Urunk Jézus Krisztus Jennifernek 2024. április 5-én 19:50-kor:

Gyermekem, Azt mondom gyermekeimnek, hogy nem a félelem vezetője vagyok, hanem a remény és a szeretet edénye, az irgalom artériája az egész világ számára. Gyermekeim, ismételten figyelmeztettem az emberiséget, hogy eljött az idő, hogy elforduljunk a bűntől, és keressük irgalmasságomat. Félelemből vagy szendergésből ne késlekedj a lelkedet emésztő szenny eltávolításával. Gyermekeim, nem nőhettek szentségben, ha nem ápoljátok a talajt, amelybe a magokat el kell vetni.

Gyermekeim, nagy törekvés van a lelketekre, és fel kell ismernetek, hogy Sátán hazugságai és megtévesztése könyörtelen. Figyelmeztetem népemet, hogy hamarosan lerándul a védelem fátyla Amerika felett, ha nem tér meg. Anyám a palástja alatt tartotta ezt a nemzetet, de ha gyermekei nem tudnak engesztelni, akkor egy időre lekerül a fátyol. A kicsinyeimet ért igazságtalanság kiváltotta Atyám igazságos haragját. A világ hamarosan a Kálváriára kerül, amikor eljön a figyelmeztetés órája. Vigyázzatok, gyermekeim, mert megadatott nektek ez a kegyelmi idő, hogy bűnbánatot tartsatok, és Mennyei Atyátok akaratának megfelelően éljétek az életeteket.

Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

ELJÖTT AZ ÓRA! A VILÁG REZEGNI KEZD... A Boldogságos Anya üzenete Jennifernek 2024. április 13. - 17:30.

Lányom,


Fiam ellen elkövetett sérelmek súlyosak, és a világ nagy veszélyben van. Gyermekeim, ne forduljatok el Fiamtól, mert azért jöttem, hogy az igazság világosságába vonzalak benneteket. Fiam - szenvedése, halála és feltámadása által - nagy árat szenvedett mindannyiótokért. A ti lelketek drága, mert Ő a világ sebeit hordozza kezén és lábán, és sebei bőségesen véreznek.

Gyermekeim, kezdjétek el gyakran mondani a rózsafüzért, mert túl sokan megbénultak önelégültségükben. Ez a világ elkezd megrázkódni és remegni, hacsak a szívek nem kezdenek megváltozni és nem fogadják el az igazságot, nem fogadják el Fiamat az Irgalmasság Királyaként. Amikor megnyitjátok szíveteket az imádságra és a rózsafüzér imádkozására, én, mint édesanyátok, megmutatom nektek, hogyan forduljatok el a bűntől és hogyan éljetek alázatban. Segíteni foglak benneteket a bűnbánó gyónásban, hogy eljöjjön a gyógyulás. Ne feledjétek, gyermekeim, ami Izraelben kezdődött, Amerikában fog véget érni. Eljött az óra, eljött az óra. Mennyei Édesanyátokként könyörgöm, hogy hallgassátok meg és figyeljetek a mennyei figyelmeztetésekre - mert a világ még soha nem volt ilyen súlyos állapotban. Fiam, Jézus békéje legyen veletek.

MINDANNYIÓTOKAT ARRA HÍVLAK, HOGY TANÍTSÁTOK A RÓZSAFÜZÉRT A KÖRÜLÖTETTEK ÉLŐKNEK ... KEGYELMI IDŐT MEGHOSSZABBÍTOTTÁK. Mária üzenete. Jennifer 2024.04.20-án 18:15-kor

"A lányom, Ma sokan nem veszik figyelembe a kegyelemnek ezt az időszakát, amelyet Fiam kiterjesztett az emberiségre. Azt mondom gyermekeimnek: ne vándoroljatok egy olyan világba, amely oly sok lelket a pokolba vezet. Ne várjátok, hogy a világ hozza el nektek a békét. Gyertek, gyermekeim, a kereszt lábához, és egyesítsétek imáitokat az enyémmel a lelkek megmentéséért. Sok lélek van, aki nem ismeri igazán Fiamat, mert igyekszik megtartani saját akaratát, és nem adja át magát a Mennyei Atyának. Itt az ideje, hogy térdre ereszkedjetek az imádságban, és a nagyobb alázat által növekedni fogtok a szeretetben és a szentségben. A rózsafüzér minden egyes gyöngye az én kezemet nyújtja felétek, hogy közelebb hozzalak benneteket Fiamhoz.
Mennyei Édesanyátokként jövök, hogy mindannyiótokat elárasszalak mérhetetlen szeretetemmel. Mindannyiótokat arra hívlak, hogy tanítsátok a rózsafüzért a körülöttetek élőknek. Türelemmel és szeretettel látni fogjátok, ahogy a Szentlélek átalakít minden egyes lelket, akit köpenyem alá vonsz.
Keressétek a mennyet Fiam, Jézus keresésével, és isteni szeretetének békéje legyen mindannyiótokon.
"