2014. március 9., vasárnap

A judeo-keresztény biblia tudat alatti üzenete: a zsidók fennhatósága a dzsentilek felett

Létezik egy titkos zsidó "papság", ami évezredekre nyúlik vissza. Ez a "papság" sokkal magasabb tudásszinten volt, mint az emberiség többsége. Mikor új közösségek jöttek létre, a papság beférkőzött a vallási is politikai hatalomba, s gondoskodott róla, hogy a fejlett tudást eltávolítsák a társadalomból, és titkos iskoláik, szervezeteik kezébe adják. A Vatikán uralkodó hierarchiája semmi több, csak szervezett bűnözők társasága, akik hihetetlen pusztulást, szenvedést, nyomort és bánatot okoztak az emberiségnek. A katolikus egyház és a keresztény vallás magasabb szintjei tömve vannak zsidókkal, akik eszközkét használják a keresztényeket. A zsidók azok, akik a keresztény egyházakat irányítják, főleg a katolikus Vatikánt, ahonnan a többi keresztény szekta is kifejlődött.

A felsőbb szinteken ismerik a Nap, a numerológia, a tömegelme valódi erejét, a bolygók hatását az emberi viselkedésre, hogyan manipulálják az időt, az energiát; és titkos szervezeteiket arra használják, hogy olyan intézményeket hozzanak létre a nyilvános hadszíntéren, mint a vallások és a politikai pártok, így távolítva el az okkult tudást a körforgásból. Az Inkvizíció az egyik fő példája ennek, aminél már azzal aláírtad saját halálos ítéletedet, ha bármilyen okkult vagy ezoterikus dologról beszéltél.

Hogy tervükhöz maximális hatalmat szerezzenek, a keresztény templomokat Ley-vonalakra építették. A Ley-vonalak olyan területek a Földben, amiknek nagyobb a geomágneses energiájuk. Az emberi test bioelektromosságból áll, és az is működteti. Gondolataink is elektromos impulzusokból állnak. A meditációk által, és energiaközpontjainkon való munkával felerősíthetjük a gondolatainkat, hogy erősebb elektromos kivezetésünk legyen, és ez jobban befolyásolja a környezetünket. Mikor olyasvalaki, akinek birtokában van a megfelelő tudás, felhasználja a Föld energiáját saját, irányított gondolatenergiája mellett, sokkal nagyobb erő fog a gondolatai mögé állni. A Pogány templomokat lerombolták, és helyükre keresztény templomokat építettek. A föld ezen energia-csomópontjaiban speciális rituálékat végeztek. Az emberi/állati áldozatok és hasonló dolgok hihetetlen félelmet keltettek az áldozatban. Ezt az irányított félelem-energiát - amit a befolyásoláshoz használnak - belepumpálták ezekbe a földenergia-örvényekbe. Ez az energia, amit többezerszeresére növeltek, egy bizonyos rezgésállapotot hoz létre a Föld energiamezejében. Ez úgy veszi körbe az egész Földet, mint egy pókháló. Ezért van a kereszténységnek ilyen erős befolyása sokakra. A félelem az a hétbetűs szó, ami az egész világot uralja, és nagyon hatékony.

Ráadásul az érzelmekkel teli hazug prédikációk, valamint a folyton ismételgetett tanítások annyi erővel rendelkeztek, hogy a tervüket sikeresen véghez tudták vinni. A tudatlan gyülekezet energiájának felhasználásával elérhetővé vált egy folyamatos és hatalmas energiaforrás, amit megfelelően irányítva és manipulálva az ellenség a kárhozat felé terelhette az embereket. Az ősi művészeti alkotásokat összehasonlítva a reneszánsz termékeivel, láthatjuk, mekkora befolyása volt a keresztény egyháznak az emberek életére. Nagyon kevés festmény, szobor és más művészeti alkotás van, ami nem a názáretit vagy a szűz ribancot és társait ábrázolja. Ez a zenében is megjelent abban az időben. A nem-keresztény témájú alkotások magukban hordozták az eretnekké kikiáltás veszélyét. Csak maga az ima-energia mennyisége - amit ebbe a hamis intézménybe töltöttek - felülmúl minden képzeletet. Egy ember, aki egyetlen gondolatra koncentrál, gondolatenergiát generál. Képzeld el, mire képes több millió ember.

Sajnos a kapzsiságuk miatt mindez nem volt elég a mocskos idegeneknek és emberi szolgáiknak, akik ezt a pusztító kört alkotják. Háború is kellett nekik. Az emberi energiahozam sokkal nagyobb a hatalmas félelmek idején, mikor az ember a halállal néz farkasszemet, vagy haldoklik. Minél erőszakosabb, annál jobb. Bárki aki ismeri a biblia Ótestamentumát, tisztában van az úgynevezett "Jehova" parancsára vívott háborúkkal. Ez a zsidók uralma a Dzsentilek fölött, és a Dzsentilek kínzása, tömeges lemészárlása, és népirtás! Ezt a beteg perverz mocskot erővel tuszkolták le a Dzsentilek torkán már az első naptól kezdve, megteremtve ezzel egy erős tudatalatti gondolatformát, ami végül életre kelt.

Forrás: exposinghun.heliohost.org

Kapcsolódó:
Keményebb zsidó fellépés a szólásszabadság ellen
Megint felgyújtottak egy svédországi mecsetet
A globális elit terve: közel-keleti unió
Itt az újabb fajmegrontás - Elárasztják Európát
Farkas Flórián: Alanyi jogon adna lakást a munkába álló romáknak a kormány
Kína elismeri a hun-magyar rokonságot

"Ismerje el a nemzet, hogy mi is országalapítók vagyunk"

1 megjegyzés:

  1. még hihető is. de a 'ribanc' azért durva volt! itt akkora utálatot,gyűlöletet érzek,ami kissé alantas egy spirituális emberhez!

    VálaszTörlés