány püspök letérdelt az Úr előtt és a szeretettől megrendülve azt kérték, hogy vigye őket magával. Erre Jézus így felelt: „El fogok jönni értetek hamarosan. Még időre van szükségetek, hogy megtisztuljatok egészen és alkalmassá váljatok az üdvösségre.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1058-az-osi-palosok-es-az-engesztelok-es-a-mai-magyar-egyhaz



Még egy kis haladék, de már közel az idő
2016. 03. 16,
Láttam a Szűzanyát, a Mennyei Atya előtt térdelt kezében a Jelenések könyvével, ami nyitva volt. Isten felemelte jobb kezét és olyan nyelven (talán arámul) beszélt, amit nem értettem. Megrendülve néztem, hogy az Úr szava által a Jelenések könyvéből egyre több szereplő jön elő, akik beléptek a világunkba és beteljesítik Isten igéjét, amelyet Szent Jánoshoz intézett. Édesanyánk mindezt könnyes szemekkel szemlélte, mert tudta, hogy az emberiség már nem kerülheti el Isten igazságosságát. Ekkor a Mennyei Atya együttérzéssel tekintett a Világ Királynőjére, majd arca komollyá változott, miközben így szólt: „Leányom, a bűnöket eltörölhetem a bűnbocsánat szentségében, de a következményeket nem. Ezzel az egész emberiségnek számolnia kell, hogy felismerje a bűn lényegét. De Én ezt a megrostálást is a javukra fordítom éppúgy, mint Izrael népének.” Az Atya bal tenyerében láttam egy követ, melynek súlya lefelé húzta a kezét és közben jobb keze felfelé emelkedett. Az Atya így szólt: „Ahogyan a bűn súlya növekszik, és lefelé húzza bal kezemet, úgy igazságos kezem fölemelkedik és ítéletet mondok az emberiségre. De nem feledkezem meg maradék népemről, akiknek az Újvilágot ígértem.” A Szűzanya oldalán megjelent Jézus, és mindketten egymásra tekintettek, majd a Fiú azt mondta az Atyának:Atyám, az emberiségnek szüksége van irgalmamra. Ez az utolsó mentőövük. Még sok lélekre várakozok, hogy megtérjenek Hozzám. Tudom, hogy sok haladékot adtál, mert hosszantűrő vagy. Még egy kis időt kérek Tőled, hogy engesztelőimmel még több bűnös embert megmentsünk. Légy kegyes, mint király az ő szolgáihoz!” Erre az Atya ezt felelte: „Rendben van, Fiam, engedek a kérésednek, mert szeretlek, és veled együtt az emberek megváltását akarom. Bölcsességemben úgy döntöttem, hogy még lehetőségeket és felhívásokat tárok a bűnösök elé. Aki él ezekkel és megváltozik, az megmenekül. Aki pedig elhalasztja, és nem foglalkozik velük, az elvész.” Ezután a Mennyei Atya lehajolt a Szűzanyához, és atyai szívéből elővette igazságának fénysugarát és arra kérte legszentebb leányát, hogy helyezze el minden engesztelő szívében. Miután megtette és imádkozott értünk, a Szűzanya, így szólt hozzánk: „Fiam, az út, az igazság és az élet. Az út a szenvedést jelenti, az igazság a lelketek megmérettetését, az élet pedig az örökkévalóságot. Akik követik Fiamat, ezeken keresztül kell menniük, hogy elérhessék életük végső célját. Imádkoztam értetek, hogy amikor az igazság feltárul előttetek, és a földre zuhantok, talpra tudjatok állni és tovább tudjatok menni úgy, mint Szent Pál.”
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1059-meg-egy-kis-haladek-de-mar-kozel-az-ido

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése