2012. március 29., csütörtök

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. március 28. Szentségimádáson Jézus:
“Drága kislányom! Az idő rövid. A Nagyfigyelmeztetés után minden a helyére kerül. Mindenki fel
fogja ismerni, hogy hol a helye. Aki megtér, az az Én akaratomat fogja teljesíteni. Aki nem, az még megátalkodottabb lesz. Sokan meg fognak halni. De aki csak egyszer mondja ki hittel a Nevemet, és a segítségemet kéri, az nem vész el. Nagy az Én irgalmam a szerencsétlen bűnösök iránt. Sokan mennek a tisztítótűzbe, ami az Én irgalmam helye. Ha ez nem lenne, elkárhoznának. Készüljetek a Nagyfigyelmeztetésre! Éljetek életszentségben, tegyétek a jót, és most még többet imádkozzatok! Minden percet használjatok ki! A mulasztás nagy bűn. Az áldozatokat és a szenvedéseket fogadjátok, és viseljétek el türelemmel! Az Én kínszenvedéseim örök érdemeivel egyesítve ajánljátok fel Nekem, égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által. Ezzel rengeteg lelket mentetek meg a pokol tüzétől. Ha így készültök, akkor nagyon boldogok lesztek a Nagyfigyelmeztetéskor. Látni fogtok Engem, és örülni fogtok, mert mosolyogni fogok rátok, és megköszönöm minden imátokat, áldozatotokat és szenvedéseteket. Odaát a mennyben pedig nagyon meg foglak jutalmazni érte. Tudjátok olyan lesz ez, mint az iskolás gyermeknek a vizsga. Az a gyermek, aki megtanulta a leckét, jó jegyet kap. Igyekezzetek megfelelni elvárásaimnak, és akkor megjutalmazlak benneteket!
Jaj, a bűnösöknek! Meglátják irtózatos tetteiket, amelyeket még kimondani is szégyen, amiket titokban művelnek. Meglátják cselekedeteik gyümölcseit, azok következményeit, és a poklot, amelyet tetteikkel kiérdemeltek. Akkor lesz sírás és rettegés, kétségbeesés és jajveszékelés. Akkor már szeretnék meg nem történtté tenni bűnös cselekedeteiket, de nem lehet. Csak egy lehetőségük lesz, megtérni Hozzám, a Megváltóhoz. Ha hittel ki tudják mondani: Uram irgalmazz, megmenekülnek. De ha megátalkodottak maradnak, magukra hagyom őket, és kiszolgáltatom annak, tudniillik a sátánnak, akit addig is szolgáltak.Nagy kegyelem lesz a Nagyfigyelmeztetés, de egyben ítélet is. Nagy kegyelem azért, mert még egyszer lehetőséget kap minden bűnös, hogy meglátva rémes tetteiket, elforduljanak a bűntől, és megtérjenek Hozzám, Aki az életemmel fizettem az ő üdvösségükért.
Gyermekeim! Az ember életében a legnagyobb kegyelem a tisztánlátás. Ezt kapja meg mindenki a Nagyfigyelmeztetéskor. A jók még jobbak lesznek, a bűnösök megtérhetnek. Gyermekeim, vigyázzatok! Aki áll, az vigyázzon, hogy el ne essék! Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok a Nagyfigyelmeztetés időpontját! De előre figyelmeztettelek benneteket, felkészítelek, hogy ne érjen váratlanul.
Az állapotbeli kötelesség nem teljesítése a legnagyobb bűn. Ezért drága gyermekeim, a szeretet jegyében legyetek figyelmesek egymás iránt! Mindenki teljesítse a kötelességét! Az édesanyák és az édesapák mondjanak igent a megfogant életre! Szeressétek gyermekeiteket, mutassatok nekik jó példát, és neveljétek őket az evangéliumi tanítás szellemében az életszentségre! A szülők beszélgessenek gyermekeikkel! Minden szabad idejüket fordítsák a családra! Ne akarjanak önző módon külön programot csinálni, mert annak a gyermek issza meg a levét. Tudjanak gyermekeik minden lépéséről, és irányítsák őket a jó útra! A család minden este imádkozzon együtt! A vasárnap pedig ne múljon el közös Szentmisén való részvétel nélkül!
Amikor csak tehetitek, lehetőleg naponta olvassatok fel egy szakaszt az Evangéliumból, és azon elmélkedjetek! Különösen gondolkodjatok el az Én kínszenvedéseimen, hogy mennyire szeretlek benneteket! Mekkora áldozatot hoztam a ti üdvösségetekért. Szeressetek viszont Engem, és Irántam való szeretetből hozzatok ti is áldozatokat egymásért és a szegény bűnösök megtéréséért! Akkor szereztek Nekem örömöt, ha lelkeket mentetek meg az örök életre. Ezzel értelmet adtok rettenetes kínszenvedésemnek és kereszthalálomnak. Mondom nektek: a mennyben ezeknek az általatok megmentett lelkeknek fognak örülni a szent angyalok és a szentek. Ti pedig velük együtt hálát fogtok adni nagy irgalmamért. Az élet egyedüli értelme itt a földön a lélekmentés. Erre teremtett Atyám. Ezért haltam kínhalált. Ezt hagytam nektek végrendeletül: Menjetek el az egész világra! Tegyetek tanítványaimmá minden népet! Arra kaptátok a földi életet, hogy megszerezzétek mind a magatok, mind mások számára az örök életet.
Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése