2011. február 10., csütörtök

Izrael totális világhálós háborúra készül


Benjamin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke 1,6 millió dollárt adott arra a célra, hogy felállítsák a cyber harcosok csapatát. A hadsereg főparancsnokának nyilatkozata szerint 120 olyan izraeli fiatalt keresnek, akik úgymond a számítógépeken nőttek fel. Őket hekker tevékenységre akarják felvenni, illetve olyan programok kidolgozására, amelyek kémprogramok, vagy károkozó programok.
Izraelnek igazából már nagy tapasztalata van ebben, de egy újabb 120 fős csapat rengeteg gondot okozhat a világban. A támadást nem csak hadseregek rendszerei ellen, vagy erőművek, gyárak ellen akarják használni, hanem minden ellenálló csoport, újság, adatbázis ellen, ami nekik úgymond útban van.
Nem kell csodálkoznunk ezen. A világ zsidósága, és cionista hatalmai hozták létre az internetet. Az internet azonban éppen úgy jár, mint a USA alkotmánya, amely egy modern szabadságközpontú alkotmány, de mára nincs olyan cikkelye, ami ne tartalmazná záradékok tömkelegét, megnyirbálva az eredeti értelmét. Az internet is a szabadság helyévé vált, ami azt jelenti, hogy szépen lassan a cionizmus elleni harc egyik színterévé vált. Csakhogy ez a színtér valamilyen szinten az ő ötletük, és az ő tulajdonuk. Övék a programfejlesztő cégek, a telefontársaságok, a szabályozó törvényhozó testületek, tehát várható, hogy szépen lassan támadásba mennek át, látván a szó küzdelmében alul maradnak. Amíg a világháló arra volt jó, hogy a szájkarate kielégítse az emberek igazság igényét, addig jó volt. Most már kezd veszélyessé válni, tehát szépen ki kell onnan szorítani a szerintük nem oda valókat.
A hekker támadások eddig is sok oldalnak jelentettek gondot. Mostantól minden országra jut néhány hekker, aki napi nyolc tíz órában azzal lesz elfoglalva, hogy az adott területen károkat okozzon, talpnyaló államok esetében jobbára az ellenállási gócoknak. Orbánék ezt már próbálták törvényileg elkezdeni, a zsidó államnak ez nem elég. Bővíti államilag finanszírozott hekkerei számát. A királynő kalózai eztán büntetlenül szabadon garázdálkodhatnak a világhálón.
Kun András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése