2024. szeptember 17., kedd

Jézus üzenete az Ő gyermekeihez Kayen keresztül - „a szentelési szavak megváltoztatása a szentmise ünneplése közben soha nem lesz érvényes”

2024. szeptember 16.

Drága gyermekeim,

Azért vagyok itt előttetek ma este, hogy elhozzam nektek figyelmeztető szavaimat.  Az idő sürget, és Én, mint Megváltótok, előre akarlak figyelmeztetni benneteket a sok eseményre, amelyek hamarosan elkezdődnek. Szemtanúi vagytok pusztító eseményeknek, amelyek az egész világon zajlanak, és országotok nem marad fenyegető következmények nélkül, amiért úgy döntöttetek, hogy szándékosan figyelmen kívül hagyjátok az extra idő kegyelmeit, amelyek kiosztásra kerültek.

Az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi kormányotok vezetői egyáltalán nem voltak hajlandóak megmenteni nemzetetek szuverenitását, vagy biztosítani és megvédeni polgárainak jogait.  Sok polgárotok úgy döntött, hogy követi az országotokban oly sokak liberális nézeteit, a szocialista nézetekkel együtt, ami csak egy másik eszköze a kommunizmusnak.

Gyermekeim, hihetetlen, hogy milyen sokan döntöttetek úgy, hogy egy női elnökre fogtok szavazni, mert úgy gondoljátok, hogy nagyszerű választás lenne az első női elnöknek.  Ő csak hazugságokkal etet benneteket, és bármit mond, amit hallani akartok.  Sajnos sokan téveszmékben élnek, és hibásan ítélik meg a jelenlegi alelnöküket. Hamis hiedelmeket táplál önökben azzal kapcsolatban, hogy miként fogja valóban vezetni az országot.  Hallottátok a sok reklámot, amelyekben az ellenkezőjét bizonyítják annak, amit ő most hirdet arról, hogy mit fog tenni, ha megnyeri az elnökséget. Ő a legabortuszpártibb jelölt, aki valaha is indult az elnökválasztáson, és az alelnöke is abortuszpárti, aki gondoskodni fog arról, hogy legyen egy alkotmánymódosítás, amely garantálja az abortuszhoz való állandó hozzáférést a terhesség bármely szakaszában. Amennyiben a demokraták megnyerik ezt a választást, meg fogják dönteni a Roe kontra Wade ügyben hozott jelenlegi döntést, és biztosítani fogják a reproduktív szabadságot az elkövetkező generációk számára.

Sok gyermekem gyűlöletet érez egy olyan ember iránt, aki nem tökéletes, és hibákat követett el, különösen a közelmúltban hozott döntéseivel kapcsolatban, amelyek bizonyos abortuszkérdésekkel kapcsolatos szemléletváltoztatására vonatkoznak.  Ez az ember azonban a kisebbik rossz, de átadta magát Istene és hazája szeretetének, miközben csak vissza akarja állítani ennek az egykor nagyszerű nemzetnek a szépségét, méltóságát és igazságosságát. Mit gondol, miért történtek merényletkísérletek Trump elnök ellen?  Megmondom, miért: azért, mert őszintén újra naggyá akarja tenni Amerikát.  Ezek az életére irányuló merényletkísérletek nem értek véget, ezért imádkozzatok a biztonságáért és a családja biztonságáért.

Az önök Demokrata Pártja már nem az emberekért dolgozik.  Arra készülnek, hogy átadják az országotokat az Egy Világ Népének, hogy egy Egy Világ Kormánynak legyen alárendelve.  Már nem hisznek az alkotmányotokban.  Súlyos árat fognak fizetni ezekkel az etikátlan erkölcsi és viselkedési módokkal, egy meggyötört és lelkiismeretlen gondolkodásmóddal a jelenlegi alelnökötök és a jelölt társa gonoszságaival kapcsolatban.

Az Amerikai Egyesült Államok katasztrofális és kataklizmikus eseményeken keresztül fog összeomlani, de a kormány vezetőinek büszkesége miatt ismét terrortámadások érik majd egykor nagyszerű nemzeteteket.  Sokan a népéből úgy döntöttek, hogy követik a világotok gonoszságait.  A békesség és az imádság hiánya a világotokban hamarosan a III. világháború tanúja lesz.

Nemzetetek gazdasága és pénzügyi intézménye is össze fog omlani, és soha többé nem fog talpra állni. Liberális és szocialista vezetőitek eladták országotokat azoknak, akik megrohamozták határaitokat, és el fogják pusztítani szuverenitásotokat és nemzetetek hatalmát és függetlenségét, hogy önmagát kormányozza.

Az Amerikai Egyesült Államok többé nem lesz szuperhatalom, és nem fog országként politikai egységgel rendelkezni.  Nem lesz többé védelme ennek az egykor nagyszerű nemzetnek Isten alatt. Ellenségeitek ostorozni és büntetni fogják nemzeteteket, nagy nyomorúságot okozva népének.  Amerika polgárai tanúi lesznek országuk átvételének a Figyelmeztetés után, és szemtanúi lesznek szabadságotok teljes elvesztésének, amelyet büszkeségből, tudatlanságból és arroganciából magától értetődőnek tekintettetek.

Az alapító atyáitok harcoltak és meghaltak a szabadságért, amelyet minden generáció minden polgára élvezhetett.  Az első 13 gyarmat függetlenségi nyilatkozata megszakította politikai kapcsolatukat Nagy-Britanniával, amikor függetlenségüket követelték.  Ezek a férfiak és nők szenvedtek az Önök mai szabadságáért, és a később aláírt Alkotmánnyal egy tökéletesebb Uniót hoztak létre, hogy biztosítsák a szabadság áldásait.  Az Önök egykor nagyszerű nemzetének mindene megvolt, és az Önök földje önellátó volt.  Ezeket az Áldásokat az Atya adta nagyszerű országotoknak, mert nemzeteteket arra választották, hogy más nemzeteket tápláljon és segítsen.  Alapító atyáitok nagyra becsülték az „Egy nemzet Isten alatt” mottót.  Kérdezlek benneteket, gyermekeim: felismeritek-e hazátokat a mai világotokban?  Mit tettetek egykor nagyszerű, Isten alatt élő nemzetetekkel?

Gyermekeim, vannak olyan betegségek, amelyek gyorsan szaporodnak.  E betegségek némelyike ember okozta, míg mások nem, és szaporodnak és növekednek és növekednek, mert fertőzőek és nagyon gyorsan terjednek. Egyik helyen megjelennek, majd egy másik helyen.  Arra kérlek benneteket, hogy készüljetek fel arra a tényre, hogy ezek a betegségek nagyon gyorsan fel fognak bukkanni, mert nagyon fertőzőek, és az egész világon megfertőzik gyermekeimet.  Ezek a betegségek a levegőn keresztül terjednek, és a légzőszerveket fogják érinteni. Legyetek nagyon óvatosak az utazások során, mert az utazáson keresztül nagyon gyorsan terjednek, különösen a légi úton, mert nincs szellőzés, és az emberek szoros kapcsolatban vannak egymással a légi járat időtartama alatt.

Ezeket a járványokat az Új Világrend tervezte ki.

Szeretett Anyám és én is adtunk egyfajta természetes gyógynövényt és olajat, amelyet fel lehet használni vagy be lehet venni ezeknek a betegségeknek az ellensúlyozására.  Ezeket az ellenszereket nemzedékekkel ezelőtti prófétáknak és mai magánkinyilatkoztatásokon keresztül adták, és ezeket kell követni és ennek megfelelően használni.

Sok ország fog megrázkódni minden képzeleteteket felülmúlóan, és a nagy rengés sok más katasztrofális eseményt fog okozni, és sok gyermekünk fog meghalni.  Amint ezek a fenyítések elkezdődnek, sok káosznak és szívfájdalomnak lesztek tanúi.  Nemzetetek még soha nem volt tanúja mindezen megpróbáltatásoknak és kereszteknek egyszerre.  Sok megrendülés lesz (fizikailag és szellemileg is); az élelmetek szűkös lesz, valamint más hiányok is lesznek; a gazdaságotok összeomlik; látni fogjátok, hogy nemzetek készülnek háborúra; hamarosan újabb vírus és/vagy betegségek közelednek; és egy lezárás jön, ami rosszabb lesz, mint korábban.  Templomaitok teljesen be lesznek zárva a Figyelmeztetés utánig.

Sok vulkán is aktívvá válik és forró lávát fog okádni az óceánok és tengerek fenekére.  A forró láva forrni fog, és mozgásba hozza az óceánfeneket, és nagy pusztító cunamikat fog okozni. Ezeknek a cunamiknak a magassága jóval meghaladhatja a 100 lábat, és sok ember halálát okozhatják.  A cunamikat gyakran földrengések is előidézik, és egy erős földrengés kettészakíthatja a Földet.

Vajon Istened, Urad és Megváltód akarja-e átadni neked ezt a figyelmeztető üzenetet arról, ami oly hamarosan a világodra fog törni?  A válasz „nem”, és tudom, hogy sokan közületek nem akarják hallani ezeket a szavakat, mert sokan közületek félnek attól, ami eljövendő, míg mások nem hiszik, hogy Istenetek megengedhetné ezeket a büntetéseket, amelyekről ezekben a figyelmeztető üzenetekben, amelyeket elétek hozok, szó van.

Akkor azt mondom nektek: nyissátok ki a Bibliátokat a Jelenések könyvében, amely arról beszél, hogy világotok meg fog tisztulni minden mocsoktól, feketeszívűségtől, romlottságtól, erkölcstelen viselkedéstől, ördögi és istentelen helytelen cselekedettől és a test minden perverz bűnétől.

Gyermekeim, én egy Szerető és Irgalmas Isten vagyok, de egy Igazságos Isten is, aki meghallotta azoknak az ártatlan gyermekeknek a bosszúért kiáltó kiáltásait, akiket saját anyjuk mészárolt le és mészároltatott le igazságtalanul.  Miért érzik úgy ezek a gyermekeim, hogy joguk van szándékosan megölni teremtményeim életét?  Hogy merik elvenni ártatlan, meg nem született gyermekeim életét.  Én vagyok a Teremtő, és nincs jogotok megölni a saját ártatlan gyermekeiteket, és nincs jogotok részt venni ezeknek a gyilkosoknak a rossz cselekedeteiben.  Azok közületek, akik nem mutatnak megbánást, és nem jönnek elém bűnbánattal a szívükben, sokkal nagyobb büntetést fognak elszenvedni, mint amit valaha is el tudnak képzelni.

Ma este ezekkel a szavakkal szeretnék elétek járulni minden gyermekemhez, akik megnyitják szívüket, hogy meghallják, meghallgassák és felkészüljenek.

Gyermekeim, nagy változás küszöbén álltok.  Ez a változás nemcsak országotokra lesz hatással, hanem az egész világ nemzeteire.  Vaknak kellene lennetek ahhoz, hogy ne lássátok, mi történik az egész világotokban, és ne legyetek tanúi gyermekeink szívének sok gyűlölettel teli bűntettének, akik követik a gonoszságot és a gonoszságot, a démoni viselkedést, amit oly sokan gyakorolnak.

Fel akarlak készíteni benneteket arra, ami előttetek áll, de sokan közületek nem hajlandók odafigyelni, és a zűrzavar örvényében lesztek, mert nem hallgattatok a Mennyből érkező üzenetekre.

Az éhínség a láthatáron van, és nagyon hamar valósággá válik.  Figyelmeztettek benneteket, hogy legalább három hónapra elegendő élelmiszert és vizet tegyetek félre, hogy gondoskodhassatok a családotokról.  Erre még a lelkiismereti megvilágosodásotok (figyelmeztetés) előtt szükség lesz.  A saját kormányotok már most azt tervezi, hogy kiüríti az élelmiszerboltok polcait.  Hamarosan a boltok polcai üresek lesznek; akkor mivel fogjátok etetni a gyermekeiteket?

Figyelmeztetéseim komolyak számotokra, és azt tanácsolom nektek, hogy az országotokat és a világ többi részét fenyegető veszélyek nincsenek messze: veszélyek, katasztrófák és káosz van a bejárati ajtótok előtt.  Megértem, hogy gyermekeim dátumokat és időpontokat keresnek, de a próféciáknak soha nem szabad pontos dátumokat tartalmazniuk.  Soha ne várjátok, hogy valaki megadja nektek a közelgő események időpontjait.  Arra kértelek benneteket, hogy kövessétek hűséges pap-fiaimat, akik Katolikus Egyházam Szent és Szent Hagyományain belül vezetnek benneteket.  Olvasnotok kell a Bibliátokat, és a Szentírásra kell figyelnetek, aztán pedig a világ eseményeire, és meglátjátok, milyen közel vannak ezek az események ahhoz, hogy beteljesedjenek.

Figyeljetek arra, amit kértem tőletek lelki életetekkel kapcsolatban.  Készítsétek fel lelketeket a gyónás szentségének minél gyakoribb vételével.  Ezeknek az üzeneteknek a legfontosabb pontja az, hogy felkészüljetek arra, hogy bármilyen helyzetben, ami bekövetkezik, elém állhassatok.

Mindent véglegesítek menedékhelyeim építői számára, hogy felkészültek legyenek gyermekeim számára, akik menedékeimhez fognak jönni, mielőtt életük veszélybe kerülne.  Meg kell értenetek az időket, amelyekben éltek, és azt akarom, hogy olvassátok a Jelenések könyvét, mert ti azokban a végső időkben éltek, ahogy ti tudjátok.  Ne feledjétek: ez nem a világ vége; ez a vég, ahogyan ti ismeritek.  Olvassátok a Bibliátokat, ahol Isten megtisztítja és megújítja a földet.

Gyermekeim, hamarosan nagy sötétség lesz, amely Egyházamra, majd az egész világra eljön.

Beszéltem Egyházam hagyományairól, és arról, hogy mennyire fontos követni ezeket a Szent Hagyományokat.  Azt mondom mindannyiótoknak, hogy vegyétek tudomásul, hogy nem lesz aláásva pap-fiaim, akik megkapták a Szentté avatás szentségét, amelyet apostolaimra bíztam.  A Szentlélek ajándéka olyan szent erőt gyakorol, amely csak általam és Egyházamon keresztül jöhet.  (Megjegyzés: Jézus elmagyarázta a lokátornak, hogy amikor a papok aláásását említette, a nők felszentelésére irányuló mozgalomra utalt, és hogy ha nőket akart volna az oltárnál, akkor saját Édesanyját választotta volna erre a szerepre.)

Én vagyok Egyházam Alapítványa, és Katolikus Egyházam megmarad az idők végezetéig.  Megmondtam nektek, hogy „veletek vagyok minden nap, a világ beteljesedéséig”.

Magánkinyilatkoztatásokon keresztül beszéltem gyermekeimnek az Egyházamon belüli nagy felfordulásról, és beszéltem és figyelmeztettem gyermekeimet, hogy SOHA ne hagyják el Egyetlen, Igaz, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházamat.

Gyermekeim, már nem titok, hogy lesz egy záródokumentum (a nemrégiben Rómában tartott Amazonas Zsinatról), amely megnyitja az ajtókat, hogy ellentmondásos változtatásokat és nézeteltéréseket tegyenek Egyházam törvényein belül.  Tanúi lesztek annak, hogy mit fog előírni ez a Rómából származó záródokumentum, de azt akarom, hogy gyermekeim felkészüljenek ennek az írásnak a kimenetelére, és álljanak szilárdan és szilárdan kitartva Szent Hagyományaim és Szent Egyházam Igaz Tanítóhivatala mellett.

Ez a dokumentum nagy és hirtelen változást okozhat Egyházamban.  Ez a megosztottság vagy szakadás arra késztetheti hűséges papfiaimat, hogy a föld alá vonuljanak, ahol az Igaz Szentmisét fogják celebrálni minden hűséges gyermekem számára.  Ne ijedjetek meg vagy féljetek, mert ezeknek a dolgoknak meg kell történniük, hogy az egész Szentírás beteljesedjen. Továbbra is beszélnem kell hozzátok erről a kérdésről, mert először az Egyházamon belüli változások fognak bekövetkezni, és aztán sok zavargás fog következni.

Gyermekeim, nem nagy bánat nélkül mondom nektek ezeket a szavakat, de figyelmesen kell figyelnetek arra, ami nagy zavart okozhat Egyházamban.  Figyelmeztetlek benneteket, hogy a szentelési szavak megváltoztatása a szentmise ünneplése során soha nem lesz érvényes, és ha ez megtörténik ezen aláírt dokumentumon keresztül, akkor nem szabad részt vennetek ezeken a szentmiséken, mert nem lesznek érvényesek.  Ez az, ami a skizmát fogja okozni Egyházamban.  Ekkor lesz az, hogy hűséges pap-fiaim a föld alá fognak vonulni, és elhozzák az Igazi Szentmisét hűséges gyermekeimnek.

Legyetek erősek és megfontoltak ebben az időben, és ne kövessétek a zűrzavart, és soha ne engedjétek, hogy a manipuláció miatt a megtévesztés gonoszságaiba kerüljetek.  Az úgynevezett „jó szándék” látszata tele van megtévesztéssel.

Gyermekeim, a Figyelmeztetés (a lelkiismeret megvilágításának) ideje közeleg, és arra kérlek benneteket, hogy ne legyetek lazák a lelki életetek tekintetében. Gyermekeim, a lelkiismeret megvilágosodása előtt világotok teljes káoszba fog borulni.  Sokat fogtok szenvedni a pusztulás szerencsétlenségei által, és a bánat fájdalmai elárasztják világotokat.

Szeretett Anyám, valamint én is sok éven keresztül beszéltünk, hogy figyelmeztessük gyermekeinket ezekre a közelgő veszélyekre és katasztrófákra. Mivel az évek jöttek és mentek, ti kényelmesen érzitek magatokat, mert nem voltatok tanúi ezeknek az eseményeknek.  Meg kell értenetek, hogy ezek a figyelmeztetések minden egyes generáció számára szörnyűek. A Gonosz minden egyes nemzedékben zavart és bizonytalanságot okozott a megtévesztés kísértései által.  A bűn gonoszsága, amelyben sok gyermekem a bolond szerepét játssza, miközben a bűnt gúnyolja, a Gonosznak segít a cselvetésen keresztül, a bűnök kísértését felhasználva a körülöttük lévőkkel.

Azt akarom, hogy gyermekeim nyissák ki a Bibliátokat a Jelenések Könyvéhez, és olvassák el az összes könyvet ezekről a Végidőkről, mert látni fogjátok, hogy milyen súlyosak ezek a bűnök, amelyek meg vannak írva ezekben a könyvekben.  Meg fogjátok érteni, hogy a Teremtés kezdete óta egyetlen más nemzedék vagy civilizáció sem volt olyan gonosz, mint a mai nemzedék, Isten törvényének szándékos megszegésével.

Arra kérlek benneteket, hogy menjetek el a gyónás szentségéhez, és bánjátok meg bűneiteket, és én mindent megbocsátok nektek, ha valóban megbánjátok és megbánjátok.

Gyermekeim, Atyám keze hamarosan le fog szállni a világra a bűn minden gonoszsága és gonoszsága miatt.

A Figyelmeztetés az Irgalmasság utolsó cselekedete az egész világ felett, és ez már nagyon közel van.  Ez az irgalmasság erőteljes szeretete gyermekeim számára, és egy lehetőség, hogy megtudjátok, hogyan látom és fogom megítélni bűneiteket.  Nektek, gyermekeim, olyan lehetőségetek lesz, amelyet egyetlen más nemzedék sem tapasztalhatott meg.

Bíznotok kell az irántatok érzett Szeretetemben, és bíznotok kell abban, hogy minden hűséges gyermekem számára menedéket és biztonságot nyújtottam.  Soha nem hagytam el egyetlen gyermekemet sem, aki bűnbánó szívvel fordult Hozzám, vagy teljes bizalommal és bizalommal abban, amit érte tehetek.

Szeretném, ha mindannyian emlékeznétek arra, hogy szeretett Anyám, valamint Én, soha nem hagyjuk el azokat a gyermekeinket, akik hozzánk jönnek, és mindent feladnak, és akaratukat összhangba hozzák az Atya Akaratával.

Imádkozzátok minden nap a rózsafüzért, járjatok misére, amilyen gyakran csak tudtok, amíg még lehet.  Fogadjátok a Szent Eucharisztiát, amennyiszer csak lehet, mert ez nemcsak táplálja a lelketeket, hanem megerősít benneteket és segít elviselni mindazt, ami rátok vár.  Arra kérlek, hogy látogassatok meg Engem a szentségimádáson, és hozzátok el Nekem könnyeiteket, félelmeiteket és aggodalmaitokat.  Ismerem fájdalmadat, és érzem bánatodat.  Nem akarom, hogy féljetek, mert Én meg tudlak védeni benneteket.

Arra kérlek benneteket, hogy térdeljetek le elém, és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.  Annyira szeretlek benneteket, és csak fel akarlak készíteni és segíteni akarlak benneteket.

Szellemi és fizikai védelmet kérek minden gyermekemnek, aki hallgatni fog hívásomra és szeretett Anyám hívására.  Nézzetek Anyámra, aki várja, hogy kérjétek az Ő Védelmi Köpenyét számotokra és családotok számára. Ő olyan szerető és védelmező Anya. Forduljatok hozzá, mert mindannyiótoknak odaadtam őt a Kereszt lábánál.

Ne feledjétek, hogy azt akarom, hogy halljátok hangomat, és kövessétek a hozzátok intézett utasításaimat.  Nem akarom, hogy egyetlen gyermekem se legyen felkészületlenül arra, ami előttetek áll, és ezért hozom el nektek figyelmeztető szavaimat.

Jöjjetek Hozzám; segíteni fogok nektek, és Szívemhez szorítalak benneteket.  Szeretlek benneteket, szerető gyermekeim, és soha nem hagylak el benneteket.  Biztonságban és melegen tartalak benneteket Irgalmas Szívem szeretetében.

Megáldalak benneteket Atyám nevében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése