Szűz Mária, a Béke Királynője üzenete Sulemának - Bízzon ránk mindent! Adjatok hálát az Úrnak mindenkor.

Adjatok hálát az Úrnak mindenkor. Keresztet vetsz magadra és írj, leányom, beborítva isteni Fiam, Jézus Krisztus, az Úr drága vérével. A Názáreti Szent Család nagy napján imádkozzatok a világ minden családjáért.

A családokat jelenleg nagyon sok támadás éri: szétszakadnak, próbára teszi őket a betegség. Mennyi szétválás van ebben az időben: próbára teszik és megtámadják őket a gonosz erői, mert elfelejtették megidézni a Szent Családot, elfelejtettek mindent a kezünkbe adni, mindent ránk bízni, és ami a legsúlyosabb, hogy elfelejtették követni a példánkat, élni és elmélkedni azon az életen, amelyet Jézus, József és én éltünk Názáretben.

Emlékezzetek arra a csodálatos dologra, amit az Úr tett mindannyiótokért. Köszönjétek meg Neki a családot, amelyet Ő adott nektek, és imádkozzatok mindazokért, akik mindent elvesztettek, mert beengedték szívükbe a test szellemét, a világot és az ördögöt. Ma este az Úr egy nagyon különleges kegyelmet helyez a szívetekbe: ez az Atyaisten és a Názáreti Szent Család ajándéka. Örüljetek, mert az Úr eljön, hogy meglátogasson minden hűséges szívet, akik szeretetből választották Őt, és akik isteni Fiam, Jézus Krisztus, az Úr nyomdokain járnak. Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében.

+Amen! Alleluja!

Jézus, 2024. január 1:

Isten, az Atya legyen kegyes hozzád és áldjon meg téged. Állíts keresztet magadra és írj, leányom, drága Véremmel borítva, Atyám Isten dicsőségére.

Mária, Isten Anyja és az Egyház Anyja e nagy napján békesség legyen veled. Nyissátok meg szíveteket a Szentlélek befogadására 2024 eme első napján. Nélküle nem lesztek képesek átmenni mindazon próbákon, amelyek rátok várnak. Meg fogtok lepődni mindazon, amit ebben az évben látni és hallani fogtok. Az idők beteljesedtek: látni fogjátok a próféciák beteljesedésének kibontakozását. A Szentlélekkel mindent békében fogtok fogadni. Ne lepődjetek meg, ha látjátok a természet elszabadult dühét; a háborúnak még nincs vége - tovább fog terjedni, és több országot is érint majd. Az éhínség mindenütt elterjed majd; látni fogjátok, ahogy a víz különböző módokon mossa a földet, és a tűz továbbra is tisztítani fogja azt.

Imádkozzatok minden katasztrófáért: nagy földrengésekről fogtok hallani, mert a föld tengelye ismét elmozdult... az idő lerövidül, ahogyan azt majd a kellő időben látni fogjátok. Azonban ne féljetek: ti, akik megkaptátok Isten Igéjét, elmélkedjetek rajta szívetekben, hogy bőséges gyümölcsöt teremjen, mert Isten megáldott benneteket azzal, hogy egyszülött Fiát adta nektek - engem, Isten Igéjét... Tegyétek ezt ma, hogy amikor mindezek a változások bekövetkeznek, akkor már gondoskodtatok a szívetekben, és erőt, igazságot, világosságot és reményt fogtok meríteni a szívetek mélyén elrejtett kincsekből. Készüljetek fel mindezekre a változásokra: készüljetek fel békében, hogy ne essetek a gonosz szellemek csapdájába. Imádkozzatok Anyaszentegyházatokért, azokért, akik vezetik, imádkozzatok a papokért. Imádkozzatok a világbékéért... a legrosszabb még csak most jön.

Törekedjetek arra, hogy csendben maradjatok, hogy meghalljátok hangomat. Ne féljetek a csendtől, mert a zaj által az Ördög eltávolít benneteket Tőlem, a zaj által megnyitjátok szíveteket a figyelemelterelésnek, az ítéleteknek, mindenféle bűnnek, amely az érzékeken keresztül hatol. Figyeljetek, gyermekeim, vegyétek komolyan szavaimat. Hamarosan tanúi lesztek mindezen eseményeknek, amelyek előttetek lesznek. Jöjjetek hozzám, én várok rátok: használjátok ki az Isteni Irgalmasságnak ezt a nagyon rövid idejét, ami még hátra van. Nyissátok meg szíveteket, hogy megkapjátok ezt az áldást, amely megvéd benneteket ebben a most kezdődött évben: az Úr áldjon meg benneteket és őrizzen meg benneteket, ragyogtassa fel rátok arcát, tartson meg benneteket kegyelmében, és hozzon nektek békét egész évben. Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében. +Amen! Alleluja!

Jézus, 2024. január 5:

Adjatok hálát az Úrnak mindenkor. Állíts keresztet magadra és írj, leányom, drága Véremmel borítva, Atyám Isten dicsőségére.

Itt jön a fény, hogy eloszlassa a sötétséget. A fény újra felragyog a földön, és a föld minden lakója látni fogja Dicsőségem ragyogását a Figyelmeztetésnek azon a félelmetes napján. Készüljetek fel arra, hogy lássátok, amit szemetek még nem látott, halljátok, amit fületek még nem hallott, mert mindennek meg kell történnie, mielőtt hamarosan visszatérek.

Maradjatok imában, hogy ne lepődjetek meg, amikor megérkezem, hogy szolgálatra felöltözve találjalak benneteket. Kérjétek a Szentlelket, hogy adjon nektek megkülönböztető képességet az igazság követéséhez - mert Szavam hamarosan megváltozik -, hogy adjon nektek világosságot, hogy kövessétek lépteimet.

Legyetek nagyon éberek, tartsátok égve lámpásaitokat, vagyis hiteteket, hogy át tudjatok menni a sötétség ezen időszakán, amikor hitetek próbára lesz téve. Legyetek erősek: ne csüggedjetek mindannak láttán, ami ebben az évben történni fog; minden azért lett elmondva nektek, hogy készen álljatok mindezen eseményekkel szembenézni.

Bízzátok magatokat Szentséges Anyámra: nem vagytok árvák. Ti, akik engem követtek, emlékezzetek arra, hogy életemet adtam a kereszten, hogy megnyissam nektek a Paradicsom kapuját... A hónap és az év ezen első péntekén szívetekbe helyezem az erőt a megpróbáltatásokban, a békét, hogy nyugodtan fogadhassatok mindent, és az örömöt, hogy tudjátok, hogy Atyánk Isten szeret és védelmez benneteket. Legyetek áldottak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Alleluja!


Szűz Mária, a Béke Királynője Sulema számára 2024. január 6-án:

Sulema: Eljön a nap, amikor minden nemzet meghajol az Úr előtt. Keresztet vetsz magadra, és írd meg: Leányom, az én isteni Fiam, Jézus Krisztus Uram drága vérével borítva. Most kezdted el ezt az évet, amelyet nagyon nagyszerű események fognak jellemezni mindenféleképpen. A Szentlélek kegyelme nélkül, amelyet a Szentlélek ad neked, nagyon nehéz lesz átmenni mindazon, ami a kapuk előtt áll számodra.

A hónapnak ezen az első szombatján azért jövök, hogy elmondjam nektek: hallgassatok Fiamra, tegyetek meg mindent, amit Ő mond nektek, különben a gonoszság csapdájába estek. Eljött a pillanat, amikor hitetek próbára lesz téve. Meg fogjátok látni, hogy ki van Istennel és ki van Isten ellen. Legyetek nagyon éberek és nagyon óvatosak: báránybőrbe bújt farkasok között lesztek. Kérjétek a Szentlelket megkülönböztetésért, és kövessétek Fiam hangját.

Az emberiség meg fogja tapasztalni a maga Golgotáját, de nem azért, mert az Úr így akarta, hanem mert az emberiség maga hozta meg a döntését, ezért Fiam hagyja, hogy a ti utatokon járjatok. Azonban ne féljetek: amikor a Legszentebb Szentháromság azt mondja, hogy „elég”, a Szentlélek Isten Mindenhatósága által a Fiú Isten el fog jönni az Ő Dicsőségének ragyogásában. Minden élőlény látni fogja Őt, mindenki látni fogja tetteit, gesztusait, szavait, amelyek megbántották az Atya Istent. Nézzétek meg, hogy az Atya Isten mennyire szeret titeket, Ő, aki egyszülött Fiát adta nektek, mennyire szeret titeket azzal, hogy az emberiség egész történelmében az Ő irgalmasságának legnagyobb tettét adta nektek, hogy mindenki kijavítsa a viselkedését, mielőtt az Ő igazságossága eljön a földre. Eljön a nap, amikor minden nemzet meghajol az Úr előtt. Ne hagyjátok holnapra azt, amit ma kellene megtennetek. Ez az év nagyon nehéz lesz: a természet eljön, hogy megbüntesse a föld lakóit. A gonosz erők háborúk révén akarják elpusztítani az emberiség nagy részét. Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, az [Isteni] Irgalmasság káptalanját, maradjatok a kegyelem állapotában. Az ima által békében lesztek, a dicsőítés által pedig örömben lesztek, tudva, hogy mi veletek vagyunk, hogy Szent Mihály az egész mennyei sereggel és az összes szenttel a segítségetekre siet. Bátorság, drága gyermekek, legyetek áldottak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Alleluja.