2013. május 10., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Leghőbb Vágyam az, hogy a fiatalok lelkét keressétek


2013. május 9. csütörtök, 22.45
Szeretett leányom, örökké tartó a Szeretetem azon – bármilyen nemzetiségű, bőrszínű vagy felekezetű – fiatalok iránt, akik nem ismernek el Engem. Mély bánatot Érzek ezen kicsiny Lelkeim miatt. Imádkozni kell értük, különösen most. Habozás nélkül Irgalmamba fogadom őket, ha ezen Imahadjárati Ima által kértek Engem.
Imahadjárat (106) Irgalom azon fiatalok számára, akik nem ismerik el Istent
„Drága Jézus, vedd Védelmed alá Isten azon gyermekeinek lelkét, akik nem ismernek Téged, akik nem ismerik el Szeretetedet, és akik nem fogadják el Ígéretedet.
Áraszd ki Kegyelmedet, a megtérés kegyelmét, és adj nekik örök életet.
Légy irgalmas mindazokhoz, akik nem hisznek Jelenlétedben, és akik nem törekednek a bűneikért való bűnbánatra. Ámen.”
Szeretett Maradék Hadseregem, leghőbb Vágyam az, hogy a fiatalok, az agnosztikusok, és azok lelkét keressétek, akik nem hisznek Istenben. Ők élvezzenek elsőbbséget számotokra. Kérlek benneteket, hogy vonjatok minden nemzetet, minden hitfelekezetet, minden bőrszínt és minden vallást Védelmem alá. Amikor ilyen lelkeket hoztok Elém, Én nagy Ajándékokat adok majd számukra, és megígérem üdvösségüket.
Fontos, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül azokat, akiket nem érdekel saját üdvösségük. Ők az elveszett lelkek, akik után Epekedem, és követni fogom őket minden szegletbe, minden zugba és minden országba, amíg Királyságomba nem tudom vonni őket.
Ne feledjétek ezt a kérést. Ne feledjétek, Óhajom az, hogy elérjem azokat, akik nem ismernek Engem, és azokat, akik nem akarnak ismerni Engem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése