2011. április 23., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Védjétek meg gyermekeitek Keresztény Neveltetéséhez való jogát

2011. április 22. Nagypéntek
Szeretett leányom, ma eljött az ideje, mindazok számára, akik hisznek Kereszten való Szenvedésemben, hogy segítsenek azt hordoznom, hogy Szavam még egyszer hallhatóvá váljon a világban. Emlékeztesd őket, hogyan haltam meg, és hogy miért jelenti ez a Megváltást. A te kötelességed most, hogy szólj azoknak, akik eltévedtek útjukon, hogy nyissák meg szívüket ismét Tanításaim igazságára.
Álljatok most ki, és védjétek meg Keresztény létetekhez való jogaitokat. Miközben tőletek elfogadást várok el – amikor is tiszteletben kell tartanotok más vallások nézeteit – soha ne bántsatok meg azzal Engem, hogy Kereszténységeteket a második helyre taszítjátok. Az egy veszélyes elmélet, ha az elfogadást tévesen az igazság megfelelőjeként értelmezitek. Legyetek nyitottak mások hitére, és kezeljétek testvéreiteket egyenlőkként.  De soha ne érezzetek késztetést arra, hogy hiteteket félredobjátok, vagy, hogy gyermekeitektől megtagadjátok a Keresztény neveltetés jogát. A Keresztény szervezetek által vezetett iskolák közül sok enged a nyomásnak, mellyel az Irántam való hűségüket feladják. Sok Kormány(zat) próbálja a Kereszténységet  és annak terjesztését megtiltani új törvények bevezetése által. Sőt azt fogjátok tapasztalni, hogy egyéb, nem – Keresztény vallásokat kevésbé durván kezelnek. Ellenkezőleg, bármely más vallás sokkal szívesebben lesz elfogadott, mint a Kereszténység.
Harcoljatok a hitetekért most. Imádkozzatok megtérésért. Imádkozzatok, hogy az a rendszer, mely korlátozza Keresztény létetekhez való jogotokat, több elfogadást (toleranciát) mutasson.  Az elnyomással szembeni ellenállásról való lemondás olyan sivár világhoz vezet, ahol kevesebb Keresztény fogja gyakorolni hitét.
Vegyétek fel mától a keresztet, és mutassatok példát másoknak. Sohase szégyelljétek a Keresztet.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus, az Emberiség Királya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése