2014. február 28., péntek

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Ne a félelem vezéreljen!


Kedveseim, ne kételkedjetek abban, hogy a reátok zúduló feladatokat képesek lesztek e elvégezni! Mindenre lesz erőtök Krisztusban! Bízzatok abban, hogy amikor cselekednetek kell, megkapjátok hozzá a szükséges erőt. Erőtökön felül nem lesztek megpróbálva, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell megküzdenetek az előttetek álló feladatokkal. Küzdés nélkül nem tudtok előre haladni. Szükségszerű, hogy amikor rátok hárul a legnehezebbnek látszó küzdelem, az fog benneteket megtartani, mert a küzdés közepette nem adjátok fel a reményt, hogy kitartsatok. Aki nem képes megküzdeni a nehézségekkel, az képtelen lesz a túlélésre. Ne feledjétek, soha nem egyedül kell megtenni a lépéseket, hanem mindenben Krisztus lábnyomán kell haladnotok. Tanuljátok meg, hogy ne a félelem vezéreljen titeket, hanem a remény éltessen, és a szeretet vezéreljen.
2014. 02. 09. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/783-ne-a-felelem-vezereljen


Úgy imádkozzatok, hogy általatok megtérjen a világ!


Kedveseim, szívből imádkozzatok, hogy általatok megtérjen a világ! Nyíljatok meg a Szentháromságnak imáitokban azáltal, hogy szíveteket egészen Belé helyezitek. Teljes szívetekből, teljes lelketekből és elmétekből akarjátok, hogy megtérjenek a bűnösök és az igazság ismeretére eljussanak. Vigyázzatok, nemcsak szívből, hanem teljes hittel és odaadással kell imádkoznotok, hogy jöjjön el Isten országa és az Ő királysága. Úgy világítsatok imáitok által, hogy a gonosz lelkek megfutamodjanak! Nemcsak arról a helyről, ahol imádkoztok, hanem azoktól is, akikért imádkoztok. Ha hittel és bizalommal folyamodtok az Úrhoz, megszentül az a hely, ahol tartózkodtok. Rendületlenül és állhatatosan hozzátok meg áldozataitokat és mindazt a sok jót, amit Isten megkezdett bennetek.
2014. 02. 10. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/784-ugy-imadkozzatok-hogy-altalatok-megterjen-a-vilag


Isten kegyelméből bármit megtehettek


Kedveseim, nagyon kapaszkodjatok az isteni gondviselésbe, mert nem is tudjátok mekkora támaszt nyújt nektek. Minden nap minden helyzetben teljesen bízzatok meg Benne, mert neki igenis gondja van rátok. Ne hallgassatok a gonosz lélek semmilyen fondorlataira! Vigyázzatok, nehogy megkísértsen benneteket a kishitűség lelkével, mert azzal azt akarja elérni, hogy ne bízzatok abban, hogy Isten kegyelméből bármit megtehettek. Kicsinységetek láttán, el ne határoljátok magatokat Istentől, nehogy a gonosz ez által korlátozza Isten bennetek való működését. Mert ez megakadályozná bennetek a Szentlélek szabad működését. Legyetek óvatosak és éberek, őrködjetek gondolataitok felett!
2014. 02. 11. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/785-isten-kegyelmebol-barmit-megtehettek


A kegyelem állapotában várjátok a jövendölések beteljesedését!

Kedveseim, engedjétek, hogy beteljesítse Isten mindazt, amit eltervezett veletek! Ne szabjátok meg Neki, hogy mit tegyen, és mit ne tegyen! Abban működjetek közre hatékonyan, amit eltervezett, amit véghez akar vinni tetteitek által. Ne késleltessétek a beteljesedését mindennek, aminek el kell jönnie! A kegyelem állapotában készenlétben várjátok a jövendölések beteljesedését! Maradjatok meg a Szentháromság egységében, akkor nem fognak szétzilálni benneteket a rátok váró megpróbáltatások!
2014. 02. 12. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/791-a-kegyelem-allapotaban-varjatok-a-jovendolesek-beteljesedeset


Szeretetben végzett munka és imádság


Kedveseim, találjátok meg a helyes egyensúlyt hétköznapjaitokban, hogy a munka és az imádság egyformán fontos szerepet töltsön be életetekben. Aki nem dolgozik, keressen lehetőséget, hogy mások felé szolgáljon. Az a fontos, hogy a szeretetben végzett munka és imádság töltse ki az egész napotokat. Ha bármiféle haszontalannak látszó bekúszik napjaitokba, akkor a lelkiismeretvizsgálatkor térjetek ki figyelmesen ezekre, és adjatok alkalmat arra, hogy őszintén megbánjátok.
2014. 02. 16. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/795-szeretetben-vegzett-munka-es-imadsag




Itt és most mi válik lelketek javára?


Kedveseim, olvadjatok eggyé a Szentháromság szeretetében. Ez csak akkor lehetséges, ha engeditek magatokat szeretni általuk. Vigyázzatok, ne az érzések domináljanak a szeretet megnyilvánulásakor, hanem csak az, hogy itt és most mi válik lelketek javára! Mivel kifürkészhetetlenek Isten reátok vonatkozó tervei, ezért a legfontosabb, hogy akarjátok beteljesíteni az isteni szent akaratot életetek minden pillanatában. Győződjetek meg arról, hogy mi az, ami kedves és szent Isten előtt, mert csak az lehet számotokra is hasznos. Szüntelen kérjétek imában:Uram, teljesedjenek be rajtam igéid! Vagyis, amit Te elgondoltál rólam” Ez legyen akaratotok legfőbb mozgatórugója. Bízzatok, mert az Úr mindig a javatokat akarja megvalósítani.
2014. 02. 17. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/796-itt-es-most-mi-valik-lelketek-javara




Ne rejtőzzetek el a feladatok elől!


Kedveseim, keressétek a Szentháromság ösvényeit! Vigyázzatok, ne tévedjetek le róla! A kísértő riogatására ne hallgassatok. Tegyétek minden nap azt, amit elétek tárnak. A feladatokban ne csak a kihívásokat lássátok meg, hanem a szépséget is. Nem biztos, hogy ezt rögtön felismeritek. Mégis, amikor bármit Isten dicsőségére tesztek, abban fel fogjátok tudni fedezni az Ő végtelen gazdagságát. Ne rejtőzzetek el a feladatok elől, mert azokat az Úr adja nektek. Fedezzétek fel benne szent akaratát, akkor sokkal könnyebben megértitek veletek való tervét. Maradjatok meg ebben a törekvésetekben és hagyjátok magatokat vezetni a Szentlélek által!
2014. 02. 18. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/792-ne-rejtozzetek-el-a-feladatok-elol

Egyszerre több felé figyelni


Kedveseim, minden pillanatban álljatok készenlétben arra, hogy válaszoljatok a Szentlélek indításaira. Ezt már oly sokszor elmondtam nektek, de talán nem veszitek olyan komolyan, amennyire erre figyelnetek kellene. Azért fontos, hogy a Szentlélek útmutatását figyelembe vegyétek, mert azok újabb és újabb helyzeteket tárnak elétek. Ezért, ha valamelyik láncszem kimarad a rendszerből, egy idő után nem fog tudni összeállni bennetek a kép, illetve az a mű, amelyet rátok bíztak az égiek. Ugyanúgy nemcsak magatokra kell figyelnetek, hanem másokra is, akikkel együttműködtök. Ezek olyan kegyelmek, amelyeket ha megtanultok jól alkalmazni, a hasznotokra válnak.
2014. 02. 20. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/797-egyszerre-tobb-fele-figyelni



Készüljetek és ne féljetek!

Kedveseim, készüljetek, és ne féljetek, mert a keresztény hivatásotokat remény kell, hogy eltöltse. Kérjétek a kegyelmet és szerezzetek jártasságot a hitben, hogy képesek legyetek felnövekedni az alázatban gyökerező isteni szeretetre. Ne gondoljátok, hogy aki meghívott benneteket, majd magatokra hagy. Ő gondoskodik rólatok és nem engedi, hogy erőtökön felül érjen benneteket a kísértés. Övezzétek fel derekatokat és tanulmányozzátok a Szentírást olyan közösségben, ahol tisztán tanítják az Úr evangéliumát. Imádkozzatok tanítóitokért, hogy ne tudjon a sátán rést találni bennük. Imádkozzatok, hogy fedhetetlen és kifogástalan életet éljenek azok, akik vezetik lelketeket. Nagy szükség van rájuk, hogy Isten kegyelme átjöjjön rajtuk keresztül.
2014. 02. 24. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/801-keszuljetek-es-ne-feljetek


A Szentháromság szeretetegységében

Kedveseim, a Szentháromság szeretet-egysége éledjen fel szívetekben. Nem szükséges, hogy ezt érzelmi szinten éljétek meg. Szeretetben lenni és maradni a Szentháromságban azt jelenti, hogy élvezitek azt a békességet, amit rátok árasztanak. Bármi megpróbáltatás érjen benneteket, nem billent ki egyensúlyotokból, mert mindenben ráhagyatkoztok, és engeditek, hogy kegyelmeivel teljesen átjárjon és betöltsön. Ezt az ajándékot nem veheti el senki, ha ti is kitartotok benne. Bővelkedjetek, hogy még többet kapjatok annak a Jézus Krisztusnak érdemei által, aki kiengesztelte értetek az Atyát.
2014. 02. 27. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/802-a-szentharomsag-szeretetegysegeben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése