EZ A JÓ IDŐ! Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 1. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek mindannyian Krisztus. Példátokkal és szavaitokkal tegyetek tanúságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók. Az emberiség lelkileg vakon jár, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Ez a megfelelő idő a ti visszatérésetekre. Ne tegyétek keresztbe a karotokat. Tegyetek erőfeszítést, és szolgáljátok az Urat szeretettel és hűséggel. Ne éljetek távol az imádságtól. Amikor távol vagytok az imától, Isten ellenségének célpontjává váltok. Nehéz idők jönnek a hit férfijai és asszonyai számára. Keressetek erőt az őszinte imában és az Eucharisztiában. Aki mindvégig hűséges marad, az üdvözülni fog. Ne feledjétek: boldognak akarlak látni benneteket itt a földön, és később velem a mennyben. Haladjatok előre a jóság és a szentség útján! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében. .

A Béke Királynőjének üzenete, adott: 04/04/2023

Drága gyermekek, legyetek bátrak! Nincs győzelem a kereszt nélkül. A keresztben megtaláljátok a boldog örökkévalóság ajtaját! Aki a világnak él, az menekül a kereszt elől, de akinek a mennyország a célja, az örömmel öleli át a keresztet. Hallgassatok rám! Még hosszú, nehéz próbák évei lesznek, de az én Uram veletek lesz. Merítsetek erőt az imádságból és az Eucharisztiából. Eljön majd az idő, amikor sokan éhezni fognak, és a hívek számára nagy fájdalom lesz. Szeressétek és védjétek az igazságot. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön hozzátok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

LÁTOD A JELEKET.  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 7. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, forduljatok az én Jézusomhoz. Ő szeret benneteket és megbocsát nektek. Tartsatok bűnbánatot. Az én Jézusom tárt karokkal vár titeket. Önmagát adta üdvösségetekért, és mindig irgalmasan fog cselekedni, ha a gyónás szentségén keresztül megbékéltek vele. Forduljatok el attól, ami elmúlik, és keressétek a mennyei dolgokat. Ne legyetek olyanok, mint Pilátus, aki attól való félelmében, hogy elveszíti azt, ami elmúlik, megmosta kezeit a tömeg előtt, és átadta Jézust. Amikor őszinte bűnbánat van, az Én Jézusom mindig megbocsát és nagy kegyelmekkel áld meg. Nézzetek a keresztre, és keressétek azt, aki először szeretett benneteket. Ne legyetek hálátlanok. Tanúsítsd saját életeddel, hogy az Úrhoz tartozol. Az emberiség vakká vált, mert az emberek elfordultak az Én Jézustól. Ez a megfelelő idő a ti visszatérésetekre. Szeressétek és védjétek az igazságot. Eljönnek majd azok a napok, amikor a hívő férfiakat és nőket megakadályozzák abban, hogy hirdessék Fiamat, Jézust. Eljön a nagy és fájdalmas üldözés. Ne feledjétek: a ti védelmi fegyveretek mindig az igazság lesz. Nézzetek körül, és látni fogjátok Isten jeleit. Nyissátok meg szíveteket, és képesek lesztek megérteni az Ő Terveit az életetekkel kapcsolatban. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Nagyszombaton, 2023.04.08.

Drága gyermekeim, nem juthattok el a győzelemhez anélkül, hogy a kereszten át ne mennétek. Ne féljetek. Az én Jézusom szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Hozzá, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Az én Jézusom feltámadása adja nektek a bizonyosságot, hogy az Ő nyomdokain haladva győztesek lesztek. A halál nem győzi le azokat, akik hűségesek. Nevetek már be van írva a mennybe. Legyetek engedelmesek hívásomra. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai beszennyezzenek benneteket, és távol tartsanak benneteket az üdvösség útjától, amelyet Jézusom mutatott, és amelyet Egyháza igaz tanítóhivatala tanít. Eljön a nap, amikor Isten ellenségei tagadni fogják a Feltámadást, és sokakat megfertőz a hamis tanok mocsara. Ne feledjétek: az evangélium igazsága nem képezi vita tárgyát. Bármi történjék is, maradjatok Jézus és az Ő Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításai mellett. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek béékében.

JÉZUS ADTA EZT NEKED A KERESZTEN. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 11. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, az én Jézusom szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Ne éljetek a bűn sötétségében, hanem fogadjátok az Úr Fényét, hogy nagyok legyetek a hitben. Ne veszítsétek el a reményt. Az én Uram mindent irányít. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtettet és név szerint ismer titeket. Ne keressétek a világ dicsőségét. Keressétek a mennyországot, amelyet az én Jézusom kínált nektek a kereszten. Legyetek bátrak! Tanúsítsd a saját életeddel, hogy az Úré vagy. Az emberiség ki fogja inni a bánat keserű poharát, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Ez a megfelelő idő a ti visszatérésetekre. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által érhetitek el a győzelmet. Maradjatok távol a széles ajtóktól; az Örökkévalóságba vezető út a kereszten keresztül vezet. Még mindig fogtok borzalmakat látni Isten házában, és sokak hite megrendül. Bármi történjék is, ragaszkodjatok az igazsághoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EZEKET A SZAVAKAT KOMOLYAN KELL Vennünk. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 13. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ne éljetek az anyagi javakhoz ragaszkodva. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek Örökkévaló lesz. Az én Uram számon fog kérni benneteket. Ne feledjétek: akinek sokat adnak, attól sokat fognak követelni. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által érthetitek meg a köztetek lévő Jelenlétemet. Keressetek erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Nehéz idők jönnek majd számotokra. Ellenségek fognak cselekedni, üldözni és kiűzni fognak benneteket. Legyetek figyelmesek. Figyeljetek rám. Amit mondok, azt komolyan kell venni. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FUTÁS A SZÉLES KAPUBÓL.  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 15. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, az emberiség beteg és gyógyításra szorul. Csak az igazság fogja megszabadítani az embereket a nagy lelki vakságtól. Fájdalmas jövő felé tartotok, és eljött az idő, hogy visszatérjetek az Úrhoz. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók. Vigyázzatok lelki életetekre. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Meneküljetek a tágas ajtók elől, és örömmel fogadjátok el kereszteteket. Én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Nem akarlak kényszeríteni benneteket, de amit mondok, azt komolyan kell venni. Bátorság! Uram sokat vár tőletek. Legyetek hűségesek a rátok bízott nemes küldetéshez. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY KATASZTRÓFA. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 18. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, a nagy hajó nagy hajótörés felé tart. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az igazság elvezet benneteket a hit biztonságos kikötőjébe. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Maradjatok hűségesek Fiamhoz, Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. A nagy lelki romlás mindenfelé terjedni fog, és a halál jelen lesz Isten házában. Szenvedek azért, ami rátok vár. Amit mondok, nem azért mondom, hogy félelmet keltsek bennetek, hanem hogy bátrak és az igazság védelmezői legyetek. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY SZENVEDÉS JÖN. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 20. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Gyermekeim, hajlítsatok térdeteket imára, mert csak így lesztek képesek elviselni a közeledő megpróbáltatások súlyát. A hívő férfiak és nők isszák a fájdalom keserű poharát. Üldözni fogják és eldobják őket. Az ellenségek egyesülnek, és nagy szenvedés éri Isten választottjait. Ne hátrálj meg. Veled leszek. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Légy hű Jézushoz, és győztes leszel. Előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

AZ ELLENSÉG CSELEKVÉSE NAGY SZENVEDÉST FOG OKOZNI. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 22. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, az én Jézusom veletek van. Legyetek bátrak! Amikor érzitek a megpróbáltatások súlyát, hívjátok Jézust, és Ő erőt ad nektek. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Hallgassatok rám! Azért jöttem a mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Fogadjátok be Jézusom evangéliumát, és mindenütt tegyetek tanúságot hitetekről. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Szeretlek benneteket, és azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a Földön, és később Velem a Mennyben. Fájdalmas jövő felé tartotok. Az Egyház ellenségeinek gonosz tevékenysége nagy szenvedést fog okozni az igaz hívőknek. Sok megszentelt személyt fognak üldözni az igazság szeretete és védelme miatt. Imádkozzatok! Szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SOK LÉLEK VEZET A SÖTÉTSÉGBE. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 25. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, az én Jézusom által hirdetett igazság az a fény, amely megvilágítja utatokat a mennybe. Forduljatok el mindentől, ami hamis, és maradjatok hűek Jézusom Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításaihoz. Meneküljetek a széles kapuk elől, és forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Az ellenségek azért fognak cselekedni, hogy elvegyék tőletek az Én Jézusom igaz Egyháza által tanított igazságokat. Sok lelket fognak lelki sötétségbe vezetni. Szomorú vagyok amiatt, ami rátok vár. Imádkozzatok sokat. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Bátorság! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Szűzanya üzenete: "Az ellenségek előrenyomulnak." Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 27. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, imádkozzatok. Csak az ima erejével győzhetitek le a gonoszt. Az ellenségek előrenyomulnak, és a nagy hajó körül lesz véve. Megpróbálják majd elsüllyeszteni, de Jézus veletek lesz. A győzelem az igazaké lesz. Ne csüggedjetek. Védelmi fegyveretek mindig az igazság lesz. Az igazság az a fény, amely eloszlat minden sötétséget. Bátorság! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusomnak szüksége van őszinte és bátor tanúságtételetekre. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.
NEHÉZ IDŐ ELŐTT! Csak te tudod elviselni a megpróbáltatások terhét. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. április 29. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Gyermekeim, a szentség útja tele van akadályokkal, de Jézusom veletek jár! Ne hátrálj meg. Szükségem van az "igen"-re. hallgass rám. Ne szakadj el az Úrtól. Amikor elszakadsz [Tőle], [könnyű] prédává válsz a Démonnak. Te az Úré vagy, és csak Őt követheted és szolgálhatod. Fájdalmas jövő felé tartasz. Csak azok viselik a megpróbáltatások terhét, akik imádkoznak. Nehéz időszak lesz ez a hívő férfiak és nők számára. Én vagyok a te Bánatos Édesanyád, és szenvedek attól, ami rád vár. Hajlítsd meg térdeidet imában. Szeretlek és mindig veled leszek. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Bátorság! Imádkozni fogok érted Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.