A Rózsafüzér Királynőjének 2024. május 3-i üzenete Gizellának

Drága áldott gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok hívásomat a szívetekben. Gyermekeim, legyetek mindig a fényben és az igazságban. Kövessétek a Szent Evangéliumot és legyetek mindig közel a szentségekhez. Gyermekeim, emlékezzetek arra, hogy nincs jó fa, amely rossz gyümölcsöt terem, és nincs rossz fa, amely jó gyümölcsöt terem... elmélkedjetek. Gyermekeim, szeretteim, ne féljetek, ahol Isten van, ott van az Igazság! Utatok keskeny lesz, de tele lesz az Én Jézusom iránti szeretettel. Legyen szeretet a szívetekben, és ne gyűlölet és büszkeség, ezek nem Istentől származnak, hanem a Sátántól. Legyetek egyesült gyermekek. Most pedig megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ma sok kegyelem fog leszállni rátok.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

A Mennyek Királynője arra hív minket, hogy mindig „a fényben és az igazságban” éljünk. Csak azoknak, akik követik az Evangélium tanítását, és engedik, hogy megvilágosodjanak a szentségek által kapott kegyelem által, nem kell félniük vagy félniük, mert amikor valaki Istennel, Istenben és Istenért él, akkor az Igazságban él. Bár jól tudjuk, hogy az út, amelyen járnunk kell, a kevésbé „kényelmes és széles” út, mert csak a „keskeny úton” juthatunk a Mennybe. Tartsuk mindig szívünkben Jézus szavait, melyekre Édesanyja emlékeztetett bennünket: a jó fa nem teremhet rossz gyümölcsöt, vagy fordítva. Engedjük, hogy elárasszon bennünket Jézus szeretete, aki mindent megtehet és mindent elérhet. Ehelyett határozottan határolódjunk el a „gyűlölettől és a büszkeségtől”, amelyek nem tőle származó érzelmek, hanem a Sátántól, aki minden módon meg akar próbálni eltávolítani minket az Isteni Mestertől. Legyen az ima a mindennapi táplálékunk, különösen ebben a májusi hónapban a szent rózsafüzér, amely oly sok kegyelmet tud „elrabolni” a Mennyből. Előre! Jézus velünk van!

AMIKOR VISSZATÉR, NEM MINDENKI FOGJA FELISMERNI ... A Rózsafüzér Királynőjének következő, 2024. május 9-i üzenetét Gisella Cardia kapta:

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra a szívetekben.

Gyermekeim, az emberiséget elborítják a világ dolgai, és nem Isten fénye.

Amikor az én Jézusom visszatér, nem mindenki fogja felismerni Őt.

Gyermekeim, Jézus szeretete olyan végtelen, hogy kegyelmet kér, és kéri, hogy ne feszítsék újra keresztre.

Mégis, annyi kegyelmet kapott az emberiség, de ma senki sem köszöni meg, amit kapott.

Gyermekeim, sok a jel!

A végidők közel vannak... és mégis, közömbösség van a próféciák iránt.

Nézzétek meg a világot... nézzetek a lélek szemével, és rá fogtok jönni, hogy a próféciák valóra válnak.

Gyermekeim, kapcsoljátok fel a fényt a szívetekben, és öltözzetek fel Jézus szeretetével; csak akkor lesztek győztesek.

Most megáldalak benneteket a Fiú Atya és a Szentlélek nevében, ámen.

A következő RÖVID REFLÓKCIÓ Gisella Cardiától származik:

Az Istenanya arra hív minket, hogy mindig figyeljünk minden jelre, amelyet az Úr küld nekünk a Mennyből.

Ne hagyjuk, hogy elvonják figyelmünket „a világ dolgai”, amelyek néha elárasztanak bennünket, és nem engedik többé megcélozni létünk végső célját.

A Szűzanya utal minket Jézus eljövetelére, hogy felkészítsen minket erre a nagy eseményre, amelyet a Szentírás hirdet.

Az imádság életére hív bennünket, elkerülve a bűn minden formáját, amely még ma is keresztre feszíti Isten Fiát, végtelen szeretete ellenére.

Világosítson meg minket a Lélek Fénye a szívünkben, hogy figyeljük a meghirdetett próféciák megvalósulását.

Csak Jézus Szeretetébe öltözve leszünk győztesek a Hit harcában.

Maradjunk mindannyian egységben!


A Szűzanya, a Rózsafüzér Királynője üzenete Gisella Cardia számára 2024. május 11-re:


Köszönöm, hogy meghallgattátok hívásomat a szívetekben.

Drága gyermekeim, itt térdeltek a lábamnál, ti vagytok a rózsák koronája, amit mindig is akartam... a legszebb virágok, amelyek a Hit illatát árasztják.

Gyermekeim, ne feledjétek, hogy akik gyűlölnek, akik féltékenységet, irigységet és büszkeséget éreznek testvéreik iránt, azok azért vannak, mert nem ismerik igazán Isten Szeretetét.

Ti, gyermekeim, öltözzetek Jézusom fényébe, és legyetek erősek a Hitben és az Isten iránti Szeretetben.

Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok Kínáért, imádkozzatok uralkodóitokért, akik nem akarnak megváltozni.

Most megáldalak benneteket anyai áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

A következő RÖVID REFLEXIÓ Gizellától származik:

Édes Anyánk mindig örül, amikor imádságban a lábaihoz gyűlünk, mert rózsakoszorút alkotunk.

Anyai szeretettel hív bennünket, hogy ápoljuk az Isten szeretetébe vetett hit érzéseit.

Míg a testvérek, akik táplálják mindazokat az érzéseket, amelyek a Gonoszságból származnak, azért vannak, mert nem ismerték meg az Úr igazi Szeretetét.

Szüntelenül imádkozunk az uralkodók megtéréséért szerte a világon, hogy mindig igazságos döntéseket hozzanak az egész emberiség javára.

Egy különleges gondolatot az imában hadd intézzük Kínához, ehhez a nagyszerű országhoz, amely néha háborús szelek „fenyegetnek”.

De mi jól tudjuk, hogy az Úr csak békét akar az egész világnak és minden gyermekének.