"A HÁBORÚK ÉS ERŐSZAK BŰNÉNEK JELENLETEI" Mária üzenete Angela Fabiani (Zaro, Olaszország), 2023. június 26.

Aznap délután megjelent a mama fehérbe öltözve. Nagy fehér köpeny takarta őt, és ugyanaz a köpeny fedte a fejét is. Szűz Mária fején 12 ragyogó csillagból álló korona volt. Imádságra összekulcsolta a kezét, és a kezében a Rózsafüzér hosszú, fényfehér kápolnáját tartotta, amely majdnem a lábáig ért. A lába meztelen volt, és a földgömbön pihent. Volt a Földön egy kígyó, akit mama szorosan tartott a jobb lábával; vonaglott és erősen lendítette a farkát. Szűz Máriának szép mosolya volt, de a szeme szomorú volt. Mamát sok kicsi és nagy Angyal vette körül, akik édes dallamot énekeltek. Dicsértessék Jézus Krisztus!

Kedves gyerekek, köszönöm, hogy válaszoltak hívásomra, köszönöm, hogy itt vagytok. Gyermekeim, az Úr küld engem közétek, hogy elhozzam nektek üdvösségét, itt vagyok az ő hatalmas irgalmából. Gyermekeim, ma is arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok, szívvel imádkozzatok. Gyermekeim, a legnagyobb bizalommal bízzátok magatokat Rám, hagyjátok, hogy én vezessem magatokat. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, imádkozzatok velem. Ezen a ponton anya megkért, hogy imádkozzam vele. Amíg imádkoztam, bűn, háborúk és erőszak jeleneteit láttam. Majd anya így folytatta: Gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiség megtéréséért, imádkozzatok mindazokért, akik még nem ismerték meg Isten szeretetét. Isten Atya és mindenkit szeret, mérhetetlen szeretettel szeret. Isten szeretet, ne félj bízni Istenben; de légy éber e világ hamis szépségei ellen. Ezek átmenetiek, Isten szeretete örök. Aztán mama kinyújtotta a karját, és imádkozott a jelenlévőkért. Aztán Neki ajánlottam mindazokat, akik az Én imáimra bízták magukat. Végül mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Szent Áldásomat adom most rád! Mária üzenete Simona Patalano (Zaro, Olaszország), 2023. június 26
Íme, gyermekeim, ismét eljövök hozzátok, hogy imát kérjek titeket, imádkozzatok szeretett Egyházamért, imádkozzatok ezért a világért, amely egyre jobban uralkodik és egyre távolabb van Istentől. Nagyon szeretett gyermekeim visszatérnek az Atyához: Ő hatalmas szeretetében készen áll arra, hogy átöleljen, megvigasztaljon és szeressen. Gyermekeim, nincs olyan bűn, amelyet ha megvallunk, ne bocsátanának meg: béküljetek ki az Atyával, térjetek vissza hozzá. Gyermekeim, hatalmas szeretettel szeretlek benneteket, és szeretném látni, hogy mindannyian megmenekültek. Gyermekeim, ne térjetek el Szeplőtelen Szívemtől, éljetek a szentségekkel. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.