2013. december 27., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A világ megmentésére vonatkozó terveim elkészültek, és Én egy lelket sem fogok egykönnyen elengedni


2013. december 26. csütörtök, 14:20
Drága szeretett leányom, az a Vágyam, hogy mindnyájatoknak vigaszt nyújtsak ebben az időben. A világ megmentésére vonatkozó terveim elkészültek, és Én egy lelket sem fogok egykönnyen elengedni. Isten minden egyes gyermeke képes szeretni – még azok is, akik eltávolodtak Istentől. Minden lélek a Szeretet Ajándékával született – Isten Ajándékával, aki bennük lakozik, még akkor is, ha nem ismerik fel Őt.
A Szeretet egy olyan tulajdonság, amelyet a Sátán gyűlöl, mert Isten a Szeretet. Mindenki, aki egy másik embert szeret, örömet érez a szívében. A Szeretet a legtermészetesebb érzés, és pontosan a szeretet az, ami égve tartja Isten Fényét a sötét világban. A Sátán fel fog használni minden alkalmat, hogy támadja a szeretetet. Ő, akiktől csak tudja, el fogja ragadni a szeretetet, és sok más gonosz helyettesítővel fogja azt felcserélni. Amikor a Házasság Szentségét támadja, akkor meggyengíti a szeretetet minden egybekelt között, amíg ott már csak gyűlölet marad. Baráti kapcsolatokat fog tönkre tenni.
Megosztottságot, bizalmatlanságot és gyűlöletet fog okozni, amikor – és ahol csak tud. Ő az oka a gyilkosságoknak, az emberek közötti erőszaknak, a zsarnoki cselekedeteknek, a kínzásoknak és a háborúnak. Amikor a Sátán megtámadja a szeretet természetes törvényét, amit Atyám alkotott, akkor szörnyű gyötrelembe viszi az embert. Amíg a szeretet hiányzik az életükből, nem fognak békére lelni. Ahol nincs szeretet, ott hiányozni fog a mások iránti bizalom is, és ha egy ember lelkében gyűlölet van, akkor rettenetes kegyetlenséggel fog bánni másokkal.
A gyűlölet soha nem jöhet Istentől. A gyűlölet az ördögtől származik. Aki gyűlöl, az utánozza a Sátánnal együtt járó tulajdonságokat. Mivel utánozza a Sátánt, ezért az ember gyakran fogja a gyűlöletet édes és ravasz álarc mögé rejteni. Gyakran megtörténik, hogy amikor valaki gyűlöli a másikat, – azért hogy megtévessze őket – azt mondja, hogy ő csupán szeretetből beszél, s közben kárt okoz neki. Az az ember, aki gyűlöl, akárcsak a Sátán, nagyon elővigyázatos, nehogy felfedje a gyűlöletét. Sokan azt fogják mondani, hogy ők jóhiszeműen jártak el, mert szükség van a becsületességre. Azonban a gyűlöletből fakadó cselekedet nem hozhat jó gyümölcsöt, mert akárcsak a romlott hús, romlást fog hozni és aztán a lélek halálát.
A Szeretet minden, ami számít a Szememben. Biztosak lehettek abban, hogy mindazok, akik tele vannak szeretettel – egymás és Isten iránt -, azok már a kegyeimben vannak. Azoknak, akik Isten kegyeit élvezik, nagy Irgalmasságot fogok mutatni. Azok, akiknek a lelkében gyűlölet van, nem fognak Irgalmasságban részesülni, hacsak előbb meg nem váltják önmagukat a Szememben. Nem szabad elfelednetek, hogy a gyűlölet a maga mindenféle formájában, különösképpen, ha azt az Én Nevemben gyakorolják, csak lelki sivárságot fog hozni.
Az Én Szeretetem sokkal nagyobb, mint azt bárki érezni képes. Az meghaladja felfogóképességeteket. Irántatok való Szeretetem nagyságának és mélységének köszönhetően, el foglak tölteni mindnyájatokat Szentlelkemmel. Szeretetem elő fogja hozni szívetekben a szeretetet, független attól, hogy az mennyire csekély az adott lélekben. Ezért, kérem, hogy ne adjátok fel soha a reményt, mely szerint Én üdvösséget hozok az egész világ számára, mert a Türelmem végtelen és a Szeretetem örökkévaló.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése