2014. november 27., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az eretnekek hemzsegni fognak, a Nevemet pedig el fogják törölni



2014. november 26. szerda, 23:10
Drága szeretett leányom, Én egy Misztérium Vagyok a világ számára, és csak azok fogják megismerni annak a Szeretetnek a nagyságát, amelyet a Szívemben őrzök az emberek számára, akik közel állnak Hozzám.  
Ha láthatnák az Arcomat, tudnák, hogy milyen mély a Szeretetem, az Aggodalmam, a Csalódottságom, a Haragom, az Együttérzésem és a Bánatom, amelyet mindenki iránt érzek. Mindezt az irántatok való Szeretetemnek köszönhetően érzem, és Istenségem meg Atyám Szövetségének titka miatt van az, hogy az ember ilyen sok információt kapott Isten Létezéséről. A teljes Igazságot eljövendő Királyságomról csak azok fogják megismerni, akik oda belépnek. Addig is biztosak lehettek afelől, hogy Nagy Dicsőségem mindnyájatokban meg fog nyilvánulni, amikor a halálnak többé már nem lesz semmilyen hatalma feletettek.
Nektek teljes szívvel bíznotok kell ezekben az Üzenetekben és tudnotok kell, hogy ezek minden Élet Forrását tartalmazzák. Jelenlétem erősebb lett köztetek, szeretett követőim, és minél erősebbé válik, annál több gyűlöletet fognak Rám és mindazokra ontani, akik válaszolnak a lelkek megmentése érdekében tett Hívásomra. A Sátán minden kategóriájában és hierarchiájában lévő démonok sok olyan jó ember lelkét megfertőzték, akik szeretnek Engem. Ezeket a szegény lelkeket megtévesztették, hogy így elutasítsák a Maradékom felkészítésére hozott Végső Tervemet. Ehelyett befolyásolták őket, hogy legyenek készséges tagjai a Sátán seregének. Sok esetben nem úgy fog tűnni, mintha a Sátán serege nyíltan kiállna Ellenem. Nem. A Sátán túl ravasz ahhoz, hogy felfedje jelenlétét, éppen ezért e Küldetés elleni hadviselésének minden taktikáját gondosan fel fogja építeni, de ti képesek lesztek felismerni az ő jellemvonásait. A büszkeséget, a gőgöt és az igazságszolgáltatásért kiáltó ravasz könyörgéseket, amelyek az eretnekség és az istenkáromlás szavait álcázzák, úgy fogják bemutatni az emberiségnek, mint az emberi jogok megadása érdekében történő figyelmes állásfoglalást és nyilvános kérést. Amint Egyházam elkezdi tépni a varratokat, leghűségesebb követőim véget fognak vetni ennek, ahogy változnak az idők – egy új korszakká és kezdetté, miközben a világ, a vallási nézeteltérés ellenére is egyre egységesebbé válik.
Az Egyháznak ezt az új korszakát úgy fogják tekinteni, mint egy világméretű evangelizációt, amelyhez hasonlót Egyházamban még sohasem láttak attól a naptól kezdve, hogy Apostolaim elkezdték küldetésüket. Mindezt először is a szekuláris világ fogja üdvözölni. Amint a szekuláris világ elfogadja ezt a tervet, Egyházam vezetőit kényszeríteni fogják arra, hogy megtapsolják ezt az új korszakot, amelyben az Egyház és a szekuláris világ eggyé válik. Az eretnekek hemzsegni fognak, a Nevemet pedig el fogják törölni
Az Enyéim sosem fogják feladni, és sok szempontból nagy kegyekben fognak részesülni. A félelem nem fogja őket megállítani a Sátán serege elleni harcukban. A hangjuk csengeni fog, miközben a Szentlélek olyan felhatalmazásban részesíti őket, hogy az sokakat ámulatba fog ejteni. Ők minden áron támogatni fogják az Igazságot, és a Mennyei Hierarchia, az angyalok és a szentek velük együtt fognak menetelni. Minden sértést a fejükhöz fognak vágni, minden akadályt eléjük fognak gördíteni, és minden átkot rájuk fognak köpni. De semmi sem fogja tudni megállítani őket, és Én, Jézus Krisztus, bátorsággal, elszántsággal és akaraterővel fogom eltölteni a szívüket, hogy ellenállhassanak mindazoknak, akik el fognak árulni Engem, és akik üldözni fogják őket azért, mert az Igazságot mondják.
Soha nem szabad félnetek attól, hogy Isten Igéjét újra és újra elismételjétek, mivel millióan lesznek olyanok, akik nem fogják felismerni azokat a hazugságokat, amelyekkel hamarosan Szent Tanomat fel fogják cserélni.
Én sok bátor férfit és nőt fogok támasztani a világ minden sarkában, hogy úgy hirdessék Isten Igaz Igéjét, ahogyan az a legszentebb Bibliában van leírva. Amint ők megerősítik az Igazságot, a hazugok azonnal támadni fogják őket, akik egy elferdített logikát fognak alkalmazni, csakhogy ellentmondjanak nekik. Ellenségeim nagy számban fognak felbukkanni, és olyan teológiai érvekkel felfegyverezve fognak előjönni, amelyek a Második Eljövetelemhez vezető időszakban aláássák Isten Igéjét. Ők sok félrevezetett felszentelt szolgámmal fognak szembekerülni, akiket Ellenfelem be fog csapni.
Ellenségeim hangja harsogni fog – trágárságokat ordítozván -, míg csak rekedté nem válik, s közben testük minden pórusából gyűlöletet árasztanak azokra, akik a Maradék Hadseregemet vezetik. Ők nem fogják feladni a Keresztények üldözését addig a Napig, amíg el nem jövök ítélni. És aztán minden elcsendesül – egyetlen hangot sem fognak hallatni, mivel csak akkor fogják felismerni a számukra szörnyű igazságot, és azt, ahogyan elárultak Engem.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése