2014. június 19., csütörtök

Felmérték a homoszexuális propaganda hatását

A budapesti szavazók liberalizmusát vizsgálta a Republikon Intézet egy felmérése, melyből kiderül, hogy még az ország legliberálisabb térsége is kétharmados többséggel elutasítja a homoszexualitást és a kábítószer-használatot. Mint kiderült, leginkább a DK és az LMP támogatói mondanak igent az egyneműek  házasságára, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a két párt szisztematikusan a többségi társadalom által megvetett dolgokat támogatja, vagyis bomlasztó tevékenységet folytat.
A közvélemény-kutatásokból tudható, hogy Budapest az ország legliberálisabb térsége, trendszerűen a fővárosban támogatják legnagyobb arányban a társadalom alapértékeit kikezdő pártokat. Ennek ellenére a budapesti lakosoknak is csak harmada támogatja a homoszexuális házasságkötést, és minden negyedik válaszadó támogatja a könnyűdrogok legalizálását. A könnyű drogok legalizálását és a homoszexuális házasságkötést leginkább a 18-29 éves korosztály támogatja, mert ez az a korosztály, ami a nyugati átmenetet követően már kisgyermekkortól kezdve masszív liberális ill. homoszexuális propagandának van kitéve. A két évtizedes nyugati propaganda hatására a 18-29-évesek 35%-a támogatja a könnyűdrogok legalizálását.
A dolog érdekes vonatkozása az, hogy még az LMP szavazói sem támogatják többségben a liberális propagandaelemeket, a fenti két tételt mindössze 40% igenli az LMP szavazói közül. Egyedül a Demokratikus Koalíció szavazói támogatják relatív többséggel a homoszexuális házasságkötést, esetükben is csak 53%-al. Az úgynevezett "ideológiák" mentén nem nagy az eltérés, a Fidesz szavazóinak 36, a Jobbik szavazóinak 29%-a támogatja a könnyűdrogok legalizálását, ami alig marad el az LMP 40%-ához képest.
A 18-29 éves korosztály egyharmados liberalizmusa részben siker, részben egyértelmű hanyatlás. Siker, mert két évtizednyi homoszexuális propaganda ellenére is csak minden harmadik fiatal támogatja a liberalizmus alapdogmáit, ami azt mutatja, hogy a magyarság nagy része az agymosás ellenére is elkötelezett a hagyományos értékek mellett, - egyszerűen csak nincs olyan politikai erő, ami ezt hitelesen meg tudja jeleníteni. Másrészt viszont a hanyatlás jele ez az egyharmados támogatottság: két évtizednyi homoszexuális propaganda zúdult az országra, ami minden harmadik fiatalt a társadalomromboló értékrend elfogadására kondicionált.
Normális országokban a homoszexuális propagandát a törvény bünteti. A homoszexualitás gyermekek előtt láthatóvá tételét pedig fokozottan bünteti. Alapvetően a társadalom harmada hajlamos az uralkodó értékrenddel szembeni alternatívát elfogadni, ha az nyilvános képviseletet kap, és felvállalása nem jár konfliktussal. Ez az egyharmad tehát egyértelműen a homoszexuális propaganda eredménye, amiért a rendszerváltó politikai garnitúrának felelnie kell.

http://www.hidfo.net/2014/06/19/felmertek-homoszexualis-propaganda-hatasat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése