2013. április 11., csütörtök

Nagyfalui üzenet 2013. április

A SZŰZANYA MEGJELENÉSÉRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE-ÁPRILIS

"Boldog vagy, mert hitted, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott Neked!" (Lk.1,45)
A Szentírásból elmélkedjük át a megtértek történeteit (Zákeus, Magdolna, jobb lator, tékozló fiú, házasságtörő asszony, Lévi,Saul,stb.)
Havi mottó:"Jobban örülnek a Menyben egy megtérő bűnösnek, mint kilencvenkilenc igaznak!!!"
Havi imaszándék:Adjunk hálát megtérésünkért! Engeszteljünk a bűnösök megtéréséért!
Konkrét feladatunk: Olvassuk el újra és terjesszük B. M. Éva asszony "Örömöm titka" című könyvének első kötetét!


                 Szűz Mária üzenete 2013. áprilisában

" Szeretett engesztelő gyermekeim!!!

Ebben a hónapban, amikor az Isteni Irgalmasságot megünneplitek, a bűnbánat szentségéhez való viszonyulásotokról szeretnék beszélni!

Feltámadt,Irgalmas Szent Fiam kérése az, hogy amikor bűnbe estek,azonnal tartsatok bűnbánatot. Gondoljatok arra, mi lenne veletek, ha a bűn elkövetése után hirtelen meghalnátok?

Mit mond erre a gonosz lélek a lelketek mélyén, akire sajnos, nagyon sokan hallgatnak?

.Nem kell Isten Szavát komolyan venni! Ne végezzétek el szentgyónásotokat, úgyis újra bűnbe fogtok esni! Ezért nincs értelme a bűnbánatotoknak.

.Ha nyugodt, kényelmes életet akartok élni: ne küzdjetek, ne harcoljatok a bűneitek ellen! Az állandó küzdelem a bűneitek ellen sok erőfeszítésbe kerül. Kár harcolni a bűn ellen, amit úgyse tudtok legyőzni.

.Azt is elhiteti sokakkal a gonosz lélek: Isten,az elkövetett bűneitek miatt nem szeret titeket és nem bocsát meg nektek! Ezáltal kiváltja a lelketekben a haragot, a gyűlöletet Isten iránt.
.Vannak olyan emberek, akikkel a gonosz, azt hiteti el, hogy a papnak, nincs bűnbocsátó hatalma. Ember, ilyen hatalommal nem rendelkezhet! Sajnos a gonosz sugallatait hajlamosabbak vagytok elhinni,mint Isten üzenetét.
.Sok embernek azt súgja a gonosz, hogy ne higgyék el azt,hogy a bűn rossz számukra, és ezt csak a papok találták ki.Meg akarja győzni őket,hogy érezzék jól magukat a bűneikben.
.Vannak olyan emberek, akiknek a gőgjüket érinti meg a gonosz lélek. Ti, akik nagy emberek vagytok, csak nem térdeltek le,egy bűnös pap előtt! Ne engedjétek meg senkinek, hogy beleszóljon az életetekbe,szabadságotokba! Ez a megalázkodás nem méltó hozzátok!
.Sok embernél a gonosz lélek elveszi a bűntudatot!Azt mondja:" A káromlás az nem bűn, csupán feszültségeteknek a levezetése! A bűnös együttélés, házasságkötés nélkül, az sem bűn, hiszen, ez a divat és mindenki ezt teszi.A házasságtörés sem bűn,hanem változatosság, amelyre szükségetek van. A haragtartásotok sem bűn,hiszen a megbántást a másik kezdeményezte! A részegeskedés sem bűn,mert ezáltal,felszabadultok sok-sok gondotok alól! A lopás sem bűn,hiszen,szerintetek mindenkinek ott kell megélnie, ahol dolgozik.Nektek, a lopott dolgokra szükségetek van! A kérdés az,ha titeket lopnának meg,ugyanúgy beszélnétek? Az abortusz sem bűn,hiszen a magzat, még nem kész gyermek, ezért, ha szükséges megtehetitek! A vasár-és ünnepnapi misemulasztás sem bűn, hiszen a komoly, heti munka után szükségetek van a pihenésre, kirándulásra.Az eutanázia sem bűn, ugyanis, ha valakiből már nincs hasznotok, nyugodtan  küldhetitek a túlvilágra."
. Nem sorom tovább. Ti vizsgáljátok meg azt, hogy még mi mindent súg nektek a gonosz lélek, csak azért, hogy ne tartsatok bűnbánatot, ne engedelmeskedjetek Istennek és ne jussatok el a lelki békére, üdvösségre!



Mit mond nektek feltámadt Szent Fiam, Aki az Irgalmasság Királya és Forrása?
.Arra kér titeket, hogy ne hallgassatok a gonosz lélekre, mert az a kárhozatba, az örök boldogtalanságba akar vinni titeket.
.Végezzétek el mindannyian a szentgyónásotokat, az Irgalmasság Vasárnapjára, hogy minden bűnötök után járó tartozásotokat elengedhesse. Higgyétek el azt, hogy pap fiaimnak, van feloldozási hatalmuk,amelyet Szent Fiamtól kaptak a felszentelő püspökük által.
.Higgyétek el, érdemes küzdeni, harcolni a bűneitek ellen. Ezt, ha minden nap megteszitek, ráléptek
az öröm, a boldogság, az üdvösség útjára.
.Soha ne felejtsétek el azt, hogy titeket szeret az Isten, kivéve a bűneiteket. Ezt azzal bizonyította be, hogy az utolsó csepp vérét is feláldozta értetek.
.Amikor kételkedtek Szent Fiam isteni megbocsátásában,akkor gondoljatok: a tékozló fiú történetére, a jobb latorra, a házasságtörő asszonyra,, Saul megtérésére, akiből Szent Pál lett.
.Tudnotok kell azt, hogy nem a természeti csapások a legnagyobb tragédiák a világotokban, hanem a bűneitek, amelyektől nem akartok megszabadulni. Ezek hozzák a legnagyobb tragédiákat maguk után.
.El kell jussatok odáig, hogy kimondjátok a sötétségre azt, hogy sötétség, a bűnre azt, hogy bűn és a világosságra azt, hogy világosság. Ne engedjétek,hogy a hazugság atyja, ezt bennetek összekeverje, mondván: "a világosság az sötétség,a sötétség pedig világosság."
.Befejezésül mondom, Irgalmas Szent Fiam azt kéri tőletek, hogy bármikor bűnbe estek, azonnal tartsatok bűnbánatot. A gonosz lélek pedig azt sugallja, hogy erre nincs szükségetek. Örök életetekbe vágó kérdés számotokra, vajon, kire hallgattok?
Most, a Szentháromság általam áld meg titeket az állandó bűnbánat lelkületével!!!

          Házi feladat áprilisra

GYÓNJUNK,ÁLDOZZUNK,IMÁDKOZZUNK A PÁPA SZÁNDÉKÁRA, HOGY TELJES BÚCSÚBAN

              RÉSZESÜLJÜNK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése