2023. január 14., szombat

Az örökkévalóság tükre - 2023. január 13.

AZ ÖRÖKSÉG TÜKÖRE

2020. június 1. 6:17 – Csak egy homokszem

Mindannyiótokhoz érkezik Gyermekeim

„Minden idő ugyanabban a pillanatban megáll. A VAGYOK felfüggesztem az időt a Figyelmeztetés, A lelkiismeret megvilágosodása , az új pünkösd idejére . Egész életedet a kezdetektől fogva a szemed előtt láthatod, filmként leforgatva. Nem lesz zavaró, mert minden csend lesz. Te és Istened egyedül az örökkévalóság tükrében. Az Örökkévalóság Tükrében fogod szemlélni Istenedet, elmédet; a lelkedet a dicsőség pompájába helyezve, örökre átalakítva egész lényedet. Vagy magának az Istennek, vagy a Gonosznak a képére.”

„Minden elkövetés vagy mulasztás bűne ki fog derülni. Minden cselekedeted, tekinteted, gesztusod, gondolatod, szavad, érzésed feltárul, és feltárulnak azok következményei a körülötted élőkre, valamint a saját életedre, családodra, szomszédaidra, ellenségeidre."

„Igen vagy nem a te Istenednek!

Ne félj! Könyörögj irgalmasságomért!”

„Sokan gúnyosan gúnyolódnak, és nyíltan elutasítják Istenüket. A föld megnyílik, hogy befogadja őket, a gödörbe. Igen, sok gonosz gyerek halott lesz akkor és ott. Én csak! Mindenki szemtől szembe ismeri Istenét. Az összes hamis vallást a Gonosz műveként fogják leleplezni.”

„Nem lesz többé mentség arra, hogy mi az emberiség valódi eredete, vagy az igazi Teremtő, mindannyiotok Istene. Vagy a végső úticél, ha akkor és ott elhaladna. Ne próbáljon elfutni és elrejtőzni. Nem lesz lehetséges. Dobd el a védelmet, és könyörögj Irgalmasságomért! Vannak, akiknek további 40 napot vagy 6 hetet adok a végső döntés meghozatalára. Igen vagy nem az istenüknek?”

„Ezután a Kárhozat Fia feláll trónjára, és kikényszeríti szörnyűségeit. A 40 nap vagy 6 hét alatt Sátánnak nem lesz hatalma emberi akarataitok felett. Ez az én Kegyelmem. Ajándékom neked, hogy lehetőséget adjak, hogy dönts az átkozott Kígyó és csatlósai könyörtelen zavarása és támadásai nélkül.

„Néhányan megtérnek, de a 6 hét alatt visszatérnek bűnös életükhöz. Ilyen az emberi faj gyengesége. Vigyázz, Igazságosságomnak nem lesz korlátja azokkal szemben, akik felveszik a Fenevad Jelét, vagy elutasítják Istenüket, hogy ragaszkodjanak egy haldokló világhoz, vagy továbbra is bűnben éljenek. Nem látja, hogy ez a világ kimerült, és nem tudja folytatni azt a sok szennyet, amelyben egyénileg és közösen részt vesz? A földet vér áztatta; abortuszt, háborút és gyilkosságot, és többet nem tudnak felszívni. Együttesen a halálcsillagot vontátok a Föld pályájára."

"Figyelj most!"

„Két égitest fog összeütközni a bolygótok atmoszférájában, és egy hatalmas kereszt keletkezik, amelyet a Föld minden lakója láthat. A szemed tisztán fogja látni ezt. Ez a jel: A figyelmeztetés most van!”

https://uzenet.bloglap.hu/cikkek/a-nagy-figyelmeztetes-olyan-lesz-mint-a-tisztitotuz-71093/

– Megáll az idő!

„Belépsz önmagadba, és életutad képei gördülnek ki előtted. Senki sem fogja látni vagy hallani a Figyelmeztetésedet, mert elmerül az örökkévalóság tükre saját élményében. Ti vagytok az Utolsó Nemzedék Gyermekeim! Téged az örökkévalóságtól fogva választottál ki Én, hogy ebben a nemzedékben élj! Segíts megmenteni a világ elveszett Gyermekeit.”

„Most visszatérek, hogy begyűjtsem az aratást. A VAGYOK megvédem az enyéimet, de azok, akik tudatosan elutasítják Istenüket, örökké szenvedni fognak a sötétség, a borzalom, a bánat, a sikolyok ürességében, a kígyókirállyal és csatlósaival együtt a tűz tavában.”

"Az Örökkévalóság Tüköre mindenki számára ugyanabban a pillanatban feltárul."

„Ne keress dátumokat vagy időpontokat, és ne hallgass semmilyen hangot ünnepnapokkal, naptári hónapokkal vagy évekkel. Az ÉN VAGYOK előre értesíteni fogom, hogy mindenki láthassa. A szemnek nem normális fehér felhők az egész világon megjelennek 7 nappal az örökkévalóság tükre érkezése előtt.”

"Ez az égitestek szőrzete, a farkuk por, ami mindenki számára látható lesz."

„Azoknak, akiknek utazniuk kell, meg kell fontolniuk, hogy visszatérjenek otthonotokhoz, családotokhoz, szeretteitekhez, mivel a káosz és a lázadás a nemzeteitekben már előrehaladott állapotban lesz. Ön, Amerika, most látja az anarchia első jeleit. Megkezdődtek a szülési fájdalmak. Majd folytatják. A járvány második hulláma idén ősszel robban ki. Készítsen elő 3 hónap ételt, vizet és üzemanyagot erre az időre, én lerövidítem az időket, mivel minden a Kezemben van. Nem a Kígyókirály elit rabszolgáinak rothadó terveiben, ahogy gondolják. Az Örökkévalóság Tüköre leszáll az Örökkévaló Trónjáról, és minden Gyermekem előtt ragyogni fog!”

„Isten, a Mindenható Atya”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése