2013. március 16., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az Üdvösség Anyja: Imádkozzátok Rózsafüzéremet mindazokért, akik Rómában kormányoznak

 

2013. március 15. péntek 22:30
Drága gyermekem, ez a nagy szomorúság ideje, nemcsak a te számodra, hanem azok számára is, akik Fiamat szeretik.
Arra kell buzdítanom benneteket, drága gyermekek, hogy – Fiam kedvéért – maradjatok erősek és hűek Isten Szent Szavához. Ő, az Én szeretett Fiam, aki lelki gyötrelmében lehorgasztja a Fejét, amint nézi azt a borzalmat, ahogyan Egyháza összeomlik előtte.
Kérlek benneteket, imádkozzatok a reményért és mondjátok Szent Rózsafüzéremet mindazokért, akik Rómában kormányoznak. Nektek imádkoznotok kell mindazokért, akik igazgatják a Katolikus Egyházat. Kérlek, foglaljátok imáitokba azt az embert is, aki Péter Székében ül, mert neki nagy szüksége van imáitokra.
Imádkozzatok, hogy elfogadja Fiam Kereszthalálának Igazságát, és hogy megnyissa szívét Fiam irgalmának kérésére Isten minden gyermeke számára.
Független attól, hogy mennyire nehezek ezek az idők a Katolikus Egyház számára, a gonosz nem tud és nem is fog diadalmaskodni Isten Hatalmával szemben.
Az Én szerepem, mint Minden Kegyelem Közvetítője hamarosan megvalósul, és mint arra kiválasztott, hogy a napsugarakba öltözött (*) asszony legyek, eljött az idő, hogy segítsek Fiamnak az üdvösség végső tervében.
Én Isten minden gyermekét szeretem, beleértve azokat is, akik Neki nagy szégyent és fájdalmat okoznak. Imádkozzatok, hogy imáim, melyeket a ti nevetekben adok át és mutatok be Fiamnak, segíthessenek a szenvedés enyhítésében, ami a Katolikus Egyházban vár rátok.
Szeretetem – mint Isten minden gyermekének Anyja – mindent körülvesz, és sohasem fogok meghátrálni azon igyekezetemben, hogy reményt hozzak nektek, drága gyermekek.
Imáitok a Mennyben meghallgatásra fognak találni, és nektek sohasem szabad feladnotok a reményt, mert Fiam Irgalmassága nagyobb, mint ahogy azt ti ismernétek.
Isten Szeretete Mindenható. Kérjetek, és nagy áldásban lesz részetek, mivel az Úr Nagy Napjára vonatkozó előkészületek befejeződtek.
Várjátok türelemmel, szeretettel és bizalommal, mert mindezek a megpróbáltatások hamarosan megtörténnek, és aztán az új Ég és Föld eggyé fog olvadni. Ez minden, amivel törődnötök kell: a lelketek és azok lelkének felkészítése, akiknek a legnagyobb szükségük van imáitokra. Csak ily módon lesztek képesek elfogadni Isten Világosságát, és belépni az új Paradicsomba a Földön.
Legyetek békében, és összpontosítsatok kizárólag Fiamra és az Ő egyedülálló óhajára, hogy minden teremtett lény lelkét megmenthesse.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja
(*) Jelenések Könyve 12, 1-2: Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony öltözete a Nap, lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból álló korona. Áldott állapotban volt, gyötrelmében és szülési fájdalmában kiáltozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése