2014. június 19., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Minden egyes lépésért, amelyet azért tesztek, hogy közelebb kerüljetek Drága Fiamhoz, két lépést hátra fogtok tenni



2014. június 18. szerda, 14:51
Drága gyermekeim, kövessetek Engem, az Üdvösség Anyját, és fogjátok meg a kezemet, miközben én az Igazság útján Fiamhoz vezetlek benneteket.
Közbejárásomnak köszönhetően, sokan bátorságra fognak lelni, hogy az Örök Üdvösségnek ezen a tövissekkel és kövekkel kirakott útján járjatok.
Drága gyermekek, annak érdekében, hogy valóban megismerjétek Fiamat, nagy kitartásra van szükségetek. Még mielőtt képesek lennétek látni, meg kell nyitnotok elméteket, szíveteket és a lelketeket kételynek vagy gőgnek minden nyoma nélkül. Amikor az Igazság feltárul a szívetekben, akkor meg kell kapaszkodnotok benne, mert ez lesz az az eszköz, amelynek segítségével szabaddá fogtok válni.
Minden egyes lépésért, amelyet azért tesztek, hogy közelebb kerüljetek Drága Fiamhoz, két lépést hátrafelé fogtok tenni, azon mód miatt, ahogyan a gonosz ki fog benneteket gúnyolni. Ő sohasem fogja abbahagyni próbálkozását, hogy Krisztustól eltávolítson benneteket, mivel már kimesterkedte gonosz küldetését, hogy az ellenkező irányba húzzon benneteket. Tehát, amikor útközben elestek, ismét fel kell állnotok, és újra kell kezdenetek. Mindannyiszor, amikor hátra léptek, tudnotok kell, hogy minden, amit a Sátán befolyásol, mindig visszafelé lesz – ellentéte mindannak, amit Fiam az emberi nemre örökségül hagy. Ezért tehát nagy türelemre lesz szükségetek, de ha egyszer minden akadályt legyőztök, sokkal gyorsabban fogtok haladni a Fiam felé vezető úton. Minden kudarc, amelyen fölülkerekedtek, a hitetekben erősebbé tesz benneteket. És amikor a hitetek erősebbé válik, már semmi sem fog az utatokban állni, hogy Jézus Krisztus igaz tanítványaivá legyetek.
Menjetek békében, drága gyermekek, és engedjétek meg nekem, az Üdvösség Anyjának, hogy segitsek nektek a Jézus Krisztus iránti szeretetetekben erősebbé válnotok, mert Nélküle soha nem fogtok arra a békére és vigasztalásra találni, amelyet ebben – vagy a túlvilági életben kerestek.
Szerető Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése