2011. december 16., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Gyermekeim meg lettek fosztva az anyagi jóléttől a megtisztulás ezen évében


2011. december 15. csütörtök, 20.55
Legdrágább leányom, a megtisztulás éve majdnem befejeződött, és ennek eredményeként Gyermekeim mindenütt már felkészültek a Nagyfigyelmeztetésre.
Sok Gyermekem borzasztóan szenvedett 2011-ben. Háborúk, erőszak, gyilkosság és gyűlölet – mindez, a sátán seregének mesterkedése révén történt, megcsonkította és megölte az Én drága lelkeimet. Ezek a gonosz erők egy szörnyű büntetést fognak elszenvedni, ha nem bánják meg bűneiket a Nagyfigyelmeztetés megtörténte után.
Sok Gyermekem az anyagi jóléttől teljesen meg lett fosztva, és olyan nehézségeket szenvedtek el, amit még soha azelőtt nem kellett elviselniük.
Ezeket a megpróbáltatásokat a sátán idézte elő és okozta az emberiségnek, de Én engedtem meg, annak érdekében, hogy lelketek megtisztuljon. Kegyetlenségnek gondolhatnád, leányom, de szükséges volt, hogy felkészítsem az emberiséget és kialakítsam az alázatot lelkükben.
Most, tisztábban Szememben, szívük megnyílt örök életük igazságának elfogadására. Ez azt jelenti, hogy kevesebben fognak szenvedni a Nagyfigyelmeztetés alatt, mert már átestek ezen az üldöztetésen.
Gyermekeim már készen állnak Irgalmasságom Ajándékának fogadására. Az idő csaknem elérkezett a világba. Légy türelmes, leányom. Sose várd Tőlem, hogy egy dátumot adjak a világnak, mert ezt nem kell tudnotok, ahogy ezt már mondtam neked néhány alkalommal korábban.
Bízz Bennem teljesen és békességben leszel.
El fogom hozni Ajándékomat, a Nagyfigyelmeztetést, amikor itt az ideje, és amikor Gyermekeim a legkevésbé számítanak rá.
Szeretett Jézusotok
Az Emberiség Megváltója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése