2011. június 15., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Követőim bátorságot kell mutatnotok, hogy másokat felkészíthessetek a Nagyfigyelmeztetésre

2011. június 14. kedd; 19:00
Szeretett leányom, követőimnek sok munkára van szükségük, hogy felvilágosítsák  az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk.
Mondjátok el a részleteket nekik, azt, hogy nincs mitől félniük akkor,  amikor a vörös égboltot meglátják, ami Irgalmasságom jele lesz. Inkább örvendjenek, mert ez az egész világon sok gyermekem számára bizonyíték lesz arra, amit egész életükben eddig kerestek.
Ami után vágyódom, az Gyermekeim nagy öröme, és nem a szomorúság könnye. Amikor keresztemet látni fogjátok, akkor fogjátok megismerni szeretetem valódi szenvedélyét.
Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják: azért jöttem, hogy elárasszam lelkeiket a Megváltás kegyelmével. Azoknak, akik nem ismernek Engem, azt mondom, hogy ők tele lesznek félelemmel, mert akkor igaz felismerésben lesz részük, amint súlyos bűneik nyilvánvalóvá válnak számukra.
Követőim, szerte a világon, felkérlek benneteket, mutassatok nagy bátorságot, azáltal, hogy megmondjátok gyermekeimnek, hogy nem kell félniük akkor, amikor az emberek iránti nagy Irgalmasságom látványos bemutatásában lesz részük. Hozzátok őket vissza nyájamhoz, azáltal, hogy felkészítitek őket. Ha nem akarják meghallgatni, imádkozzatok értük.
Örök Megváltótok és az Emberiség Megmentője,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése