2014. július 3., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Hamarosan azt kijelenteni, hogy ti Jézus Krisztust követitek, jogellenessé fog válni

2014. július 2. szerda, 16:40
Drága gyermekek, ha az emberiség tanúja lehetne Fiam Méltóságának, Aki a Mennyei Trónon ül az Örök Atya jobbján, akkor lehajtaná fejét a szégyentől és a bűntudattól.
Az angyalok és a szentek imádják, tisztelik és elhalmozzák szeretettel a Mennyben szeretett Fiamat, Jézus Krisztust. A Földön nagyon kevés tiszteletet mutatnak Neki, Aki szörnyű halált szenvedett, hogy a bűntől megmentse az emberi nemet. Mennyire sír a Mennyország a történelem ezen idején, mivel minden kísérletet megtesznek arra, hogy eltűntessenek minden jelet a Földön, mely mindenhol képviseli Fiamat. Nem elégszenek meg azzal, hogy nyilvánosan száműzzék a kitett Legszentebb Keresztet, hanem, ha kijelentitek, hogy ti Jézus Krisztust követitek, az hamarosan jogellenessé fog válni.
Nagyon kevés toleranciát fognak azon Keresztények felé mutatni, akik hűségesek maradnak az Igéhez és Isten útját követik. Még azok a felszentelt szolgák is, akik azt vallják, hogy Jézus Krisztust szolgálják, túl gyengék lesznek ahhoz, hogy megvédjék a Kereszténységet és hagyni fogják, hogy belekényszerítsék őket eme törvények elfogadásába. Sok esetben a közöttük lévő árulók meg fogják könnyíteni a Kereszt és a Keresztény Igazság eltávolítását. Idővel ők mindannyian egy hamis tant fognak imádni a többi olyan hitfelekezettel együtt, mely nem Istentől származik. Mivel ők a szabad akaratuk által a téves utat fogják választani, ez azt fogja jelenteni, hogy nem lesznek hajlandóak elfogadni Isten Irgalmát és a sötétségre fogják kárhoztatni magukat.
Nektek sohasem szabad bármilyen okból is elárulnotok Fiamat, mert Ő az Igazság Útja, és egyedül Ő hozhat Örök Üdvösséget nektek.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése