2013. december 21., szombat

Fiatalok szórakozásáról a maga valóságában

Munkatársaink Budapesten kérdeztek fiatalokat szórakozási szokásaikról, az itt leírtakat a puszta valójukban, az elhangzottak alapján vetjük papírra, árnyalatok, azaz túlzás nélkül. Gyengébb idegzetű olvasóink ne fáradjanak az alábbi sorok böngészésével.
Eljön a péntek délután, másnap nincs iskola, ilyenkor a fiatalság megélénkül és szórakozni indul. A szokásosnak nevezhető diszkók és klubok már némelyiküknek kevésnek bizonyulnak, ezért úgynevezett magán partikra indul. Elmondták,hogy a kábítószer nagyon fontos kelléke ezeknek az összejöveteleknek, de biszexuális orgiák is jellemzőek. Többen azt vallják, ők nem homoszexuálisok, de a társaság szelleme és bizonyítani akarás legyőzte gátlásaikat. Persze nem magukról beszéltek, hanem ismerőseikről, osztálytársaikról. Csak néhányuk vallja be. Az önfeledt tivornya néha erőszakos fordulatot vesz. Ilyenkor szinte nemi erőszakba torkollik a téboly, aminek irányítói a narkotikumok és legálisan vásárolható, kábító hatású szexuális ajzószerek. Az elferdülés nem ismer határokat, megemlítették, hogy jelen vannak a szuicid hajlamok is, mint az ingerek felszöktetésére szolgáló belső hazug hang. Itt az öncsonkítás, erek felvágása és hasonló elképesztő dolgok. A történetek gyomorforgató valósága itt nem ér véget. Elmesélték, hogy szódásüveggel végeznek beöntéseket, férfi nemiszervekbe dugdosnak tárgyakat. Persze egymásnak és ezt mindenki vállalja, sőt nevetve meséli.
A lányokat szexuális tárgyként kezelik, nincsenek hagyományos értelmezésű párkapcsolatok. Mindenki intim kapcsolatba kerül mindenkivel, nemétől függetlenül ezeken a perverz orgiákon. Levonhatjuk a tapasztalatot, azt sem tudja a többség, mi a helyes vagy mi a helytelen. Beszélnek arról is, hogy a budapesti pincerendszerekben valós boszorkány orgiák is folynak. Megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk a fiatalok történeteit, de elmondták, hogy úgynevezett "gyilok klubok" is vannak, ahol pénzért minden állatias vágy kielégíthető. A rengeteg eltűnt és soha elő nem került gyermek megerősítheti ezt, de mi azért bízunk benne, hogy ezek a történetek csak a meglódult, ifjú fantázia termékei és a torz hollywoodi filmipar keserű hatásai. Hallottunk történeteket vérükért meggyilkolt fiatal lányokról, amik inkább egy horrorisztikus elemeket tartalmazó rémregénybe illenek. Mindenesetre bármennyire is tűnnek történeteik apokaliptikusnak, mi is láthatjuk a fiatal generációk eltévedt életét, irányt vesztett, borzalmas ámokfutását. Elmondták, hogy a pincerendszerben folyó sátáni szeánszokon médiából ismert alakok is fellelhetőek, ezeket a történeteket a biztonsági személyzettől tudják. Nem tudjuk, ezek mennyire hitelt érdemlő állítások, de az is bizonyos, hogy többen, egymástól független fiatalok is beszéltek nekünk ezekről.
A szeánszokon jelen van a sátán (illetve az azt megszemélyesítő figura), aki ül a trónon, kinek gyönyörködtetésére egymást alázzák meg a hívek, levizeléssel, fajtalankodással. Ezek csúcspontja az állítólagos véráldozat. Belegondolni is rémületes, hogy egyáltalán ilyen ocsmányságok szárnyra kaphatnak és terjedhetnek gyermekeink körében. Mert ha az állítólagos boszorkányrítusok nem igazak, miért beszélnek róla szinte teljes közönnyel? Átlépte ez már az ingerküszöbüket, nem zavarja meg őket már ez sem. Ez pedig szomorú. A találomra megkérdezettek egyébként középosztályból, de inkább a társadalom magasabb kasztjából kerültek ki, legalábbis ránézésre. Az eltévelyedettek, akikről megfeledkeztek, illetve nevelték őket ilyen kozmopolita véglénnyé. Csak remélni tudjuk, hogy ezek a történetek erősen felnagyítva jutottak el hozzánk és azért nem ilyen szörnyű a helyzet. Mindenesetre van jónéhány óvatosságra intő jel. A liberális-demokrata dögvész okozta betegek száma egyre nő, sokak egyenesen betegen születnek. Egyfajta megerősítést kapunk arra nézve is, hogy bátran kimondhatjuk: a jelenkori, emberellenes, torz képződménynek, amit a liberalizmus koronáz meg, pusztulnia kell!
Hadnagy Ármin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése