2011. július 3., vasárnap

Miért következik be?


Mária Julianna, 2010. október 5.
„Nagyon szeretlek titeket! Szeretetből figyelmeztetlek benneteket!”

Szentségimádáson Jézus: ” Most egy új korszak köszönt erre a világra, amit csak nagyon kevesen fognak megérni. Eléri ezt a földet igazságosságom haragja. A nagy figyelmeztetés már útban van. A nagy természeti katasztrófák, és szerte a forrongások ennek a jelei. Gyermekeim, készüljetek! Hamarosan meglátjátok cselekedeteiteket, és bűneiteket, amelyekkel keresztre szegeztetek Engem a szívetekben. Én mégis irgalmasan tűrtem és vártam mindeddig. De ti süketek és vakok maradtatok. Kegyelmeimet elutasítottátok. Nélkülem akartatok élni. De Nélkülem csak a vesztetekbe tudtok rohanni. Ezért lépek közbe, hogy ezt megakadályozzam. Az ember élete nem a földi élet csupán. Nem ennek a világnak az élvezete. Az ember lelke, személye, tudata és énje örök, mert Én, az Isten az örök életre teremtettelek benneteket. Ez azt jelenti, hogy csak a földi test oszlik fel, de a lelketek, a személyetek örökké él. Minden ember életében két végállomás lehetséges: mennyország vagy pokol. Én mindenkinek megadom a szükséges kegyelmet, hogy a mennybe jusson. De ha mindvégig ellenáll, akkor saját magát taszítja a pokolba. Örökre viselnie kell a következményeit. Én ettől akarok megóvni mindenkit.” ……

Mária Julianna, 2011. április 22.
Nagycsütörtök éjjel Szentségimádáson Jézus: “Az idő rövid. Most jön a nagy figyelmeztetés. Mindenki meglátja lelke állapotát, és nagy lesz a zűrzavar. Sokan keresnek majd papot, aki meggyóntatja őket, és kiszolgáltatja a szentségeket nekik. Akik életszentségben élnek, mint te is, azok nagyon boldogok lesznek. Ott folytatják tevékenységüket, ahol abba hagyták a tevékeny szeretetet.”

Mária Julianna, 2011. május 9.
Szentségimádáson Jézus: ……”Megtisztítom ezt a világot.” ……
„Sokáig vártam, kérleltem őket, hogy térjenek meg. Prófétáim által üzeneteket tártam eléjük. De ők Rám se figyeltek, hátat fordítottak Nekem. Most már lejár a türelmi idő. Elérkezik haragom nagy napja, amelyen szétzúzom a gőgösöket, paráznákat és erkölcsteleneket, a hatalmaskodókat és a mammonimádókat. Már nem kérlellek benneteket, úgyis hiába. Most bejelentem: Isten nem tűri tovább az álnokságot, a hazugságot, a kéjelgést, az abortuszt, az eutanáziát, a gyengék és az elesettek eltaposását és megsemmisítését. Elégtételt veszek minden bűnöstől. Sokan mennek az örök kárhozatra.”…
”Éljetek szüntelen készenlétben! Még az igazakat is megrostálom. Tartsatok ki a reményben, a belém vetett bizalomban és a hűségben, mert csak aki mindvégig kitart, az üdvözül. Erre áldalak meg titeket, drága kicsinyeim, Véremen megváltott gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
„Ez azért van, mert Én egyenként mindannyiatokat szeretem, és meg akarlak menteni benneteket. Dédelgetni akarlak benneteket, és el kell mennem a végsőkig,  hogy közelebb tudjalak Szent Szívemhez hozni benneteket.”
„Örüljetek, mert a Nagyfigyelmeztetés meg fog menteni és közelebb fog hozni benneteket Szent Szívemhez.”
„Köszöntsétek a Nagyfigyelmeztetést, mert akkor megadatik nektek a bizonyíték arra, hogy van Örök Élet, és ti tudjátok, hogy ez milyen fontos.”

http://nagyfigyelmeztetes.hu/miert-kovetkezik-be-a-nagyfigyelmeztetes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése