ELJÖTT A PILLANAT!  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 4. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Drága gyermekek, forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé irányulva, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Az én Uram szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Fordulj el a bűntől, amely eltávolít téged Istentől és lelki vakságba vezet. Keressétek az én Jézusom irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Tápláljátok magatokat az Eucharisztia drága táplálékával, hogy erősek legyetek. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött a nagy visszatérésetek pillanata. Az emberiség ki fogja inni a szenvedés keserű poharát, mert a teremtményt többre becsülik, mint a Teremtőt. Nehéz idők jönnek majd számotokra, de ne hátráljatok meg. Melletted leszek. Ne feledjétek: győzelmetek az Úrban van. Ne feledjétek mindig: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Bátorság! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedték, hogy ismét összegyűjtsem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EGY NAP, AMELYET SOKAN MEGSZABÁNNAK. Mária üzenete Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 7. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Drága gyermekek, nincs győzelem a kereszt nélkül. Az emberiség a nagy szakadék felé tart. Forduljon meg gyorsan. Isten hív téged. Ne éljetek távol az Ő kegyelmétől. Az emberek szembeszálltak a Teremtővel, és úgy járnak, mint a vakok, akik a vakot vezetik. Nyissátok meg szíveteket az Úr fénye előtt. Forduljatok az Ő útjához, hogy megmeneküljetek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így érthetitek meg felhívásaimat. Szabadságod van, de a legjobb, ha az Úr akaratát teljesíted. Eljön majd a nap, amikor sokan megbánják az Isten kegyelme nélkül élt életüket, de már késő lesz. Térjetek meg! Ez a megfelelő alkalom a visszatérésre. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

EGY NAP, AMELYET SOKAN MEGSZABNÁNAK.Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 7. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, nincs győzelem a kereszt nélkül. Az emberiség a nagy szakadék felé tart. Forduljon meg gyorsan. Isten hív téged. Ne éljetek távol az Ő kegyelmétől. Az emberek szembeszálltak a Teremtővel, és úgy járnak, mint a vakok, akik a vakot vezetik. Nyissátok meg szíveteket az Úr fénye előtt. Forduljatok az Ő útjához, hogy megmeneküljetek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így érthetitek meg felhívásaimat. Szabadságod van, de a legjobb, ha az Úr akaratát teljesíted. Eljön majd a nap, amikor sokan megbánják az Isten kegyelme nélkül élt életüket, de már késő lesz. Térjetek meg! Ez a megfelelő alkalom a visszatérésre. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 2023. február 9-én.

 

Drága gyermekek, legyetek bátrak! Ne csüggedjetek. Az én Uram melletted van, bár te nem látod Őt. Bízzatok teljesen Isten erejében, és a holnap jobb lesz számotokra. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert az emberek elfordultak az imától és az Én Jézusom által kinyilatkoztatott és az Ő Egyházának igaz tanítóhivatala által tanított igazságoktól. Nagy kincseket fognak eltemetni, és szegény gyermekeim sírni és jajgatni fognak. Imádkozzatok. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned és szolgálnod. Menjetek előre! Imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


JÉZUS NAGY AJÁNDÉKOT KÍNÁL NEKED. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 11. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Drága gyermekek, higgyetek teljes mértékben Fiamban, Jézusban. Szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Az Ő jelenléte az Eucharisztiában az a nagy ajándék, amit Ő nyújt nektek. Áldottak vagytok, hogy az Eucharisztiában az Ő Testében, Vérében, Lelkében és Istenségében fogadjátok Őt. Legyetek védelmezői ennek a nem vitatható igazságnak. Az ellenség arra törekszik, hogy összezavarjon téged, de légy résen: Ez nem szimbolikus jelenlét, hanem valódi jelenlét. Hallgassátok meg az Én Jézusom Egyháza igaz tanítóhivatalának tanítását az Eucharisztiáról. Bármit is tanítanak az ellenkezőjét, az a gonosztól származik. Menjetek ki az igazság védelmében! Legyetek az imádság emberei és asszonyai. Az emberiség szellemileg vak, és szüksége van Isten Fényére. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY JUTALOM VÁR RÁD! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. február 14. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Kedves gyermekeim, örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennyországba. Azok, akik ebben az életben keresik az Urat, nagy jutalomban részesülnek a mennyben. Ne csüggedjetek. Az én Jézusom szeret téged és név szerint ismer téged. Légy igazságos. Mindenben utánozzátok Őt, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Amikor megtörténik veled, hogy elesel, kiálts Jézushoz. Keressétek Őt mindig az Eucharisztiában, és az Atya áldottnak fog titeket hirdetni. Szeretlek és mindig veled leszek. Add nekem a kezed, és én vezetlek a szentség útján. Bátorság! Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr győzelmet ad neked. Az emberiség a bánat keserű kelyhét fogja meginni, de végül Szeplőtelen Szívem győzni fog. Menjetek előre örömmel! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.02.16-án adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, hallgassatok rám. A világban vagytok, de az Úrhoz tartoztok. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában, az evangéliumban és az Eucharisztiában. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket az Úrtól, és legyetek hűségesek hívásaimhoz. Nagy szenvedések jövője felé tartotok. Az ellenségek cselekedni fognak, és a hit férfijai és asszonyai nehéz keresztet fognak hordozni. Ne csüggedjetek. Én vagyok az Édesanyátok, és mindig mellettetek leszek. Meneküljetek azokról a helyekről, ahol Isten gyermekeinek méltóságát meggyalázzák. Maradjatok távol a profán látványosságoktól, és tegyetek tanúságot Jézusról a saját életetekkel. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


CSAK EZ MEGMENTI AZ EMBERT! Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 18. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és a mennyből jöttem, hogy megtérésre hívjalak benneteket. hallgass rám. Ne veszítsd el a lelkedet. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Szeresd az igazságot és védd meg. Nagy lelki zűrzavarok idejét éled, és eljött a visszatérésed pillanata. Menekülj a bűn elől, és élj a paradicsommal szemben, amelyre csakis teremtettél. Isten siet. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Az emberiség egy nagy spirituális szakadék felé tart. Csak az igazság szeretete mentheti meg az embert. Add nekem a kezeidet, és elvezetlek ahhoz, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Bátorság! Ne térj le arról az útról, amelyet mutattam neked. Hatalmas üldöztetés támad majd ellened, de ne térj vissza. Jézusom veled lesz. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

AZ ÚJ TÖRVÉNY AKADÁLYOZZA AZ IGAZSÁGOT. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 19. Mária, a béke királynőjének üzenete.

 

Drága gyermekek, ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben a hit férfijai és asszonyai elhallgattatnak. Az ellenségek olyan törvényeket fognak alkotni, amelyek megakadályozzák az igazság hirdetését. Ez a szenvedés ideje lesz a hívők számára. Ne csüggedjetek. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Az Én Jézusom Egyháza úgy fog visszatérni, ahogyan Jézus Péterre bízta. A kis nyáj hűséges és áldozatkész lesz. Nem fogják megtagadni a hitet, és hozzá fognak járulni Jézusom igaz Egyházának végső győzelméhez! Hajoljatok térdre imádságban. Keressetek erőt az Eucharisztiában és az Én Jézusom Szavaiban. Minden nyomorúság után eljön Isten győzelme az igazak számára. Menjetek ki az igazság védelmére! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.02.21-én adott ki a Szűzanya

 

Drága gyermekek, meghívlak benneteket, hogy a nagyböjtöt Fiam, Jézus jelenlétében éljétek meg. Közeledjetek a gyóntatószékhez és keressétek az Ő Irgalmát. Erősítsétek magatokat az Eucharisztia drága táplálékával. Ha így tesztek, nagyok lesztek a hitben. Ne vonuljatok vissza az imádságtól. Csak az ima erejével tudjátok elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgoknak. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Az utatok ebben az életben tele van akadályokkal, de én vagyok az Édesanyátok, és veletek leszek. Add nekem a kezed, és én győzelemre foglak vezetni téged. Ne aggódjatok. Gondoskodni fogok rólatok és mindazokról, akiket szerettek. Bátorság! Uram szeret téged és vár rád. Amit Ő az igazaknak készített, azt emberi szem még soha nem látta. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN JELE – LEGYEN TUDATÁBAN. Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 25. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, Isten küldött hozzátok, hogy szegény gyermekeimet erről a helyről megtérésre hívjam. Ne dobjátok el azt a Kegyelmet, amelyet az Úr jelenlétem által adományozott nektek. Helyezzétek bizalmatokat és reményeteket az Úrba. Keressétek először a mennyei dolgokat. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Hallgassatok rám! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek jön. Térdeljetek le imádságban. Az én Jézusom szeret titeket és tárt karokkal vár titeket. Legyetek figyelmesek Isten jeleire. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Félelmetes dolgokat fogsz látni a Földön.  Pedro Regis (Anguera, Brazília). 2023. február 28. Mária, a béke királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, legyetek hűségesek Jézushoz. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen és rabszolgasorba taszítson benneteket. Forduljatok el a bűn sötétségétől, és éljetek a hívásoknak, amelyeket Uram küld nektek általam. Azok, akik úgy cselekszenek, mint Júdás, ugyanarra a végzetre fognak jutni, mint ő. Hallgassatok rám! Nem azért jöttem a Mennyből, hogy kényszerítselek benneteket, mert szabadságotok van. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és nagyok lesztek a hitben. A fájdalmak idejét éltek. A földön még látni fogtok borzalmakat, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, nagy jutalomban részesülnek a mennyben. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. A mennyország legyen a célotok. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.