2022. november 30., szerda

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: A nagy nyomorúság ideje | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.11.01

Drága gyermekeim, Isten az életetek Ura. Bízz benne, és győztes leszel. Mondd el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy eljött a Nagy Visszatérés ideje. Ne álljon karba tett kézzel. Hirdesd Jézust mindazoknak, akik elszakadtak Tőle. Szeresd az igazságot és védd meg. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. A Nagy Nyomorúság idejét éled, és csak azok maradnak megingathatatlanok a hitükben, akik követik az igazságot. Én vagyok az Édesanyád, és boldognak akarlak látni itt a Földön, majd Velem együtt a Mennyben. Bármi is történik, maradj Jézus mellett, és védd meg Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Oldd el a tévedés sötétségét az igazság világosságával. Olyan jövő felé haladsz, amelyben sok pap és felszentelt személy figyelmen kívül hagyja az igazságot. A lelki vakság mindenhol elterjed. Menj előre azon az úton, amelyet mutattam neked! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: A lelkek nagy szenvedése a purgatóriumban. Sokat imádkozzatok a Purgatóriumban lévő lelkekért. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2022.11.02

Kedves gyermekek: Imádság, Gyónás és Eucharisztia. Íme a fegyver, amelyet felajánlok neked, hogy legyőzd a bűnt. Fuss el a bűn elől, és keresd Fiam, Jézus Irgalmát. Ebben az életben és nem a következőben kell tanúskodnod arról, hogy Jézushoz tartozol. Olyan jövő felé haladsz, amelyben a lelkeket bűn és tévedés szennyezi be, mert csak néhány helyen lehet hallani a bűnökről szóló beszédet. Nagyon sok lélek veti magát a pokolba az igazság iránti szeretet hiánya miatt. Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításait csak igaz imádóim fogadják el. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozz sokat. Imádkozz a Purgatóriumban lévő lelkekért. Nagy azoknak a szenvedése, akik átmennek a Purgatóriumon. Keresd a Mennyországot. Mindenben Isten [ kell] az első. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Minden, amit a múltban bejelentettem, meg fog történni! Mária üzenete. Pedro Regis 2022. november 5.:

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok. A rossz pásztorok miatt sok szegény gyermekem el fog fordulni az igazságtól. Az igaz tanítást megvetik, a hamis pedig elterjed az Isten házában. Nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt. Csak az igazság szeretetével lehet győzelmet aratni. Meneküljetek az ördög csapdáitól, aki széles ajtókat kínál nektek. Mindig a keskeny kaput válasszátok. Bármi történjék is, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Bátorság! Minden, amit a múltban bejelentettem nektek, meg fog valósulni. Menj előre félelem nélkül! Mindig melletted leszek, még ha nem is látsz engem. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében
Mária üzenete: NAGY PUSZTÍTÁS. VIGYÁZAT | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.11.08

Drága gyermekeim, nyissátok meg szíveteket az Úr hívásának. Szeret téged és tárt karokkal vár rád. Ne élj elszakadva az Ő kegyelmétől. A bánat idejét éled. Hajlítsd meg térdeidet imában. Csak az ima erejével tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Halld Jézust. Ő a te Egyetlen és Igaz Megváltód. Hamis tanítók fognak dolgozni, és nagy lelki pusztulást okoznak Isten Házában. Maradjatok Jézussal és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításával. Légy óvatos! Isten ellenségei közel lesznek hozzád, de az igazsággal legyőzheted őket. Felbátorodik! Jézusomnak szüksége van az őszinte és bátor tanúságtételedre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
A Béke Királynőjének üzenete, melyet 2022.11.10-én adott.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Az én Uram meg fogja szabadítani az Ő népét. Bátorság! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Szeressétek az igazságot, és nagyok lesztek a hitben. Ne éljetek állandósultan a bűnben. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Hozzá, aki az egyetlen Út, Igazság és Élet. Az emberiség a szellemi szakadék felé tart. Légy óvatos! Az Úrhoz tartozol, és egyedül Őt kell követned és szolgálnod. Hosszú évek kemény próbatételei állnak még előttetek. Add nekem a kezed, és én vezetlek a szentség útján. Eljön a nap, amikor az igazság védelmezői megisszák az elhagyatottság keserű poharát, de ne hátráljanak meg. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, adott: 2022. november 12-én

Drága gyermekek, a szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de ne hátráljatok meg. Nem vagy egyedül. Szeretlek és mindig veled leszek. Örüljetek, mert nevetek már fel van írva a mennyben. Ne csüggedjetek! Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust. Őbenne van a ti győzelmetek. Bízzatok Őbenne, aki szeret benneteket és név szerint ismer titeket. Rosszabb jövő felé tartotok, mint az özönvíz idején. Az emberiség megissza a fájdalom keserű poharát, mert az emberek elfordultak a Teremtőtől. Ne legyetek az ördög rabszolgái. A szabadság kincse, amelyet az Úr adott neked, nem téríthet el az üdvösség útjáról. Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával jön el. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Hamis tanok. Mária üzenete. Pedro Regis – 2022. november 15

Kedves gyerekek, ne halasszák holnapra, amit meg kell tennetek. Ne álljon karba tett kézzel. Ez a megfelelő idő a visszatérésre. Jönnek majd napok, amikor az igazság néhány helyen jelen lesz, és sok szegény gyermekem hamis tanokat fog magáévá tenni. Szenvedek attól, ami rád jön. Maradj Jézussal. imádkozik. Csak az ima erejével talál békét az emberiség. Távolodj el mindentől, ami ellenkezik Jézusom Egyháza Igaz Tanítóhivatalának tanításaival. Szeresd az igazságot és védd meg. Félelem nélkül előre! Aki az Úrral van, soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.11.17-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekeim, az én Uram szeret benneteket és vár benneteket. Vegyétek fel valódi keresztény szerepeteket, és mindenütt tegyetek tanúságot arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók. Az emberiséget vonzani fogják az Isten ellenségei által kínált lehetőségek, és szegény gyermekeim közül sokan elveszítik igaz hitüket. Ne keressétek a világ dicsőségét. A célod mindig a Mennyország kell, hogy legyen. Maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek, és akkor képesek lesztek hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Légy bátor! Ne távolodjatok el az imától. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Mária üzenete: FEGYVEREK A NAGY CSATÁHOZ | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022. november 19.

Szeretett gyermekeim, hajlítsátok térdeteket Jézusom Egyházáért való imádságban. Az ellenségek megpróbálják eloltani az igazság fényét, de Isten győzni fog. Nagy zűrzavar lesz Isten Házában azok miatt, akik elszakadtak az igaz tanítástól. Szenvedek attól, ami rád jön. Ne hátrálj meg. Isten győzelme eljön az igazaknak. Bátorság! Szeresd az igazságot és védd meg. Kereszt nélkül nincs győzelem. Hitvallás, Eucharisztia, Szentírás és Rózsafüzér: ezek a fegyverek a nagy csatához. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyországból jöttem, hogy a Mennybe vezesselek. Légy engedelmes Hívásomhoz, és minden rendben lesz számodra. [Menj] előre azon az úton, amelyet mutattam neked! Imádkozni fogok érted Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: menekülés A SÖTÉTSÉGBŐL | A Béke Királynőjének üzenete / Pedro Regis 2022. november 22

Drága gyermekeim, bízzatok az Úrban. Őbenne van az igazi megszabadulásod és üdvösséged. Ne élj azon az úton kívül, amelyet mutattam neked. Egy kétségekkel és bizonytalansággal teli jövő felé tartasz, de azok győznek, akik kitartanak Jézusom iránt. Hajlítsd meg térdeidet imában. Csak az ima erejével értheted meg Isten terveit az életedre vonatkozóan. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Menekülj a démon sötétsége elől, és keresd Isten Fényét, hogy nagy legyen a hitben. Bátorság! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Hatalmas Keze az igazak javára (védelmében) fog dolgozni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2022.11.24-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekeim, fontosak vagytok Tervem megvalósítása szempontjából. Ne add fel. Uramnak szüksége van a nyilvános és bátor tanúságtételedre. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben sokan megtagadják majd az igaz hitet. Akik szeretik és védik az igazságot, azokat üldözni fogják és kiűzik. Ne csüggedjetek. Azok, akik hűségesek maradnak, szép jutalomban részesülnek. Imádkozzatok. Csak az ima erejével tudod elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Én vagyok az Édesanyád, és mindig közel leszek hozzád. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy ismét összegyűjthetem Önöket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.


Mária üzenete: ELJÖTT AZ IDŐ VISSZATÉRÉSED | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022. november 26.

Drága gyermekek, bízzatok teljesen Fiam, Jézus erejében. Ő irányít mindent. Az Úr választottai számára nem lesz vereség. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és Ő megadja neked a győzelem kegyelmét. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Térdeljetek le imádságban, mert csak így érhetitek el a szentséget. Az özönvíz idejénél is rosszabb időkben éltek, és eljött az idő a visszatérésetekre. A sírás és siránkozás jövője felé tartotok. Üldözni fognak benneteket az igazság szeretete és védelme miatt, de ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr cselekszik az Ő népe érdekében. Bátorság! A nagy végső csatában híveim a reverendás bátor katonák mellett fognak harcolni, és hozzájárulnak Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Előre! Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.
Egy komoly konfliktusokkal teli jövő felé tartasz. Mária üzenete Pedro Regis (2022. november 29.)

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvigyelek benneteket a Mennybe. A világban vagytok, de nem vagytok a világból. Mondjatok nemet mindarra, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól, és mindenütt tegyetek tanúságot hitetekről. Súlyos konfliktusok jövője felé tartanak. Imádkozzatok. Csak az ima erejével tudod elviselni az elkövetkező megpróbáltatások súlyát. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Meneküljetek a bűntől, és fogadjátok el az Úr kegyelmét. Ha megtörténik veled, hogy elesel, keress erőt a gyónás szentségében és az Eucharisztiában. Örüljetek, mert nevetek már fel van írva a mennyben. Ne felejtsd el: a kereszt után győzelem következik. Az én Uram letörli könnyeiteket, és minden rendben lesz számotokra. Isten győzelme eljön az Ő választottaiért. Menjetek előre az általam mutatott úton. Ezt az üzenetet adom ma át nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése