Jóvátételi szentmise - 2023. április 17.

 

Miközben az atya a szentbeszédét tartotta, észrevettem, hogy Szent József mögötte van a jobb oldalán, és Szent József a kezében tartotta a Kis Jézust. Észrevettem, hogy a Kis Jézus felemelte a kezét és megáldotta az Atyát, miközben beszélt. Néhány perccel később Jézus beszélni kezdett.

 

Az én gyermekem,

Ez a szentbeszéd ragyogó az Én szememben. A "Titanicról" szólva ez a homília a büszkeségről, az arroganciáról, az alázatról, az engedelmességről, valamint a bátorságról, a türelemről és a mártíromságról szól. Azok az Én gyermekeim, akik jelen vannak ezen a szentmisén, képesek lesznek a korábbi időkre vonatkoztatni a mai világotok jelenlegi szemtelen és büszke embereit. Képesek lesznek felismerni, hogy az évekkel ezelőtti arrogáns emberek mennyire ugyanazok az önző emberek, mint ma, és sokan, akik több figyelmet vagy jelentőséget követelnek maguknak, mint ami indokolt. Sok nemzedék henceg az eredményeivel és képességeivel, és általában a reflektorfényt keresik, mintha minden céljukat egyedül valósították volna meg, anélkül, hogy valaha is gondolnának arra, hogy megköszönjék Istenüknek mindazt, amit képesek elérni vagy teljesíteni.

Pap-fiam a Titanic ihletett tervezőjének "Isten kigúnyolásáról" beszél, aki azt a megjegyzést tette: "Még maga Isten sem tudná elsüllyeszteni ezt a hajót". Annyira szomorú vagyok, hogy gyermekeimnek ilyen arroganciája és büszkesége van, hogy mércét állítanak maguknak, és azt feltételezik, hogy sokkal többet tudnak másoknál, és sokkal felsőbbrendűbbnek érzik magukat.

A gyermekek nemzedékei során sokan sikerrel jártak a nehézségekkel vagy ellenállással szemben, és egy egyszerű imával mutattak hálát Istennek, míg mások elmaradtak a hálaadás vagy a megbecsülés bármilyen formájának kimutatásától, és nem dicsőítették Istent mindazért, amit nekik adott. Isten nélkül gyermekeimnek semmijük sem lenne. Gyermekeim nagyon büszkék lettek, és ugyanezek a gyermekek megmutatták, hogy a büszkeség bűne megtanította őket arra, hogyan váljanak téveszméssé, rosszindulatúvá és keserűvé egy gyűlölettel, zűrzavarral és pusztítással teli világban.

A ma jelenlévő gyermekeim nagyon sokat tanulhatnak ebből a homíliából. Képesek lesznek megnézni sok gyermeknek az Istenükkel szembeni arroganciáját és gúnyolódását, és meglátják, hogy világotok minden nemzedéke hogyan felejtette el Istenét. Figyelmeztetlek benneteket gyermekeim, hogy ez a nemzedék, amelyben éltek, gonoszabb, mint az első. Gonosz és házasságtörő nemzedék vagytok. Romlott, perverz és gonosz nemzedék vagytok. Meddig leszek még veletek és meddig tűröm még elviselni titeket? Ti megöltétek ártatlan gyermekeimet a gyilkosság gondolata nélkül az abortusz e gonosz bűnében. Ti akadályoztátok kicsinyeimet, és megengeditek, hogy iskoláitok átvegyék a hatalmat gyermekeitek felett, és agymosást végezzenek rajtuk a test e szörnyű bűneivel. SENKI NE HAGYJA, HOGY MEGTÉVESSZE KICSINYEIMET.

Én vagyok a TEREMTŐ, és én teremtettem a FÉRFI ÉS a NŐT. Világotok tudománya most uralkodik rajtatok és gyermekeiteken, hogy lány vagy fiú legyen. Milyen beteges a mai világotok. Tévútra vezetitek gyermekeiteket, és én mindenkit figyelmeztetek, hogy "aki e kicsinyek közül egyet is megbotránkoztat, akik hisznek bennem, annak jobb lenne, ha malomkövet akasztanának a nyakába, és a tenger mélyén megfulladna". (Mt 18,6; vö. Mk 9,42) Mindannyian tisztában kell legyetek azzal, hogy nem szabad a bűnözésből gyakorlatot csinálni, mert az az ördögtől van, és ő kezdettől fogva bűnözik. Én vagyok az Isten Fia, és születésem egyik oka az volt, hogy elpusztítsam az ördög műveit.

A szexuális erkölcstelenség, a tisztátalanság, az ellenségeskedés, a féltékenység, a dühkitörések, a széthúzás és a megosztottság eluralkodott a gondolkodásmódotokon, és figyelmeztetlek benneteket, hogy akik ilyen dolgokat tesznek bűnbánat nélkül, nem fogják örökölni az Isten Királyságát. Gyermekeim annyira szeretik a világot és a világ dolgait, hogy a test bűneire, a szemek kívánságaira és az élet büszkeségére vágynak, és ez nem Istentől van, hanem a mai világotok gonosz tanításaitól. A világotok elmúlik gonosz vágyaival együtt, de megígérem nektek, hogy aki Atyám Akaratát cselekszi, az örökké megmarad.

Gyermekeim úgy élik az életüket, hogy nem gondolnak e bűnök következményeire, és nem gondolnak arra, hogy szükségük van Urukra és Megváltójukra. Ezek a gyermekek úgy érzik, hogy jogosnak érzik, hogy e bűnös világ útját járják. A gonosz nem csak arra törekszik, hogy elterelje a figyelmedet, vagy megkísértsen téged; a gonosz úgy járkál, mint ordító oroszlán, és a földet járja, hogy felfaljon téged - ő a ragadozó vadállat.

A nyomorúság és a közelgő fenyítések sokkal nagyobbak lesznek, mint azt bárki valaha is el tudná képzelni. Hogyan fognak gyermekeim rettegésben megrémülni, és térdre fognak esni, kegyelemért kiáltva ahhoz az Istenhez, akit kigúnyoltak, és akit nem tudtak használni. Büszkeségük pánikká fog változni, és tanúi lesznek a tengerek és óceánok erőszakosságának, amelyek általában nyugodtak, de hirtelen heves viharrá fognak kitörni, amely képes lesz elpusztítani minden útjába kerülő építményt, felemésztve azokat, és egy földrengés intenzitása fogja őket a föld szakadékába és nyíltságába rántani. Tanúi lesznek a természet erejének, amely elpusztítja mindazokat, akik a pusztulásuk útjába kerülnek. A nagy erejű földrengés cunamikat, lavinákat, tüzeket, talajfolyósodást, földcsuszamlásokat fog okozni, és a pusztítás és az emberveszteség mértéke elképzelhetetlen lesz. A tengerek erőszakossága, a vulkánok hegyének forrósága és robbanása a pánik súlyos erejével fogja félelemre és remegésre késztetni gyermekeimet. Azok, akik túlélik, a közelgő halál érzését fogják érezni, és elsöprő káoszt, halált és pusztulást fognak érezni. A természet ereje milliók életét fogja elvenni, de lesznek nagyobb büntetések, amelyek hamarosan az egész világot sújtják.

A csapások, amelyek gyermekeink testére fognak lesújtani, hamarosan az egész világon elterjednek. Az instabilitás pénzügyi összeomlása az egész világot meg fogja ragadni. Ez a pénzügyi válság polgári nyugtalanságot fog okozni az egész világotok nagy részén. Az éhínség éhezést fog okozni, és sok gyermekünk fog meghalni az élelemhiány következtében. Gyermekeim rettegést fognak érezni a betegségek dögvészén keresztül, és milliók fognak meghalni. Olyan nagy üldöztetés is lesz közöttetek Jézus neve miatt, és én azt mondom nektek: Üldözni fognak és néhányatokat meg fognak ölni. Mindenki gyűlölni fog titeket az Én Nevem miatt, és ne feledjétek, hogy engem gyűlöltek először, és egyetlen szolga sem nagyobb az uránál. Boldogok, akik az Én Nevemben szenvednek, mert ti örökölni fogjátok az Isten Királyságát, és Velem fogtok élni az örökkévalóságig. [Itt Jézus néhány szentírási idézetet illeszt össze.]

A harmadik világháború a láthatáron van, és nagyon gyorsan fog előrehaladni, és nagyon hamar el fog érni benneteket. Amerika, a saját földeteken fognak megtámadni benneteket, és minden más nemzetnél nagyobb háborús fájdalmakat fogtok elszenvedni. Valaha ti voltatok a "legnagyobb ország" a világon, és mindent megkaptatok, amire valaha is szükségetek volt, mert az Atya annyira megáldott benneteket. Soha nem kellett a saját országotokon kívülre mennetek semmiért, amire szükségetek lett volna, de országotok irtózatos bűnei és a hitetek és Isten iránti szeretetetek elhagyása miatt elfordultatok Tőlem, és most el kell szenvednetek a következményeket.

Én vagyok a ti Jézusotok, aki teljesen és ingyen szerettelek benneteket, és minden szeretetemet odaadtam minden gyermekemnek, még a kereszthalálig is; nem tudtam megállni, hogy ne szeresselek benneteket. Életemet adtam értetek, és feláldoztam Értetek Drága Véremet. Most kérlek benneteket: "El tudjátok-e hagyni magatokat értem? Át tudjátok-e adni Nekem akaratotokat, vágyaitokat, kívánságaitokat, szenvedélyeiteket és minden sajátotokat? Megtagadjátok-e magatokat, és feláldozzátok-e magatokat értem, gyermekeitekért, unokáitokért és minden bűnös jóvátételéért?"

Én vagyok a ti Jézusotok, és gazdag vagyok Irgalomban, mert nagy szeretettel vagyok gyermekeim iránt. Az Én Irgalmam és Kegyelmem által, valamint bűneid igaz megbánása által megmenekülhetsz ezektől a gonosz bűnöktől.

Szeretném hangsúlyozni nektek, hogy Pünkösd ünnepén (május 28-án) kegyelmeimet és áldásaimat bőségesen kiárasztom gyermekeimre, akik szeretettel készülnek szívükben és megtisztítják lelküket a gyónás szentsége által, hogy a Szentlélek áldások és kegyelmek kiáradásával szálljon le rájuk az Ő hatalmas, rohanó szele és tűznyelvek által. Ez a pünkösdi ünnep nagyon fontos a nyomorúság idején, mert a Szentlélek által Isten népét olyan hitbeli erővel és bátorsággal készíti fel, mint még soha. Arra kérlek benneteket, hogy készüljetek fel és bízzatok a Szentlélekben, és ne feledjétek: Ő a kísérő és a szószóló. Ő vezeti életeteket a jóság és az Istenben való igazság felé. Arra kérem gyermekeimet, hogy a gyónás szentsége által készüljetek fel bűnetek bocsánatára, és szorgalmasan imádkozzatok, hogy áldásai és kegyelmei kiáradjanak gyermekeire. Ő az Atya és a Fiú között megosztott szeretet. Ez az ünnepnap nagyon különleges nap lesz, mert bátorságra és a hit megerősítésére lesz szükségetek, hogy szembenézzetek mindazokkal a fenyítésekkel, amelyek hamarosan bekövetkeznek, amint arról ebben az üzenetben szó van.

Gyermekeim, nem akarok félelmet kelteni a szívetekbe, de ezek a figyelmeztetések szörnyűek, és lehet, hogy hallotok mindezekről az eseményekről, de sok közülük egyszerre és különösebb figyelmeztetés nélkül is bekövetkezhet, ezért a ma este hozzátok intézett szavaim legyenek figyelmeztetés forrása minden gyermekem számára, mert lehet, hogy nincs sok időtök ezen események bármelyike között.

Túl sokáig gúnyoltátok és semmibe vettétek Isteneteket, pedig Én olyan Isten vagyok, aki nagyon türelmes a gyermekeivel. A Mennyország évtizedeken és évszázadokon keresztül előre figyelmeztetett benneteket, mégis oly sok gyermekünk nem hajlandó hinni vagy hallgatni ezekre a fontos szavakra a Mennyországból. Gyermekeink közül sokan inkább a világ gonoszságaiban élik az életüket.

Gyermekeim, nem imádkoznátok, nem áldoznátok, és nem hallgatnátok ránk. Könnyebb volt számotokra mindennapi életeteket Isten szent félelme nélkül élni. Nagyon sok gyermekünk fog súlyosan szenvedni.

Dicsérjétek Istenteket a "lelkiismeret megvilágosításának" nagy kegyelméért, amely sok gyermekünknek lehetőséget ad arra, hogy jóvá tegye súlyos bűneiteket. E kegyelem által meglátjátok majd, hogy milyen nagyszerű volt Istenetek az életetekben, és hogy hányszor segített gyermekein, amikor azok meg sem érdemelték.

Én egy mindent szerető és irgalmas Isten vagyok, aki mindannyiótokat olyan mélyen szeret, függetlenül attól, hogy hányszor hagytatok el Engem bűnetek és az irántam való bizalom és szeretet hiánya miatt.

Gyermekeim, bízzatok Bennem teljes szívetekből, és ne támaszkodjatok a saját értelmetekre. Fényként jöttem, hogy világítsak ebben a sötét világban, hogy mindazok, akik bíznak Bennem, többé ne maradjanak világotok sötétségében.

Forduljatok hozzám, és én vigaszt nyújtok nektek ezekben a sivár időkben. Ne féljetek, amikor ezek a keresztek és megpróbáltatások bekövetkeznek, mert Én soha nem hagylak el benneteket. Szent és Irgalmas Szívem szeretetében foglak megtartani benneteket. Ne aggódjatok és ne aggódjatok, mert én mindig veletek vagyok.

Megáldalak benneteket Atyám nevében.

 

 

Kay megjegyzése: Nem írtam bele ebbe az üzenetbe semmit, amit Szent József, Szent Mihály vagy a Szűzanya láthatott vagy hallhatott, ahogyan azt általában a korábbi üzenetekben szoktam, mert ez az üzenet elég hosszú volt, és fontosnak éreztem, hogy mindent elmondjak, amit Jézus mondott ezen a bűnbánati szentmisén.

https://www.privaterevelation.org/post/message-from-jesus-to-kay-4