2014. január 27., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az a terv, hogy eltöröljék minden nyomomat, elkezdődött

2014. január 26. vasárnap, 15:00
Drága szeretett leányom, soha ne engedd, hogy azok véleménye, akik keserűséggel a szívükben ellenzik ezt a Munkát, megingasson téged a lelkekért vállalt Küldetésemben.
Mit számít az, ha elutasítanak téged és az Én szeretett, hűséges lelkeimet, akik nem hajlandók eltérni Isten Igéjétől? Mit számít az, ha megvetéssel illetnek-e vagy sem benneteket? Emberi véleményüknek, melyek tagadják az Igét, semmi jelentősége sincs az Örök Üdvösségre való törekvésetekben. Amikor ti dicsőítetek Engem és tisztelitek Szent Szavamat, minden oldalról támadni fognak benneteket, hogy hátat fordítsatok Nekem.
Így tehát sokan el fogják utasítani ezt a Küldetést addig, amíg a szörnyű igazság rájuk nem virrad, amikor tanúi lesznek azoknak az istenkáromlásoknak, amelyek a hamis próféta szájából fognak ömleni. Amikor valaki, aki megcáfolja a Szentháromság Létezését, a főpapi ruhát merészeli viselni Egyházam fedele alatt, és megpróbál meggyőzni benneteket arról, hogy amit eddig igaznak ismertetek, az többé már nem áll, akkor tudni fogjátok, hogy a gonosz lélek elnyelte Egyházam belsejét.
Amikor új ideológiákkal, tanokkal vagytok körülvéve, és azt mondják nektek, hogy a mai emberiség megköveteli ezeket a változásokat, akkor ez lesz az az idő, amikor Isten Kívánságaira már nem válaszolnak. Ehelyett, amikor a mesterséges tanok – tele hibákkal és hiányosságokkal – azt nyilatkozzák, hogy a bűn többé már nem bűn, akkor közel lesz Számomra az idő, hogy elpusztítsam ellenségeimet, amint az meg volt jövendölve.
Közületek még sokan mások is fel fognak ébredni az Igazságra és a szörnyű gyalázatra, amelyet Nekem, Jézus Krisztusnak fognak szánni földi Egyházamban. Ezek a hűséges szolgák fel fogják ismerni a gonoszságot, s aztán közülük sokan el fognak menekülni. De amikor eljön az idő, és választás elé kerültök, sajnos sokan el fognak hagyni Engem, és részt fognak venni a pogány gyakorlatokban.
Az a terv, hogy eltöröljék minden nyomomat, elkezdődött.
Szavam Igazságát alkotmányaitokból, iskoláitokból el fogják űzni, míg végül a Saját Egyházamban is meg fogják azt szüntetni. Azok közületek, akik azt gondolják, hogy ez soha nem történhet meg – hogy Isten soha nem engedélyezné ezeket a dolgokat -, tévednek. Ezek a kegyetlenségek engedélyezve lettek az ember végső megtisztulásának a folyamatában, Második Eljövetelem előtt. Ha nem maradtok éberek, független attól, hogy mennyire szerettek Engem, akkor egy sor olyan szertartásba fognak vezetni benneteket, amelyek nem Istent fogják tisztelni. Ha ők nem tiszteltek Engem, akkor meg kell kérdeznetek magatoktól: miért van ez? Miért történtek ezek a változások, és miért ilyen hirtelen? A válasz: az idő – mert már csak kevés maradt.
A lelkek megnyeréséért folytatott verseny mindkét oldalon egy heves csatába fog torkolni. Az egyik oldal arról fog meggyőzni benneteket, hogy az aljas gyakorlatok javára, amelyek a Sátánt fogják bálványozni, elutasítsátok Isten Igéjét. Annyira ravaszul fogják előadni érvelésüket, hogy még azokat is el fogják bolondítani, akik jól ismerik Szavamat, csakhogy eltávolítsanak Engem Egyházamból. A másik oldal a hűsége miatt fog szenvedni, és nem csupán csak ezekért az Üzenetekért, hanem Isten Igaz Igéjéért, amely Atyám Könyvében adatott a világ számára.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése