2014. április 2., szerda

Aisa szexdzsihadja!

A 15 éves szaudi leányzó-Aisa-három hónapra Sziriába ment, segiteni az Asszad elnökkel szembeni lázadókat. Muhamed al Afiri prédikátor tanitását követve.

Az elszánt szaudi fiatal lány szexuálisan segitette a dzsihad harcosait Sziriában. Három hónapon át. Közel ezer harcos lelki békéjét billentve helyre. Többnyire algériai, pakisztáni, szomáliai, etiópiai és iraki harcosokon könnyitett a “sztahanovista” lendületű markotányoslány. De balesetet szenvedett. Terhes lett. A népes seregből pedig ugyan ki tudná megnevezni a büszke apát?
Persze van Aisának egy gyanúja! Dzabha an Nuszra bandavezér lehet az ajándékozó. A leányzó gyanúját arra alapozza, hogy a vélhető tettes magával vitte őt egy izraeli tanulmányútra. Ahol izraeli tisztek világositották meg a dzsihadisták elméjét atekintetben, hogy miként kellene harcolni a szir hadsereg ellen! A felvilágositás szüneteiben pedig-ahogyan azt Aisa a Faktxeber.com riporterének elmesélte-segitett az oktatókon is. Szövetségesi hűségtől áthatva. Három napon át.
Hanem egy napon kiderült, hogy a szent harcosok nem látnak semmi esélyt a győzelemre. Mély depresszióba zuhantak emiatt. Amin még Aisa sem volt már képes segiteni. Harci kedvet nem tudott előcsiholni az elszánt férfiakból még oly csábos fenékriszálással se. Ráadásul hogy érte ez a kis baleset is, Aisa úgy döntött: az ő Dzsihadja véget ért. Hazamegy Szaúdi-Arábiába! Megszüli a baleset következményét-oszt’ jónapot!
Ő megtette már a magáét! Nem rajta múllott a Szent Háború sikere!

(Forrás: http://ru.faktxeber.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése