2012. július 14., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások, de az ima enyhítheti a büntetést
2012. július 13., péntek, 16:25
Drága szeretett leányom, fontos, hogy Követőim ismerjék az események sorozatát, mert ennek megértése által olyan tudással lesznek megerősítve, mely képessé teszi őket arra, hogy segíteni tudjanak a büntetések enyhítésében.
A Nagyfigyelmeztetés, mint Örök Atyám utolsó mentsvára következik be, annak érdekében, hogy az emberiség szíve elmerüljön Isten fényében, az Igazság fényében.
E fény nélkül a legtöbb ember a Pokol tűzébe lenne vetve, mert nem lennének méltók Atyám Királyságára.
Ez a Nagy Irgalmasság Isteni Cselekedete azért, hogy a gonosztól elszakítsa Isten minden gyermekét, és hogy bevigye őket jogos örökségükbe.
Mivel a Földet nagy sötétség borítja be ebben az időben, ahol Isten fénye csak pislákol, erre az Isteni Cselekedetre szükség van.  
Ez az esemény el fogja választani a jókat azoktól, akik a bűnben fulladoznak, de akik mégis makacsul ragaszkodnak a Fenevadhoz, és minden olyan dicsőséghez, amit ő ezen a Földön beígért nekik.  Az ilyen szegény lelkek számára ez egy időpocsékolás, mert nekik tudniuk kell, hogy számukra az idő rövid a Földön. 
A Földet egy Új Paradicsom fogja felváltani, amelybe meg lesz tagadva tőlük a belépés, ha visszautasítják Szeretetem és Irgalmasságom Cselekedetét
Sokan fognak a sötétben maradni. Sokan azonnal meg fognak térni. Ha az emberiség nagy része bűnbánatot tart, akkor a Nagy Szorongattatás nem lesz olyan nehéz.
A Világháborúnak nem lesz ugyanaz a hatása, ha az emberek többsége a Nagyfigyelmeztetés után bűnbánatot fog tartani.
A világháború után az éhínség fog bekövetkezni, azt követően pedig a csapások. De még az ima enyhítheti a büntetést.
Olyan erővel imádkozzatok, hogy a háború, és az azt követő büntetés enyhíthető és elkerülhető lehessen. Egyedül csak az emberiség hite és az Irántam, az Isteni Megváltójuk iránti hűsége képes ezt valóra váltani.
Leányom, nem Én, nem Jézusod az, aki ezt a rettenetes szomorúságot fogja hozni. Ezt az ember gonosz bűnei okozzák majd, akinek kielégíthetetlen a hatalomvágya, és az ellenőrzés vágya a pénz és a világ fölött, mert a saját hasznát keresi.
Bár Követőim közül sokan türelmesen és lelkesen fogják várni Második Eljövetelemet, egyre nagyobb zűrzavar lesz.
Sokan lépnek fel majd olyanok, akik magukról azt fogják állítani, hogy Én lennék az, a Messiás, és becsapják az embereket.
Emlékezzetek arra, amit mondtam nektek, úgy fogok visszatérni a Földre, ahogyan elhagytam azt, amikor a felhőkön felemelkedtem.
Hagyjatok figyelmen kívül mindenkit, aki azt állítja, hogy testileg Én vagyok, mert ez nem fog megtörténni.
Követőim erősek lesznek Irántam való szeretetük miatt, és nekik egyetlen vágyra kell összpontosítaniuk, mert ha az beteljesedik, akkor az Számomra örömet és vigaszt fog hozni. Az lesz a lelkek megmentésének Küldetése, minden lélek megmentésének, mielőtt újra visszajövök.
Ne feledjétek, hogy az Irántam való hűség az üdvösség kulcsa lesz, és a jövő világa, amelynek sohasem lesz vége, mert ez lesz az Új Paradicsom, mely mindnyájatok számára az örök életet ajánlja fel.
Szeretett Jézusotok


Most tehát meg kell értened, hogy miért különbözöl a többi látnoktól.  Ez azért van így, mert te a végidők prófétája vagy.
2012. július 13., péntek, 23:05
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy a próféták szerepe különbözik a látnokok szerepétől.
Egy látnok mindig kitaszított, elszigetelt lesz, gyűlölni fogják, és félelmetesnek tartják.
Egy próféta mindig egyedül fog dolgozni, mintha egy pusztába cselekedne. Az Isten Hangja lesz az egyetlen gyümölcs a kietlen pusztában.
Leányom, amikor egyedül és elhagyatottnak érzed magad, akkor tudod, hogy a múltban hogyan érezték magukat a próféták.  Sok próféta érezte már az eléjük helyezett feladat súlyát.  
A legtöbben tudták közülük, hogy ők nem méltók Isten szent Igéjének közlésére, de elfogadták az Égből jövő Isteni felszólítást, mert ezért küldték őket.
Mivel őket a világba küldték, ösztönösen tudták, hogy mi a kötelességük, amelyet teljesíteniük kellett, mégsem volt könnyű.
Minden kimondott szót az arcukba vágtak vissza.
A zsinagógákban minden szót szétszedtek, pedig a templomokat azért építették, hogy Istent imádják. Sokakat a saját népe űzött el, és nem térhettek vissza a szülőhelyükre. 
Sokan nomádok lettek, és nem találtak soha egy olyan helyet, ahol szívesen fogadták volna őket, ahogyan az elveszett fiút. Ehelyett dolgoztak, egyedül éltek és maradtak, anélkül, hogy bárkihez is fordulhattak volna.
A szívükben mégis tudták, hogy őket Isten vezeti, és nem éreztek félelmet, mivel Isten Hangjával beszéltek.
A kegyelmek, amelyeket nekik adtak, lehetővé tette számukra, hogy erősek legyenek. Sohasem tétováztak, hogy átadják Isten népének a figyelmeztetéseket, a próféciákat és Isten Igéjét.
Ők nem törődtek azzal, hogy kinevették őket, mert tudták, hogy Isten Igazsága nem más, mint az élet tápláléka.
Az Igazság nélkül Isten gyermekeinek nem lettek volna lehetőségeik, hogy felismerjék a megjövendölt próféciákat. Arra sem lettek volna képesek, hogy elfogadják Istennek, az emberiség javára adott törvényeit.
Elutasítva, kigúnyolva, félre állítva, és különcnek tartva, akárcsak Engem is az Én időmben a Földön, mégis átadták Isten Igéjét. Az ő szavaik örökre élni fognak. Ezek sohasem halnak meg, mert ők az Úr, a Legmagasságosabb Isten Igéjét beszélték.
És ez így lesz veled is. Egyedül fogsz maradni, mint a hang a pusztában.
Téged figyelmen kívül fognak hagyni sok helyen földi Egyházamban.
A különbség ezúttal az, hogy ezek a próféciák még a te életed során fognak kibontakozni, és az Igazság ennek a generációnak lesz bebizonyítva.
Ők akkor fognak hinni, amikor majd a Nagyfigyelmeztetés bizonyítékáról tanúskodnak.
A Pecsétek Próféciái, amint Én feltöröm azokat, és tartalmukat feltárom előttetek, szintén bizonyítani fogják, hogy Én általad, a hetedik angyalon, a hetedik hírnökön keresztül beszélek a világhoz.
Meg fognak hallgatni téged, mégis arra sürgetlek, hogy maradj csendben, és ne magyarázkodj azoknak, akik megkérdőjeleznek, vagy provokálnak téged.
Te még nem érted ezeknek az üzeneteknek az értelmét. Idővel meg fogod majd érteni. Addig is, nincs felhatalmazásod arra, hogy megvéd Szavamat.
Minden kísérletet megtesznek majd, rászedve téged, hogy válaszolj, abban a reményben, hogy tudatlanságod miatt hibát fogsz elkövetni. Tehát neked csendben, elszigetelten és ismeretlennek kell maradnod, amíg utasítást nem adok neked.
Most tehát meg kell értened, hogy miért különbözöl a többi látnoktól. Ez azért van így, mert te a végidők prófétája vagy.
Ezt a Küldetést, a Mennyország védelmezi, és nem lehet megsemmisíteni.
Menj békével és megértéssel, leányom.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése