2023. január 14., szombat

Üzenet Henriknek a Római Rendből – 2023. január 13

Őszentsége XVI. Benedek pápa üzenete

Henriknek, a Mária Franciaország királynője római rend misztikumának adták 2023. január 13-án


Henri: A Christus Vincit a Szent Óra alatt énekeljük.


Őszentsége XVI. Benedek pápa papi öltözetben jelenik meg, alul és az ujjaknál csipkével díszített albában, fehér miseruhában, kék Mária M betűvel. Palliumot visel, arany mitrát és karzatot, amelyen az "In Hoc signo vinces" feliratot olvasom.


Aláírom magam, hogy üdvözöljem az Ő üzenetét.


Az Atya + és a Fiú + és a Szentlélek + nevében + Ámen.


Őszentsége XVI. Benedek pápa: Kedves Fiam, az emberiség közeledik a niceai zsinat évfordulójához. A kegyelem ideje az árvíz közepette. Isten újra azt akarja, hogy a kis hűséges maradék számára az én Szavaim nélkülözhetetlen iránytűvé váljanak.


Ismered Gregorius Sextus Decimust?


Henri: Szentatyám, ismerem őt.


Őszentsége XVI. Benedek pápa: 16. Gergely pápa egyszerű pap volt, amikor megválasztották. Nem volt sem püspök, sem bíboros. Az ő pápasága idején jöttek létre a nagy francia Mária-jelenések, a Rue du Bac-i és a La Salette-i.


Henri: Miért beszélsz Gergely 16. pápa pápaságáról?


Őszentsége XVI. Benedek pápa: Róma jelenlegi püspöke, Ferenc nem a prófécia pápája. Az angyali pásztor, az utolsó pápa, Gergely 16 példája.


Henrik: Tudom, hogy mi kell történjen Ferenccel a megüresedett szék után. Legszentebb Atya, vezess minket!


Őszentsége XVI. Benedek pápa: A Fekete Sas (Németország), ez a nagy nemzet fogja kényszeríteni a választását az Egyházra. Amikor a nagy ünnepségek egybeesnek a Nagy Szentek ünnepével, akkor lesz jel és megértés, hogy elemezd, mi fog kitörni.


Henrik: Legszentebb Atyám, mire gondol?


Őszentsége XVI. Benedek pápa: Szent Péter bárkájában állva a kőművesség a befolyásos erőkkel manőverezik. Az Egyház helyzete napról napra romlik. A meghatározott irányban nincs többé semmiféle tisztánlátás vagy koherencia. A reformok, amelyekről gondolkodnak, amelyek folyamatban vannak és amelyek jönnek, szétdarabolják az Apostoli Hagyomány örökségét. Figyeljünk a húsvétra, a pünkösdre és a Corpus Christire. A hang, amely még távoli volt, amely halk volt, riasztóként visszhangzik. Ti vagytok az Egyház, és ha elmenekülnétek előle, az csak meggyengítené, destabilizálná és kiszolgáltatottá tenné a szabadkőműves szférának. A belső áramlatok ádáz harcot vívnak. Támogassátok az Egyházat!


Hozzatok áldozatokat Istennek! Az Egyház nem tökéletlen. Azok, akik vasököllel kormányozzák, az isteni előírásokhoz hűtlen intézménnyé teszik. A nagy szentek, Szent Márk, Páduai Szent Antal és Keresztelő Szent János ünnepe előfutára lesz a római rendnek, Mária királynőnek, amikor Szent Péter trónját vérrel fogják megfesteni.

Amikor a párizsi érsek megtudja ugyanezt a véget, a fogságban tartott papságot megkínozzák, Róma pedig a betolakodó kezébe kerül.

Drága Fiam, eljött az idő, hogy visszavonulj, menedéket találj, és folytasd a rád bízott küldetést. A férfiak mindig ellenszegültek, megtagadják a keresztet. Jaj a lázadó szívnek.

Drága Fiam, folytatnom kell a lelkek felvilágosítását a vihar közepén. Isten arra kér, hogy vezessem az Egyházat a legsötétebb napokban is. A Jóvátétel Szűze, akit bizalommal fogadtam, még nem fejezte be üzenetét az Egyház és a világ számára. Még el kell látogatnia Franciaországba. Felhívom a Kis Pihenőt, hogy tapossuk el a Jóvátétel Szűzének felajánlott Mária-szentélyt.

Eljönnek a napok, amikor a jóvátétel megtalálja a helyét a szívekben, a családokban és a kiválasztott közösségekben. Ne engedje, hogy elragadja magát a felfordulásoktól, amelyek sötétséget akarnak hozni az elmékbe, rendetlenséget a szívekben. A könyörgésben, amelyet Isten Anyja adott neked, lesz önbizalmad és bátorságod az ellenálláshoz. Ezekben a zűrzavaros napokban vess erőt a kapott égi gyógymód ellen.

Drága Fiam, melletted fogok sétálni. Nem engedem, hogy az őrjöngő erők a jóvátétel szellemével lerombolják azt, amit áldozatok árán engedtek el. Jöjjenek most a hűséges keresztények egyetlen pillanat elvesztése nélkül, az óra komoly. A veszély sürget, hiszen már régóta nem volt. Áldásomat küldöm, hogy elkísérjem azokat, akik készek bizonyságot tenni a hitből.

Az Atya + és a Fiú + és a Szentlélek nevében + ÁMEN

Henri: A Szentatya felemeli a fenekét. Látom Spanyolországot, Portugáliát. Ez a két ország vérvörös. A Szentatya fenekére esik, Spanyolország Portugália csak egy ország.

(A Szentatya négyszemközt beszél hozzám, majd eltűnik.)

[Lásd a francia weboldalt: https://lavoieroyale-46.webself.net/message-du-pape-benoit-xvi ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése